2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Ay arkadaşlar buraya giremedim bi kaç gün ne güzel baya sohbet dönmüş
Ben bu hamilelikte pertleri yaşıyorum ya resmen grip oldum onla mücadele ederken ah birden belim kitlendi ilk defa hayatımda hap kullandım oda parol ama normalde hiç ilaç kullanmam baş ağrıma en azından iyi geldi bantlar taktım belime inşallah zararı olmaz ya böyle vitaminli ağrı bantı vardı .. şu an ağır siklet takılıyorum sizler nasılsınız ?

Yaşamlar arkadaşlar ben bişey soracaktım da Bebek hareketleri ile ilgili ya kafam çok karışık gaz sancısımi yoksa bebek hareketimi ayırt edemiyorum bana yardımcı olurmusunuz böyle sanki içimde patlayan mısır gibi birşeyler sanki öyle patlıyor içimde hareketler hisediyorum ara ara oluyor bazende sanki içimde biseyler kayıyor ve itiliyor gibi oluyor sizce bu bebek hareketlerimi yoksa gaz sancısı mi

Hayır, aksine faydalıymış diye biliyorum ama önceki hamileliğimde her gün tüketmiştim. Gebelik zehirlenmesine karşı koruyormuş
Ya ben de kafein tüketimi sınırlandırılmalı. Çikolatada da kafein var kahve çay çikolata dikkat etmek lazım aynı gün üçünü de çok tüketmeyin kızlar. Ben mesela kahveyi çok sevdiğim için onu tüketmeyi tercih ediyorum çayı bıraktım

Merhaba gittin mi canım doktora ne dedi kahverengi akıntı için? Ben de yarın gideceğim biraz çoğaldı gibi benim
Evet gittim canim yerlesmr dedi korkma dedi artmasi onemli dedi kanama alanin yok dedi bana dedigi doktorun saglikliysa tutunacsk saglikli degilse tutunamaz oyuzden kendini stres yapmaya gerek yok olumlu dusun olumlu olsunndiyor tabii bizler icin kolay degil o cumleler hakli olsalarda kalbini duydum dunyanim en guzel mutlulugu oldu acikcasi canim semde git goster riske atma benimki hoslanmadi neden geldi gibi yapti ben takmadim kafama takip kendimi yiyecegim gidip baktirdim kafam rahat en azindan saglikli bebek

Ay bugun ben kafeinsiz turk kahvesi dondurma ve 2 tane minik cikolata yedim vicdan yaptim simdi

Evet, haklısınız ben de çay tüketiyorum kahve sevmediğim için çikolatayı da artık her gün yemiyorum, arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…