- 9 Aralık 2023
- 859
- 1.008
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.921
Benim de 5+4 aynı şekilde ağrılarım var. İnşallah normaldirMerhaba Herkese, 5 hafta 6 günlük gebeyim. Ama çok kasık ve bel ağrım var, bu normal mi? Böyle ağrısı olan var mı?
Evet canım ben 6+4 te karindan gördük bebeği6+5te karından kese icerisinde bebek gören oldu mu kızlar? Kalp atisini vs.. şuan 5+5teyim doktor randevum 6+5te
Normal canım ben geceleri ağrıdan uyaniyordum artık doktoruma söyledim normal demişti şuan 8 haftalık oldum ara ara yine ağrı oluyor ama geceleri uyandircak kadar değilMerhaba Herkese, 5 hafta 6 günlük gebeyim. Ama çok kasık ve bel ağrım var, bu normal mi? Böyle ağrısı olan var mı?
Ben bu filmi biliyorum geçen haftaki benKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Ağrıdan ölüyorum. Tüm kemiklerim ağrıyorAğlamama kaldı. Başım çok ağrır diye korkumdan tutuyorum kendimi.
Sabah işe gittim. Öğlene kadar zor durdum. 5 gün rapor aldım. Sadece yatıyorum. Ayakta asla duramıyorum kendimi zorlamasam yıkılacağım. Ama yatakta da tüm kemiklerim batıyor. Çok çilem var.
Ne olur bana dua edin..kendinize çok çok iyi bakın.
Benimde 5+4de iki keseydi bende Pers kalp atışlarinı duymak için gidicem inşallah ikisininde duyarım ve sende duyarsınKalp atışlarını perşembe günü duymaya gidicez nasipse ama doktor atıyor dedi gördü biz göremedik
Bana geceleri bir tane iç dedi doktorum, sanırım üç haftadır filan içiyorum her gün. Doktor devam dedi, 5-6 haftalıkken kasık ağrısı oluyordu ondan vermişti. Ağrı geçti ama devam ediyorum bırak diyene kadarKızlar doktorum nolur nolmaz elinin altında progestan bulunsun diye yazdı. Ama leyla ben nasıl ne zaman diye sormayı unuttum. Lekelenme kanama gibi durumlarda mı kullanılıyor günde kaç kez kullanılıyor
Anladım teşekkür ederimBana geceleri bir tane iç dedi doktorum, sanırım üç haftadır filan içiyorum her gün. Doktor devam dedi, 5-6 haftalıkken kasık ağrısı oluyordu ondan vermişti. Ağrı geçti ama devam ediyorum bırak diyene kadar
İntertten bulduklarımi kopyalayayim canım sen incele;Bana hiç bu ihtimalden bahsetmediler normal dedi hatta perş:2206 idi pzt:13336 normal bir artış kaç gibi olur ki? Ben zaten bat'a 4 gün kala 695 ile öğrendim hamileliğim
Teşekkür ederim canımmm. Benimki normal gebelikti transfer ya da yumurta çatlatma yapılmadı. Herkes 50 100 hatta 20 ile öğrenirken ben 695 ile öğrenince şaşırmıştım zaten. Gebelik testinde de erken çıkmıştı. Ümitlendim azıcıkİntertten bulduklarımi kopyalayayim canım sen incele;
İkiz hamilelikte beta HCG seviyesi tek gebeliğe göre daha hızlı artar. Ancak her yüksek beta HCG'nin çoğul gebelik anlamına gelmediği bilinmelidir.
Tüp bebek transferi sonrasında ikiz bebek belirtileri çok daha kolay anlaşılmaktadır. Bu belirtilerden bazıları şunlardır:
Normal gebelikte beta değerleri şu şekildedir;
- Gebelik testinin çok erken pozitif çıkması
- Yüksek HCG değerleri
- Sabahları yoğun bulantı
- Aşırı yorgunluk
- Ağlamaklı bir ruh hali
- Karnın hızlı bir şekilde büyümesi
- Bebeklerin hareketlerini erken hissetme
- Doppler üzerinde iki sinyal duyulması
- 3. Gebelik haftasında 6- 50 mlU/ ml
4. Gebelik haftasında 6- 425 mlU/ ml
5. Gebelik haftasında 20- 7300 mlU/ ml
6. Gebelik haftasında 1080- 56 000 mlU/ ml
7.- 12.Gebelik haftasında 7650- 290 000 mlU/ ml
- Çoğul gebeliklerde beta şu şekildedir
- 3-4 haftalık = 5000-10000
4-5 haftalık = 1000-50000
Hadi hayırlısıTeşekkür ederim canımmm. Benimki normal gebelikti transfer ya da yumurta çatlatma yapılmadı. Herkes 50 100 hatta 20 ile öğrenirken ben 695 ile öğrenince şaşırmıştım zaten. Gebelik testinde de erken çıkmıştı. Ümitlendim azıcıkbakalım birkaç haftaya belli olur inşallah
Evet aynen beni de 1 hafta kadar geriye attıBenim de ilk kontrolde doktor ileri tarih demisti 2. Kontolde 1 hafta geriye atti. Suan 8+4
Teşekkürler, biraz rahatladım…Normal canım ben geceleri ağrıdan uyaniyordum artık doktoruma söyledim normal demişti şuan 8 haftalık oldum ara ara yine ağrı oluyor ama geceleri uyandircak kadar değil
Kanama lekelenme olmadığı sürece ağrılar normal benim de çok oluyorMerhaba Herkese, 5 hafta 6 günlük gebeyim. Ama çok kasık ve bel ağrım var, bu normal mi? Böyle ağrısı olan var mı?
16 aralik ama benim adetlerim duzensizdirSon adet tarihiniz neydi
Cuma günü ve dün lekelenmem oldu, ama şimdi yok.. Beni bu korkuttu zatenKanama lekelenme olmadığı sürece ağrılar normal benim de çok oluyor
Ben 19bin ile ogrendim gebeligimi ama tek ikiz degilTeşekkür ederim canımmm. Benimki normal gebelikti transfer ya da yumurta çatlatma yapılmadı. Herkes 50 100 hatta 20 ile öğrenirken ben 695 ile öğrenince şaşırmıştım zaten. Gebelik testinde de erken çıkmıştı. Ümitlendim azıcıkbakalım birkaç haftaya belli olur inşallah
Ben 19bin beta ile ogrenmistim gebeligimi ama ikiz degil. Ben tek yumurta ikiziyim ikizim okur diye umitleniyordum ama kısmetHadi hayırlısıikiz bebeğe hep çok özenmişimdir. Kuzenimin var ikiside oğlan, çok tatlılar. O da normal yolla hamile kaldı. Birkaç haftaya belli olur seninde ikiz olup olmadığı.
Öğrendiğinde regl kaç gün geçmişti?Ben 19bin beta ile ogrenmistim gebeligimi ama ikiz degil. Ben tek yumurta ikiziyim ikizim okur diye umitleniyordum ama kısmet