-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.961
Ben gunde 2 cay bardagi iciyorumKizlar cay icen var mi sabahlari ozelliklede ben cayi kestim ama dayanamiyorum
Tesekkur ederim canim icim rahatladi en ufak agrida panik yapar oldumKorkma hepimiz gectik canim onlar kesenn ve bebek buyudukce baski yapiyor benim hic yok ufak derinden kaldi ara ara
Bende kestim çayı. Biraz zorlanıyorum ama zamanla alışırım diye düşünüyorum.Kizlar cay icen var mi sabahlari ozelliklede ben cayi kestim ama dayanamiyorum
İnsaallah canım hayırlı hayırlı haberlerle geliriz beklemek çok zor ya hiç geçmiyor zaman iki empriyo mu koydular sizedeBenimde 5+4de iki keseydi bende Pers kalp atışlarinı duymak için gidicem inşallah ikisininde duyarım ve sende duyarsın
Ben içiyorumKizlar cay icen var mi sabahlari ozelliklede ben cayi kestim ama dayanamiyorum
Hadi hayırlısı rabbim sağlıkla gönlümüze göre versinAynıyız senle kuzum benimde yüzüm sırtım sivilce oldu ilk bebeğim erkek
Neden kestin? Günde 200 mg kafein serbest. Ben günde 1 kere çay içiyorum demli.Kizlar cay icen var mi sabahlari ozelliklede ben cayi kestim ama dayanamiyorum
Benmde düzensiz adet günüme göre 2 aylıktan fazla olmam lazım. Zaten ilişki gününe göre hesapladım ama ultrason da geri çıktıValla bi onceki reglim 48gunde gelmisti duzensiz cunku. Bu reglde 49.gunde test yaptim gebe oldugumu ogrendim. Gecikme gununu bilmiyorum hep duzensiz geldigi icin
ben gunde 1 fincan kahve 1 kupa cay icip konuyu kapatiyorum. Maks.200mg diyorlar brnce gecmiyorumdur. Ama dun pasta yedim ya o cikolataliymis onu hesap edemedim cikolata da mi yasak simdiKizlar cay icen var mi sabahlari ozelliklede ben cayi kestim ama dayanamiyorum
Evet 10 çıktı tansiyonum biraz düşmüş, yatıp uyudum gece bakalım kalkınca nasıl olacak henüz kalkmadımBacaklarini havaya kaldirip yat canim tansiyonunuz dusuk cikarsa tuzlu ayran ic
Gec döllenme oldu demekki bizdeBenmde düzensiz adet günüme göre 2 aylıktan fazla olmam lazım. Zaten ilişki gününe göre hesapladım ama ultrason da geri çıktı
Bende içiyorum günlük 200 mg la sınırlı kafein hakkımızBen içiyorum
Lekelenmeniz devam ederse doktorunuza gidin mutlaka progestan türü bir ilaç verebilirCuma günü ve dün lekelenmem oldu, ama şimdi yok.. Beni bu korkuttu zaten
Ara ara oldu, ama 2 gündür hiç olmadı. İyim, teşekkür ederim. Ayyy sağlıkla kucağımıza alırız İnşallahAra ara lekelenme olursa sorun olmaz demişti benim doktorum bebek büyürken rahimdeki damarları çatlattığı için oluyormuş ama yine de sık oluyorsa dikkate alınmalı
inşAllah bende bir daha gittiğimde daha kuvvetli duyabilirim doktorunuz ilk başta ne demişti sanırım aynı durumu yaşıyoruzKızlar normalde 7+1 olması gerekirken 6+4 çıktı. Kalp atışları kuvvetlenmiş. Baya gümbür gümbür atıyordu. Problem olurmu dedim kafana takma olmaz dedi doktor