- 25 Mart 2023
- 494
- 296
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.941
Evet bende onu dicektim kanama olmadığı sürece bişey olmaz demişti doktorumKanama lekelenme olmadığı sürece ağrılar normal benim de çok oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende onu dicektim kanama olmadığı sürece bişey olmaz demişti doktorumKanama lekelenme olmadığı sürece ağrılar normal benim de çok oluyor
Birde kabız falan olmayaya çalış gerçi elimizde değil ama kabız olursan sakın zorlama kendini ıkınma yani doktorunla konuş şurup vercek benim öyle oldu şükür gaz sancima da iyi geldiCuma günü ve dün lekelenmem oldu, ama şimdi yok.. Beni bu korkuttu zaten
Valla bi onceki reglim 48gunde gelmisti duzensiz cunku. Bu reglde 49.gunde test yaptim gebe oldugumu ogrendim. Gecikme gununu bilmiyorum hep duzensiz geldigi icinÖğrendiğinde regl kaç gün geçmişti?
Tansiyonunuzu ölçtünüz müHanımlar durduk yere oturduğum yerde acayip bir baş dönmesi başladı. Gözlerimi açamıyorum. Niye olmuş olabilir, normal mi sizce? Yattım yarın okul var geçer umarım yarına böyle araba kullanamam yoksa
Yok ölçmedim direkt yattım bi ölçsün eşim iyi hatırlattınız aklıma gelmedi hiçTansiyonunuzu ölçtünüz mü
Aaa bitter çikolata mı sıkıntıymış oysa o bana iyi geliyordu öff en sevdiğim olduBana da ilk hamileliğimde canımın çektiği şeyler şifadır dediler, doktorum da dahil.. her istediğimi yedim, bir sorun da olmadı. Ciğer, kokoreç, hamburger, cips, bitter çikolata..
Hayır, aksine faydalıymış diye biliyorum ama önceki hamileliğimde her gün tüketmiştim. Gebelik zehirlenmesine karşı koruyormuşAaa bitter çikolata mı sıkıntıymış oysa o bana iyi geliyordu öff en sevdiğim oldu
SüperHayır, aksine faydalıymış diye biliyorum ama önceki hamileliğimde her gün tüketmiştim. Gebelik zehirlenmesine karşı koruyormuş
Ya ben de kafein tüketimi sınırlandırılmalı. Çikolatada da kafein var kahve çay çikolata dikkat etmek lazım aynı gün üçünü de çok tüketmeyin kızlar. Ben mesela kahveyi çok sevdiğim için onu tüketmeyi tercih ediyorum çayı bıraktımHayır, aksine faydalıymış diye biliyorum ama önceki hamileliğimde her gün tüketmiştim. Gebelik zehirlenmesine karşı koruyormuş
Evet gittim canim yerlesmr dedi korkma dedi artmasi onemli dedi kanama alanin yok dedi bana dedigi doktorun saglikliysa tutunacsk saglikli degilse tutunamaz oyuzden kendini stres yapmaya gerek yok olumlu dusun olumlu olsunndiyor tabii bizler icin kolay degil o cumleler hakli olsalarda kalbini duydum dunyanim en guzel mutlulugu oldu acikcasi canim semde git goster riske atma benimki hoslanmadi neden geldi gibi yapti ben takmadim kafama takip kendimi yiyecegim gidip baktirdim kafam rahat en azindan saglikli bebekMerhaba gittin mi canım doktora ne dedi kahverengi akıntı için? Ben de yarın gideceğim biraz çoğaldı gibi benim
Ay bugun ben kafeinsiz turk kahvesi dondurma ve 2 tane minik cikolata yedim vicdan yaptim simdiYa ben de kafein tüketimi sınırlandırılmalı. Çikolatada da kafein var kahve çay çikolata dikkat etmek lazım aynı gün üçünü de çok tüketmeyin kızlar. Ben mesela kahveyi çok sevdiğim için onu tüketmeyi tercih ediyorum çayı bıraktım
Bi şey olmaz canım kafeinsiz içmişsin zaten korkmaAy bugun ben kafeinsiz turk kahvesi dondurma ve 2 tane minik cikolata yedim vicdan yaptim simdi
7+3 benim gec dollenme oldu gun degistiSizin kaç haftalıktı
Korkma hepimiz gectik canim onlar kesenn ve bebek buyudukce baski yapiyor benim hic yok ufak derinden kaldi ara araKasık karın ve bel agrim var dayanilmayacak gibi degil sanki adet olacakmisim gibi dizlerime vuruyor agri. Normal midir bu kadar agrı olmasi en ufak bir seyde hemen kotu dusunup korkuyorum
Evet, haklısınız ben de çay tüketiyorum kahve sevmediğim için çikolatayı da artık her gün yemiyorum, aradaYa ben de kafein tüketimi sınırlandırılmalı. Çikolatada da kafein var kahve çay çikolata dikkat etmek lazım aynı gün üçünü de çok tüketmeyin kızlar. Ben mesela kahveyi çok sevdiğim için onu tüketmeyi tercih ediyorum çayı bıraktım
Bacaklarini havaya kaldirip yat canim tansiyonunuz dusuk cikarsa tuzlu ayran icYok ölçmedim direkt yattım bi ölçsün eşim iyi hatırlattınız aklıma gelmedi hiç