• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Olmaz mi... ki 11 12 kilo filan almadim...ve asiri su tukettigim icin hic sismedi elim ayagim..
KAldiki sisebilirim...yinede herkesin bi lafi var. Kiyas yapan..bugun karnin kucuk. Sonra buyuk.
.bayaa oldun he diyen 🤣 dogurcam ya ondandir diyorum..😀
Ay cidden, bende o şekilde hiç ödem falan olmadı bol su tükettiğim için. Karnım da çok büyümedi hatta herkes hamileyim doğuracağım deyince millet şaşırıyor ama yakın çevre fesatları işte ne desek boş 🤮

Ay cidden, bende o şekilde hiç ödem falan olmadı bol su tükettiğim için. Karnım da çok büyümedi hatta herkes hamileyim doğuracağım deyince millet şaşırıyor ama yakın çevre fesatları işte ne desek boş 🤮
Karnim benim buyudu ama..ee yani icimde bebek var diyorum😃 neyse ptesi gunu son. 14 ekime alindi gunum..sonrasi da bitmez yaa neyse duymazdan gelicez.. ama var yani..olumlu olumsuzz

Aramızda 3 gün varmış. Nasıl hissediyorsun sen? Var mı bir hareketlilik 😅

Karnim benim buyudu ama..ee yani icimde bebek var diyorum😃 neyse ptesi gunu son. 14 ekime alindi gunum..sonrasi da bitmez yaa neyse duymazdan gelicez.. ama var yani..olumlu olumsuzz
Benimde 18 Ekim sezaryen günü 😇
Aramızda 3 gün varmış. Nasıl hissediyorsun sen? Var mı bir hareketlilik 😅
Benim oğlan çok hareketli ama doğum olarak bir hareket yok, cuma günü tekrar kontrole gideceğim son olacak artık bakalım bi heyecan yaşamamayız umarım doğuma kadar 😂 hastane çantasını bile daha şu an hazırlıyorum

Acitmiyordu da . Dün geceden beri dikiş yerlerim ağrıyor beyaz çamaşır giymiştim dikisime gelen kısmı hafif lekelenmis. Ben de dikişim açıldı diye korktum ama öyle bı şey değil sanırım
Ben eski tip önden cırtlı korse taktım çok ağrı yaptı cikardim bı de senin ki gibi deneyeyim.. dikiş açilsa anlaşılırdı sanırım canım bı iyilesseydik 🥴

Merhaba kızlar benimde 7 ekimde sezeryan ile doğumum oldu. Ama bebeği küveze aldılar ciğerlerinde sıvı birikmesi olmuş🥹 doğru düzgün göremedim bile,doğumdan sonra sütüm de gelmişti hemen oysaki, dualarınızı beklerim bir kaç gün hastanede kalacak🥹🥹

kediannesibiri kediannesibiri 7 Ekim 38+3 3260 gr 51 cm boy listeyeye ekleyebilirsin..

İ
Ben eski tip önden cırtlı korse taktım çok ağrı yaptı cikardim bı de senin ki gibi deneyeyim.. dikiş açilsa anlaşılırdı sanırım canım bı iyilesseydik 🥴
İyileşicez canım daha çok yeni. Zamanla geçecek. Uykusuzluklarda sezeryan ağrısı da ☺️

Merhaba kızlar benimde 7 ekimde sezeryan ile doğumum oldu. Ama bebeği küveze aldılar ciğerlerinde sıvı birikmesi olmuş🥹 doğru düzgün göremedim bile,doğumdan sonra sütüm de gelmişti hemen oysaki, dualarınızı beklerim bir kaç gün hastanede kalacak🥹🥹

kediannesibiri kediannesibiri 7 Ekim 38+3 3260 gr 51 cm boy listeyeye ekleyebilirsin..
Canim gozun aydin. Hemencik kavusun insallah.🙏🙏

Gözün aydın, umarım en kısa sürede kavuşursun bebişinle. Bu süreçte sen de kendini toparlasın inşallah. 💐 Darısı bizlere

Merhaba kızlar.. benimde doğumum oldu. Güzel geçti çok şükür. 2 gece yatıp taburcu olduk. kediannesibiri kediannesibiri listeye ekleyebilir misin?
03.10.2024
36+0
3245 gram
48 cm

Doğum yapacak diğer arkadaşlara kolaylıklar diliyorum🌸
Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Seninle günümüz aynıydı 🤗 Biz bekliyoruz hala 💐

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🩷

Merhaba kızlar.. benimde doğumum oldu. Güzel geçti çok şükür. 2 gece yatıp taburcu olduk. kediannesibiri kediannesibiri listeye ekleyebilir misin?
03.10.2024
36+0
3245 gram
48 cm

Doğum yapacak diğer arkadaşlara kolaylıklar diliyorum🌸
Aynı gün doğum yapmışız 😍 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım

Back