- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.981
7+4 teyim benAnlamlandıramadım ki siz kaçıncı haftadaydınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7+4 teyim benAnlamlandıramadım ki siz kaçıncı haftadaydınız
Muhtemelen Ekim olacak zaten genelde erken geliyor bebişlerimizMerhaba.. Bende 21 şubatta evde yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim. İlk kan testinde de değerim 805 çıktı. kadın doğum uzmanı geçen cuma keseyi gördü ve 10 gün sonra görüşeceğiz dedi. son adet tarihim 25 ocak. Sizce ekimde mi doğuracağım yoksa kasımda mı? internetten baktığımda 31 ekim görüyorum bazı siteler 1 kasım olarak görüntülüyor.
Lütfen tablodaki diğer bilgileri de yazıp beni tekrar etiketleyin.kediannesibiri merhabalar, beni de eklermisiniz ? Sat 26.01.24
5+2 gözüküyor daha kontrole gitmedim yeni öğrendim :)
Benim doğal olmuş iki yumurta oluşup çatlamış bizde şaşırdık baya iki gün kaldı bakalımİnsaallah canım hayırlı hayırlı haberlerle geliriz beklemek çok zor ya hiç geçmiyor zaman iki empriyo mu koydular sizede
Bende aynı noktada ikilemde kaldım. Bence sende bende ekimde doğuracakmışız gibi geliyor :)Selamlar , Bende geçen temmuzda kürtaj oldum bebeğin kalbi durdu .
Sat 26.01.2024 , Bat 24.02.2024 . Bir hafta önce alerji nedeniyle kan verdim doktorum sonuçlara göre , hormonların yüksek kan testi yapalım hamilelik şüphesi var ise ilaçları kullanma dedi.19.02.2024 Pazartesi Beta hcg 80, 21 şubat Çarşamba 240 çıktı . umarım her şey güzel olur . Kafamda bir sürü korku var, cumartesi Kontrole gideceğim, ekim mi kasım mı hangi gruba dahil olacağım bilmiyorum :)
tarihlerimiz aynı sayılır bende öyle hissediyorum bakalımBende aynı noktada ikilemde kaldım. Bence sende bende ekimde doğuracakmışız gibi geliyor :)
Valla banada ne kan sulandırıcı ne progesteron hiç bir şey vermedi , sadece folik asit içiyormusun dedi evet dedim tamam başka bir şeye gerek yok dediYa kizlar herkes genel olarak kan sulandirci kullaniyor doktor bana vermedi bende kullansam neolur ya genetige filan gitmedim ben ilk bebegimde kullandim tup bebekti gelisimi durdu kese bozuldu sagliksiz gebelikmis dedim genetige gitmedik bunda vermedi doktor korkuyorum ya
Pıhtı faktörü yoksa kullanmaya gerek yokYa kizlar herkes genel olarak kan sulandirci kullaniyor doktor bana vermedi bende kullansam neolur ya genetige filan gitmedim ben ilk bebegimde kullandim tup bebekti gelisimi durdu kese bozuldu sagliksiz gebelikmis dedim genetige gitmedik bunda vermedi doktor korkuyorum ya
Cok gecmis olsun Allahim bir daha yasatmasinAllah razı olsun Allah sizlere yaşatmasın çok zormuş kendimi kaybettim kasıldım kitlendim kaldım neler yasadığımı hissettimi hatırlıyorum bile aklımı yitirdim sandım. Çok şükür yaşıyor kalbi atıyor dedi progestan iğne verdi dinlen dedi Rabbim hiç bir gebeye yaşatmasın kızlar nolur dikkat edin yalvarıyorum sizlere şunu yaşamak ölüm gibi Allahım yaşatmasın tekrar tekrar diyorum ama cok korktum ondan
Hee ondan mi diyrosun canim yaa duyuyorum herkes kullaniyor bende size soruyum yaa tedirgim oldum pihti faktoru nasil anlasiliyor acabsPıhtı faktörü yoksa kullanmaya gerek yok
Kan sulandirici gereksiz kullanımda düşüğu tetikliyor kanamaya sebep olup doktor gerek görseydi verirdi ki doğal gebelikte vermiyorlar
Bana da vermedi hicbisey ya bende sordum hocam.kan sulandirjci cogu hasta kullaniyor oda cok kayiplarda veriyoruz dedi buda uzucu bisey bir suru aci tecrube bastan vermeleri gerekmezmiValla banada ne kan sulandırıcı ne progesteron hiç bir şey vermedi , sadece folik asit içiyormusun dedi evet dedim tamam başka bir şeye gerek yok dedi
Genetik test ile canım ama sonucun gelmesi bir kaç hafta sürüyor. Benim ilk gebelik tüp bebekti o zaman uzunca bir süre kullandım sonuç gelene kadar . Sonra risk faktörü çıkmadı biraktirdi doktorum . Arkadaşımda çıkmıştı mesela doğuma kadar kullandıHee ondan mi diyrosun canim yaa duyuyorum herkes kullaniyor bende size soruyum yaa tedirgim oldum pihti faktoru nasil anlasiliyor acabs
Bence olmasi cok guzel bebeginin icinde oldugunu hissediyorsun ben oldugu icin cok mutluyumŞu bebişler artık hareketlense hissetsek de icimiz rahatlasa. Belirti agri bulanti vs olsa acaba neden oldu bir sorun mu var, belirti bulanti agri vs olmazsa acaba neden olmadı bir sorun mu var paranoyak oldum
Iste bende bakmadi ilk hamilelik tup bebekti kullanmadigim ilac kalmadi igne ondada bebek gelisimi durdu bunda vermedi ondan kafam karisti merakta etmiyor degilimGenetik test ile canım ama sonucun gelmesi bir kaç hafta sürüyor. Benim ilk gebelik tüp bebekti o zaman uzunca bir süre kullandım sonuç gelene kadar . Sonra risk faktörü çıkmadı biraktirdi doktorum . Arkadaşımda çıkmıştı mesela doğuma kadar kullandı
Bir de pıhtı faktörü varsa Allah korusun erken haftalarda bebeğin kalbi duruyor pıhtı atıp beslenemedigi icin
Mentol taşını iyi hatırlattın canım. Deniz suyu sprey nasıl bir şey? Burna mı sıkıyoruz, boğaza mıKızlar bu grip e bende yakalandım , öldüm dirildim sanki , böyle bir halsizlik olamaz dr gitmedim evde kendi kendime 2-3 gündür toplanmaya çalışıyorum . Beni rahatlatan şeyler;
Mentol taşı enseme ve şakaklarıma sürdüm hep
nane yağı kokladım , buhurdanlıkla da ortama
ve deniz suyu sprey daha önce doktor vermişti ilk hamileliğimi öğrendiğimde hastaydım
onu kullanarak daha iyi oldum
Belki işinize yarar birileri daha rahatlar :)
O zman genetik test yapılmıştır illaki sorun olduğunu düşünmüyorum için rahat olsunIste bende bakmadi ilk hamilelik tup bebekti kullanmadigim ilac kalmadi igne ondada bebek gelisimi durdu bunda vermedi ondan kafam karisti merakta etmiyor degilim
5+6 aynıyım belim çok değil ama kasıklarimın ağrısı hamileligi öğrendim ogreneli var sabah azalmis oluyo akşama cogaliyo gece ağrıyla yatiyorum. Uyuyunca gevsiyo azaliyo sanirim sabah iyi hissediyroum geneldeBenim de 5+4 aynı şekilde ağrılarım var. İnşallah normaldir