- 12 Ağustos 2023
- 1.275
- 802
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.141
bende hamile olduğumu gün içinde unutuyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah cok gecmis olsun canim hic elden birakma kontrolu kalp cok onemli bebisi etkileyecek duruma gelmesin insallah hayirlisiyla doguralim su cocuklariAy en ufak bir şeyde korkuyorum ben de bir de bende gebeliği öğrendiğim gün ekstrasistol çıktı ritim holter taktı kardiyolog şimdilik bi sıkıntı yok dedi ama kontrole de çağırdı bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Çok teşekkür ederim canım, aynen kontrole gideceğim doktor sıkıntı yok dedikten sonra baya azaldı zaten şimdilik kendimi çok daha iyi hissediyorum. Amin inşallahAllah allah cok gecmis olsun canim hic elden birakma kontrolu kalp cok onemli bebisi etkileyecek duruma gelmesin insallah hayirlisiyla doguralim su cocuklari
Belirtin hic olmadimi basladigindan beribende hamile olduğumu gün içinde unutuyorum :)
Oldu özellikle uyku hali ve yorgunluk ve 2 kez girp nezle tarzı hasatada oldum üstelik yani belki çalıştığım için sürekli kafam başka şeylerle meşgul olduğundan bilmiyorumBelirtin hic olmadimi basladigindan beri
Amin kuzum İnşallah cümlemizinÇok sevindim canım . Allah tamamına erdirsin inşallah
Evet kuzum hafif hafif oluyor zatenSancılar normal, rahim büyüyor yerleşiyor yerine bebiş iyice yerini sağlamlaştırmaya çalışıyor çok şiddetli olmadığı müddetçe sancılar doğal süreç
Ben de en ufak seyden tedirgin oluyorum bulantim olsa korkuyorum olmasa korkuyorum agrim olsa korkuyorum olmasa neden yok bebege mi bisey oldu acaba diyorumAy sana da hayırlı olsun, bilmiyorum ilk olduğumu için mi her şeyden tedirgin oluyorum deneyimim olmadığı için de ne yapacağımı bilemiyorum
Bu bende de var ya bebegin kalbi durursa ve belirtim olmazsa diye ödüm kopuyorkızlar Allah korusun bu evham vs bende de var bir şeylerin ters gittiğini nasıl anlamamız gerekiyor , ilk gebelik sıfır tecrübe....
Kalp icin mi gideceksin canim benimki 9 hafta sonuna dogru geldi 2 kez gittim kalbeBenimde bugün randevum kızlar 8+4 dua edin bana da
Belirti veriyormu bebegin kalbi dursa biliyormusuniz hic bende onu dusunuyorumBu bende de var ya bebegin kalbi durursa ve belirtim olmazsa diye ödüm kopuyor
Benim 2 tup kanla her seye bakti saglik ocagi ama tam idrar yapmadi bi de toxoplazma rubella falan onlari yapmadi. Doktor isterse hastaneden ucret ogrenicem sonra disarida labaratuvardan da ucret ogrenicem hangisi ucuzsa orda yaptiricam. Ben bazen testlerimi disarda ozel labaratuarlarda yaptiriyorum, bazen ozel hastaneden ucuza yapiyolar.kizlar tünaydın. Surekli soru soruyorum ama napiyim hastane kan tahlili kadin doğum odasina girmek vs bir tık fobi benim için bu konularda şaşıp kaliyorum fikir üretemiyorum. olay şu: hastane ve tahlil konusunda kafam cok karıştı. Ben özele gidiyorum bir muayene parasi veriyorum 2nci muayene 10 gün sonra ücretsiz oluyo. Yani ben doktora gitmek için 4 marti bekliycem. O zamana kadar su kan ve idrar tahlilerini yaptır dedi. Tahlillerin icinde hemogram biyokimya vdrl tsH t3 t4 toxoplazma rubulle hepatitler tam idrar tahlili ve dahasi var. Bunlari saglik ocaginda yaptir dedi doktorum. Bizim saglik ocağı VDRL VE Tam Idrar Tahlilini yapamiyomus. Yarin veya cuma saglik ocagina gidip kan tahlillerimi yaptircam (ac karnina gitmem lazim sanırım sabah cok bulantim oluyo onu ne yapicam hiiiic bilmiyorum 4tupe bayildigim cok oldu bu arada kan degerim dusuk oldugu icin) Geriye VDRL ve tam idrar kaliyo ben bunlari nerede yaptiricam devlette asla randevu yok. Acile gitsem yaparlar mı? Yoksa bu ikisini özelde mi yaptiriyim napiyim bilemedim belki bir fikir bulurum diye yazdim. Sabah bulantısı ve kan verme konusunda da fikirlere açığım
eskiden ve hala bende kan vermekten hiç hoşlanmıyorum. hatta fobilerimden biri sayılabilirdi. ancak hamilelik şüphesini öğrendiğim günden beri baskılandı sanki içimde. iyi mi var mı yok mu öğrenme isteğim bastırdı benim korkumu. Bence tuzlu kraker al her ihtimale karşı yanına atıverirsin ağzına, iyi gelir bence. çok stres yaptığın için muhtemelen bayılma oluyordur. bence o ara bebeğe odaklan. bende işe yaradı. sonuçta onunla ilgili bilgi alacaksın :) hasta değilsin, hamilesin.. güzel bir şey için veriyorsun kanını.kizlar tünaydın. Surekli soru soruyorum ama napiyim hastane kan tahlili kadin doğum odasina girmek vs bir tık fobi benim için bu konularda şaşıp kaliyorum fikir üretemiyorum. olay şu: hastane ve tahlil konusunda kafam cok karıştı. Ben özele gidiyorum bir muayene parasi veriyorum 2nci muayene 10 gün sonra ücretsiz oluyo. Yani ben doktora gitmek için 4 marti bekliycem. O zamana kadar su kan ve idrar tahlilerini yaptır dedi. Tahlillerin icinde hemogram biyokimya vdrl tsH t3 t4 toxoplazma rubulle hepatitler tam idrar tahlili ve dahasi var. Bunlari saglik ocaginda yaptir dedi doktorum. Bizim saglik ocağı VDRL VE Tam Idrar Tahlilini yapamiyomus. Yarin veya cuma saglik ocagina gidip kan tahlillerimi yaptircam (ac karnina gitmem lazim sanırım sabah cok bulantim oluyo onu ne yapicam hiiiic bilmiyorum 4tupe bayildigim cok oldu bu arada kan degerim dusuk oldugu icin) Geriye VDRL ve tam idrar kaliyo ben bunlari nerede yaptiricam devlette asla randevu yok. Acile gitsem yaparlar mı? Yoksa bu ikisini özelde mi yaptiriyim napiyim bilemedim belki bir fikir bulurum diye yazdim. Sabah bulantısı ve kan verme konusunda da fikirlere açığım
Internetye vs cok arastirdim tanidiklarim da boyle yasayan ve hiçbir belirti olmamiz kontrolde ultrasonda ogrenmisler o yuzden asiri korkuyorum ve bulantim vs gecince panik yapiyorum belirtilerim mi bitti bebege mi bisey oldu diye. Bulanti icin prilamdr kullaniyordum sirf bu yuzden biraktim ilaci bulantim olunca icim rahatliyorBelirti veriyormu bebegin kalbi dursa biliyormusuniz hic bende onu dusunuyorum
Ayni kaygi bende de var benimkide vermedi ilk bebegim benimde tup bebekti gelisimi durdu diye kurtaj oldum bu dogal yolla doktor uygun gormedi vermedi disarda nerede yaptiracaksin testiKizlar benim doktorum bana hicbi ilac vermedi. Ilk hamileligim. Daha once kimyasal o bu hic tecrubem olmadi. Pihtidan korkuyorum. Sizde gidip pihtilasma testi yaptirayim mi disarda doktordan bagimsiz? Sonucu gotursem nerden cikti simdi bu der diye de cekiniyorum ama icim de bi huzursuz.
Ben hic almadim bilerek vallahi kusmam olmasi beni mutlu ediyor goguslerimde geceleri inanilmaz agriyor gunduzleri bosaliyor bende surekli sen gibiyim esim bile diyor oh oh olsun belirtilerinInternetye vs cok arastirdim tanidiklarim da boyle yasayan ve hiçbir belirti olmamiz kontrolde ultrasonda ogrenmisler o yuzden asiri korkuyorum ve bulantim vs gecince panik yapiyorum belirtilerim mi bitti bebege mi bisey oldu diye. Bulanti icin prilamdr kullaniyordum sirf bu yuzden biraktim ilaci bulantim olunca icim rahatliyor
Bakirkoyde mavi lab var simdi aradim fiyat sorfum 785tl dedi. Valla eger ki hamileligimi garantiye alcaksam 785tl feda olsun nedir ki. Sen de o taraflarda bulursun belki labaratuar yaz ya da pihtilasma testi yaz yakin yerdeki merkezler cikiyo googleda. Ama emin degilim doktor bi sey der mi yaptirsak mi diye.Ayni kaygi bende de var benimkide vermedi ilk bebegim benimde tup bebekti gelisimi durdu diye kurtaj oldum bu dogal yolla doktor uygun gormedi vermedi disarda nerede yaptiracaksin testi