2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Valla bi onceki reglim 48gunde gelmisti duzensiz cunku. Bu reglde 49.gunde test yaptim gebe oldugumu ogrendim. Gecikme gununu bilmiyorum hep duzensiz geldigi icin
Benmde düzensiz adet günüme göre 2 aylıktan fazla olmam lazım. Zaten ilişki gününe göre hesapladım ama ultrason da geri çıktı

Kızlar normalde 7+1 olması gerekirken 6+4 çıktı. Kalp atışları kuvvetlenmiş. Baya gümbür gümbür atıyordu. Problem olurmu dedim kafana takma olmaz dedi doktor
inşAllah bende bir daha gittiğimde daha kuvvetli duyabilirim doktorunuz ilk başta ne demişti sanırım aynı durumu yaşıyoruz

Kızlar bu grip e bende yakalandım , öldüm dirildim sanki , böyle bir halsizlik olamaz dr gitmedim evde kendi kendime 2-3 gündür toplanmaya çalışıyorum . Beni rahatlatan şeyler;

Mentol taşı enseme ve şakaklarıma sürdüm hep
nane yağı kokladım , buhurdanlıkla da ortama
ve deniz suyu sprey daha önce doktor vermişti ilk hamileliğimi öğrendiğimde hastaydım
onu kullanarak daha iyi oldum

Belki işinize yarar birileri daha rahatlar :)

Merhaba.. Bende 21 şubatta evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim. İlk kan testinde de değerim 805 çıktı. kadın doğum uzmanı geçen cuma keseyi gördü ve 10 gün sonra görüşeceğiz dedi. son adet tarihim 25 ocak. Sizce ekimde mi doğuracağım yoksa kasımda mı? internetten baktığımda 31 ekim görüyorum bazı siteler 1 kasım olarak görüntülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…