-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #3.001
Bence olmasi cok guzel bebeginin icinde oldugunu hissediyorsun ben oldugu icin cok mutluyum
Burundan sıkıyorsun tıkalı burna genze iyi geliyor sterimar sprey diye benimkininin adıMentol taşını iyi hatırlattın canım. Deniz suyu sprey nasıl bir şey? Burna mı sıkıyoruz, boğaza mı
Teşekkür ederim canımBurundan sıkıyorsun tıkalı burna genze iyi geliyor sterimar sprey diye benimkininin adı
Pihtiya nasil bakiliyor normal kan testletinde cikiyomu ayri bir testi var miPıhtı faktörü yoksa kullanmaya gerek yok
Kan sulandirici gereksiz kullanımda düşüğu tetikliyor kanamaya sebep olup doktor gerek görseydi verirdi ki doğal gebelikte vermiyorlar
Ne demekkTeşekkür ederim canım
Genetik test ile bakılıyorPihtiya nasil bakiliyor normal kan testletinde cikiyomu ayri bir testi var mi
Benim de ağzımın tadı bozukKızlar ağzının tadı bozuk olan var mı benim 1 haftadır demir gibi bir tat var ağzımda hep bi keyifsizlik
bende herşeyden iğreniyorum ve yemek yiyesim yok hiçBenim de ağzımın tadı bozuk
ne yemekten bişey anlıyorum ne sudan
Benimde aynı şekilde hiç bisi yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum çok zorlanıyorum vallaBenim de ağzımın tadı bozuk
ne yemekten bişey anlıyorum ne sudan
Benimde öyle canım bir anda yerken tatsız olabiliyor bendeKızlar ağzının tadı bozuk olan var mı benim 1 haftadır demir gibi bir tat var ağzımda hep bi keyifsizlik
Ayy evet benim şuan hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti bile olmadı. Adet olcak gibi ağrılar da 8. Hafta da bitti.Şu bebişler artık hareketlense hissetsek de icimiz rahatlasa. Belirti agri bulanti vs olsa acaba neden oldu bir sorun mu var, belirti bulanti agri vs olmazsa acaba neden olmadı bir sorun mu var paranoyak oldum
Herkes de olacak diye bir kaide yokAyy evet benim şuan hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti bile olmadı. Adet olcak gibi ağrılar da 8. Hafta da bitti.
Ben de 8+5teyim bende de öyle şuan demekki normal bir seyAyy evet benim şuan hiç bir belirtim yok göğüs hassasiyeti bile olmadı. Adet olcak gibi ağrılar da 8. Hafta da bitti.
Yok canim normal kan testi ile çıkmaz genetik test yapılıyor onun için ayrıcaPihtiya nasil bakiliyor normal kan testletinde cikiyomu ayri bir testi var mi
Korkma canım o haftada benim de olmuştu sonra geçti6. Haftamdayım ilk kez kanamam oldu. Normalde haftaya ptesiydi randevum ama merak edip gittim. Kendi doktorum da yoktu şansa. Bakan doktor iyi görünüyor dedi hatta kalp atışı da duyduk daha küçük dedi sadece. Umarım her şey yolunda gider
Benim gogusler de baya buyudu ve biri daha sarkik gibi oldu suanHerkes de olacak diye bir kaide yokbenim göğüsler 2 beden büyümüştür silikonlu gibi oldular
Bir doktor tavsiyesi almadan başlama, doktorundan emin değilsen başka bir doktora danış. Kan tahliliyle belli oluyor zaten. Ya kan değerlerin güzelse ve sulandırıcı kullanırsan ne olacak. Aman dikkat et. Ben iğne ve hap birlikte kullanıyorum başından beri geçen gün kontrol edildi hala kanda koyuluk var ama riskli derecede olmadığı için arttırmadı doktorum. Öyle bir sorunun olsaydı mutlaka belirtirdi.sorunun yoksa sende bu sorun yok demez ki doktorlar. Umarım sağlıklı bir gebeliğin olur. Ayrıca göbeğim mosmor görsen istemezdinYa kizlar herkes genel olarak kan sulandirci kullaniyor doktor bana vermedi bende kullansam neolur ya genetige filan gitmedim ben ilk bebegimde kullandim tup bebekti gelisimi durdu kese bozuldu sagliksiz gebelikmis dedim genetige gitmedik bunda vermedi doktor korkuyorum ya
Teşekkür ederim. Önceden 3 kaybım var ama ilk kez kanamam oldu telaş yaptımKorkma canım o haftada benim de olmuştu sonra geçti