2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar doktorum nolur nolmaz elinin altında progestan bulunsun diye yazdı. Ama leyla ben nasıl ne zaman diye sormayı unuttum. Lekelenme kanama gibi durumlarda mı kullanılıyor günde kaç kez kullanılıyor

Ben bu filmi biliyorum geçen haftaki ben çoook geçmiş olsun

Kızlar doktorum nolur nolmaz elinin altında progestan bulunsun diye yazdı. Ama leyla ben nasıl ne zaman diye sormayı unuttum. Lekelenme kanama gibi durumlarda mı kullanılıyor günde kaç kez kullanılıyor
Bana geceleri bir tane iç dedi doktorum, sanırım üç haftadır filan içiyorum her gün. Doktor devam dedi, 5-6 haftalıkken kasık ağrısı oluyordu ondan vermişti. Ağrı geçti ama devam ediyorum bırak diyene kadar

Bana hiç bu ihtimalden bahsetmediler normal dedi hatta perş:2206 idi pzt:13336 normal bir artış kaç gibi olur ki? Ben zaten bat'a 4 gün kala 695 ile öğrendim hamileliğim
İntertten bulduklarımi kopyalayayim canım sen incele;
İkiz hamilelikte beta HCG seviyesi tek gebeliğe göre daha hızlı artar. Ancak her yüksek beta HCG'nin çoğul gebelik anlamına gelmediği bilinmelidir.
Tüp bebek transferi sonrasında ikiz bebek belirtileri çok daha kolay anlaşılmaktadır. Bu belirtilerden bazıları şunlardır:

• Gebelik testinin çok erken pozitif çıkması
  • Yüksek HCG değerleri
  • Sabahları yoğun bulantı
  • Aşırı yorgunluk
  • Ağlamaklı bir ruh hali
  • Karnın hızlı bir şekilde büyümesi
  • Bebeklerin hareketlerini erken hissetme
  • Doppler üzerinde iki sinyal duyulması
Normal gebelikte beta değerleri şu şekildedir;
  • 3. Gebelik haftasında 6- 50 mlU/ ml
    4. Gebelik haftasında 6- 425 mlU/ ml
    5. Gebelik haftasında 20- 7300 mlU/ ml
    6. Gebelik haftasında 1080- 56 000 mlU/ ml
    7.- 12.Gebelik haftasında 7650- 290 000 mlU/ ml

• Çoğul gebeliklerde beta şu şekildedir
  • 3-4 haftalık = 5000-10000
    4-5 haftalık = 1000-50000

Teşekkür ederim canımmm. Benimki normal gebelikti transfer ya da yumurta çatlatma yapılmadı. Herkes 50 100 hatta 20 ile öğrenirken ben 695 ile öğrenince şaşırmıştım zaten. Gebelik testinde de erken çıkmıştı. Ümitlendim azıcık bakalım birkaç haftaya belli olur inşallah

Hadi hayırlısı ikiz bebeğe hep çok özenmişimdir. Kuzenimin var ikiside oğlan, çok tatlılar. O da normal yolla hamile kaldı. Birkaç haftaya belli olur seninde ikiz olup olmadığı.

Kasık karın ve bel agrim var dayanilmayacak gibi degil sanki adet olacakmisim gibi dizlerime vuruyor agri. Normal midir bu kadar agrı olmasi en ufak bir seyde hemen kotu dusunup korkuyorum

Ben 19bin ile ogrendim gebeligimi ama tek ikiz degil

Hadi hayırlısı ikiz bebeğe hep çok özenmişimdir. Kuzenimin var ikiside oğlan, çok tatlılar. O da normal yolla hamile kaldı. Birkaç haftaya belli olur seninde ikiz olup olmadığı.
Ben 19bin beta ile ogrenmistim gebeligimi ama ikiz degil. Ben tek yumurta ikiziyim ikizim okur diye umitleniyordum ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…