• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet, vajinal doğum olsun istiyorum. Kilo arttıkça zorlar diye korkuyorum 😔
Doktorlar 4 kilo ve üstüne sezeryan öneriyor ama aslında bebek kilolu olunca bence daha güçlü olduğundan daha kolay doğuyor tek mesele vajinal doğum istiyorsan 4ü geçmemek yoksa kilo daha iyi . Tek kafa iriliği zorlayabilir varsa eğer

Gözün aydın bacım ne günler geldi geçti tarama testlerinden hatırlıyorum seni, çok dua etmiştik o zamanlar. Şaka gibi ne hızlı geçti zaman😊 Allah analı babalı büyütsün, kuzuna hayırlı, sağlıklı, güzel ömürler versin🤲🏻💐
Ayy Allah razı olsun sen öyle diyince aklıma geldi o günler çoook zorlu bi hamilelik geçirdim gerçekten su fazla dediler sindirim organları eksik ya da sakat olabilir damak yarıklığo olabilir sonra down sendromu olabilir sonra kalbi delik sonrası zaten 2 kere erken doğmaya çalıştı bayağı bi yordu oğlum beni ama hepsine şükürler olsun sonu güzel oldu sağ salim yanımda 🙏🌸💖

Spinal bence çok rahat ve konforlu.İğne kan aldırırkrn nasılsa aynı o hissi veriyor, çok ince ve anestezi doktoru zaten sizi yönlendiriyor.
5 dk kadar sonra bacakları hissetmemeye başlıyorsunuz.
Uyuşukluk 2-3 saat sonra gecmeye başladı.
Geçerken zaten agrıyı hissetöeyr başlıyorsunuz ama hemen ilaçlr veriliyor .
İlk gün agrım az oldu diyemem ama dayanılmayacak kadar bir ağrı da yaşamadım.Acı eşiğim ile alakalı olabilir.
Çok teşekkürler bilgiler için, sadece bir şey merak ediyorum çünkü kime sorsam farklı cevap aldım.
Şimdi bir ameliyathane gittiğimizde üzerimizde hiçbir şey olmayacak mı? Kimisi sadece bebeği alacakları bölge açık oluyor dedi kimisi de benim üstüm tamamen açıktı yani çıplaktım dedi bunun net bilgisi var mı?

Çok teşekkürler bilgiler için, sadece bir şey merak ediyorum çünkü kime sorsam farklı cevap aldım.
Şimdi bir ameliyathane gittiğimizde üzerimizde hiçbir şey olmayacak mı? Kimisi sadece bebeği alacakları bölge açık oluyor dedi kimisi de benim üstüm tamamen açıktı yani çıplaktım dedi bunun net bilgisi var mı?
Ben normal ameliyata gider gibi üzerime ameliyat önlüğüm ile ameliyathaneye alındım,orada da sedyeden belden aşağımı komple açtılar

37 den sonra önerdi doktorum 38+2 de de doğum oldu
Canım bişey sorucam çatı muanesi sonrası kan gelmiş miydi bende 38+4 oldu tetiklesin diye istedim bi açılma var mı bakın hem diye 1/2 cm var ama doğum başlatmaz dedi eve gidince kan lekelenme görebilirsin dedi evet dediği gibi sümüksü yapıda oldu ama ilk çocuğumda da olmuştu ben onu nişan gelmesi olarak düşünmüştüm 1 hafta sonra doğum olmuştu bu muayene nişan gelmesini tetikler mi sende de olmuş muydu ?

Ay kızlar sizin çevrenizde de böyle şişmişsin diyen oluyor mu? Yani aslında hiç şişmedim gayet normalim ama ne bileyim hamile birine şişmişsin demek çok saçma değil mi 😂 çocuk büyütüyorum içimde çubuk gibi olamam diye düşünüyorum 😒😒
Var öyleleri ya.. Ebru Şallı gibi sadece karnımız büyüsün istiyorlar 😅

Ay kızlar sizin çevrenizde de böyle şişmişsin diyen oluyor mu? Yani aslında hiç şişmedim gayet normalim ama ne bileyim hamile birine şişmişsin demek çok saçma değil mi 😂 çocuk büyütüyorum içimde çubuk gibi olamam diye düşünüyorum 😒😒
Olmaz mi... ki 11 12 kilo filan almadim...ve asiri su tukettigim icin hic sismedi elim ayagim..
KAldiki sisebilirim...yinede herkesin bi lafi var. Kiyas yapan..bugun karnin kucuk. Sonra buyuk.
.bayaa oldun he diyen 🤣 dogurcam ya ondandir diyorum..😀

Back