2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Bizimde kayibimiz var vallahi korkuyoruz cok ,ayni sizdeniz hayal kuramiyoruz hic vallahi esim hic kurmuyor ben ara ara dusunuyorumda doktorumda bana kan sulandirici vermedi bende ona taktim kafayi herkesde pihtilasma sorunu varmis hep bebeklerini ondan kaybetmis ondan cekiniyorum tedbir almadik diye kizmaktan korkuyorum
Benim doktorum çift çizgiyi görür görmez başladı cıraspin+oksapar a . Belki sizde gerekli görmemiştir.

Bizimde kayibimiz var vallahi korkuyoruz cok ,ayni sizdeniz hayal kuramiyoruz hic vallahi esim hic kurmuyor ben ara ara dusunuyorumda doktorumda bana kan sulandirici vermedi bende ona taktim kafayi herkesde pihtilasma sorunu varmis hep bebeklerini ondan kaybetmis ondan cekiniyorum tedbir almadik diye kizmaktan korkuyorum
Bana da vermedi canım pıhtılaşma olmayadabilir benim de 1 kaybım var öncesinde

Benim doktorum çift çizgiyi görür görmez başladı cıraspin+oksapar a . Belki sizde gerekli görmemiştir.
Iste neye gore gerekli goruyorlar baska kadin doguma daha mi gitsem diyorum tedbir amacli ya ilk kaybimin sebebini bilmiyorum genetige gitmedim ama onda gelisim durdu kalbi duyamadik hep burada okuduklarim hep kullaniyor

merhabalar kızlar benim de sat 19 Ocak sat a göre 5+5 deyim 4+6 da kan testi verdim bhcg 527 çıkmıştı. Cuma gün için randevu aldım gideceğim, ilk gebeliğim ve kendimi çok acemi hissediyorum 🥹
Hayirli olsun canimm. Benim de ilk gebeligim ben de cok acemi ve evhamliyim😁

Size de etrafınızdakiler eski kayıplarını düşünme artık sıyrıl onlardan diye akıl veriyorlar mı? Çok kolaymış gibi sanki😒 hayatında yalnızca kötü haber almışsın, doğuramamışsın hiç ve tüm bunları yaşamamış gibi laylaylom olmanı bekliyorlar🫠
Aynen öyle bir de şundan oldu bundan oldu diye yorum yapanlar oluyor çok sinir bozucu

Evet bana da vermedi düşüğüm olmasına rağmen sadece folik asit ve progestan hatta prpgestanı kes dedi bu hafta ama ben korkudan kullanıyorum hala
Vallahi canim bende ayni sen gibiyim inan ama suda gercek korkununda ecele faydasi yok herhalde olacaksa olacak evlat sahibi olmak kolay degilmis aci tecrubeler olanlar icin hic kolay degil kan sulandirici kullanipta yine bebek dusuk yapanlarda var Allah ne derse o olacak bekleyecegiz umutsuzluk yasamayacagiz Allah buyuktur insallah evlatlarimizi aliriz kucaklarimiza

kızlar Allah korusun bu evham vs bende de var bir şeylerin ters gittiğini nasıl anlamamız gerekiyor , ilk gebelik sıfır tecrübe....
Benimde ilk gebeliğim. hiç bir tecrübem yok.. Sabah ilk uyandığımda unutmuş oluyorum. sonradan hatırlıyorum :) sonra tabiki ister istemez nerede ne hissediyorum vücudumda gözlemliyorum. şu ana kadar bendeki belirtiler şöyle; öğrendiğim günden beri ishalim var. öyle ağrılı falan değil ama ishal yani. adet olduğum zamanda hep ishal olurdum. Karnımda üst karnımda hamlamış gibi bir his var. bir tarafa uzansam hemen çekme gibi bir his oluyor. alt karnımda hafif şişlik var. pantolonlarım sıkıyor. göğüslerimde kesinlikle bir dolgunlaşma var, ki bu benim en hoşuma giden belirti :) her zaman büyük göğüslerim olsun istemiştim. iştahım yerinde, bulantım yok. akşamları genelde bel ve bacak ağrım oluyor.

Bende hic bilmiyorum vallahi surekli bende vucudumu yokluyorum
Ay en ufak bir şeyde korkuyorum ben de bir de bende gebeliği öğrendiğim gün ekstrasistol çıktı ritim holter taktı kardiyolog şimdilik bi sıkıntı yok dedi ama kontrole de çağırdı bakalım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız

Benimde ilk gebeliğim. hiç bir tecrübem yok.. Sabah ilk uyandığımda unutmuş oluyorum. sonradan hatırlıyorum :) sonra tabiki ister istemez nerede ne hissediyorum vücudumda gözlemliyorum. şu ana kadar bendeki belirtiler şöyle; öğrendiğim günden beri ishalim var. öyle ağrılı falan değil ama ishal yani. adet olduğum zamanda hep ishal olurdum. Karnımda üst karnımda hamlamış gibi bir his var. bir tarafa uzansam hemen çekme gibi bir his oluyor. alt karnımda hafif şişlik var. pantolonlarım sıkıyor. göğüslerimde kesinlikle bir dolgunlaşma var, ki bu benim en hoşuma giden belirti :) her zaman büyük göğüslerim olsun istemiştim. iştahım yerinde, bulantım yok. akşamları genelde bel ve bacak ağrım oluyor.
benimde kesinlikle bebeğin o kadar büyümediğini biliyorum ama alt göbeğimde şişkinlik var ödem mi nedir bilmiyorum ve gögüslerimde benimde kesinlikle büyüdü , ishal durumunu bende yaşadım , akşamları yorguınluktan ağlacak kadar oluyorum bende işte de çok fazla yoruluyorum

X