2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim🙏
Sen de kendine dikkat et lütfen hemen vitamin meyve felan takviye birseyler yap malesef ilk benimde boğaz ağrısıyla başladı sonra baya ağırlaştım inş senin öyle bi sıkıntın olmasın kolaylıkla sağlıkla gelsin bebisin kucagina🥰💕🙏
Tabi haber ederim sen de kontrolden sonra yaz lütfen güzel haberler ile gel canım iyi geceler 💕💝😘
Tamam canım yarın durumlar net olsun yazacağım sağ olasın portakal sıkıp içtim tavuk çorbası vs. İlerlemez inşallah. 🙄
Öptüm çok iyi geceler sende dikkat et kendine 💜🫶🙏

Canım hareketini hissediyorum var evet. Ama o eski kıpır kıpır sürekli olur olmaz oynamaları yok. Hatta bi ara oynamasından uyuyamıyordum. Hiç hissetmesem direkt doktora gideceğim ama işte ne sevindiriyor ne üzüyor arada bi yerde
Ben de 37+2 yim ve ayni durumdayim. Eskiden tekme yumruk ne güzel kipir kipirdi dün nolduysa aksine o kadar hareketsizdi ki kac kez dürttüm pozisyon degistirdim yok ufacik bi kimildanma ve o kadar dediginiz gibi ne güldürdü ne üzdü telaslandim ister istemez. Bugun tekrar bakicam duruma yarin kontrolum var bekleyebilir miyim emin değilim 😢

kızlar gunaydın. 35+3 teyım. ıkıncı gebelıgım. ılkınde 41 haftada sunı sancı almama ragmen acılmam agrım vs olmadı. sezeryan olmustum.
ctesı gunu kontrolde nstde 70 ı bulan sancılarım oldu. ama ben agrı hıssetmıyorum. bu gerılme sertlesme sancı mıdır.
valla 2. gebelık ama sancı hıc yasamadıgım ıcın anlayamıyorum.
bu arada hala calısmaya devam edıyorum (evden) sorun olmaz herhalde. anlaamdan dogururum dıye korkuyorum :)

İyi yapmışsın canım aynen bende sarılığı düşündüm süt gecikebilir bebek reddedebilir
İnş gerek kalmaz ama kafamız rahat olsun
Ben de aynı şekilde düşündüm mama ve kaşık biberon koydum çantama. İnş gerek kalmaz ama gerek olursa bir kutu mama için strese girmek istemedim. Bir de emzirme danışmanlığı aldım, ilk gece sütünün yetme ihtimalini düşünmektense bir mama bir emzirme olarak ilerlemek bebeği şeker krizinden ve sarılıktan koruyor dediler. bebeğin ilk 24 saat için mekonyumu boşaltması ve çiş yapması lazım bu da beslenerek olacak

Canım hareketini hissediyorum var evet. Ama o eski kıpır kıpır sürekli olur olmaz oynamaları yok. Hatta bi ara oynamasından uyuyamıyordum. Hiç hissetmesem direkt doktora gideceğim ama işte ne sevindiriyor ne üzüyor arada bi yerde
Büyüdükçe yeri daralıyor ondan da azalma olabilir canım. Yine bunu da doktor söylemişti bana. Gitgide daha az hissedersin ama 37 den sonra iyice azalacak endişe etme ,günlük 10 kere olmasını say yeter demisti. İçine sinmiyecek derecede ise Yine de bi git baksin istersen doktorun

kızlar gunaydın. 35+3 teyım. ıkıncı gebelıgım. ılkınde 41 haftada sunı sancı almama ragmen acılmam agrım vs olmadı. sezeryan olmustum.
ctesı gunu kontrolde nstde 70 ı bulan sancılarım oldu. ama ben agrı hıssetmıyorum. bu gerılme sertlesme sancı mıdır.
bu arada hala calısmaya devam edıyorum (evden) sorun olmaz herhalde. anlaamdan dogururum dıye korkuyorum :)
Ben de 35+4 teyim sancı nedir hala fikrim yok. Ama gelince anlarsın konuşamayacak haldeysen o sancıdır demişti doktor. Gerilme ve settleşme bende de oluyor ama tüm karnın yan ön tamamı olmalıymış ve günde 10-15 kere en az olmalıymış anlamlı olabilmesi için. Bakalım anlarız herhalde ya diye umut ediyorum 😄

Ben de aynı şekilde düşündüm mama ve kaşık biberon koydum çantama. İnş gerek kalmaz ama gerek olursa bir kutu mama için strese girmek istemedim. Bir de emzirme danışmanlığı aldım, ilk gece sütünün yetme ihtimalini düşünmektense bir mama bir emzirme olarak ilerlemek bebeği şeker krizinden ve sarılıktan koruyor dediler. bebeğin ilk 24 saat için mekonyumu boşaltması ve çiş yapması lazım bu da beslenerek olacak
Hangi mamayı tercih ettin canım ?

Çok şekersin 🥰 anne olmak bunu gerektirir herkesi herseyi düşünüp plan program yapmak zorundayız heran
Dogum nezaman buarada belli mi günün?
Ben de salı günü gideceğim inş 38+0da hafta icine planlariz demişti doktor ama biraz rahatsızım grip oldum ertelenebilir 😔
Benimde 1 ekime planladık ama 40 yıl boyunca hasta olmayan eşim grip oldu. Banada bulaşır diye korkuyorum bakalım. Herkes bi son haftalara doğru hasta olmaya başladı. Tam hastalık havasında doğuruyoz 😬

Benimde 1 ekime planladık ama 40 yıl boyunca hasta olmayan eşim grip oldu. Banada bulaşır diye korkuyorum bakalım. Herkes bi son haftalara doğru hasta olmaya başladı. Tam hastalık havasında doğuruyoz 😬
evet ya mevsim geçişleri en sakat zamanlar :KK43: gece kalın giysem terliyorum, ince giysem üşüyorum. çok dikkat etmek lazım.

Ben de 35+4 teyim sancı nedir hala fikrim yok. Ama gelince anlarsın konuşamayacak haldeysen o sancıdır demişti doktor. Gerilme ve settleşme bende de oluyor ama tüm karnın yan ön tamamı olmalıymış ve günde 10-15 kere en az olmalıymış anlamlı olabilmesi için. Bakalım anlarız herhalde ya diye umut ediyorum 😄
Bendeki sknti agri esigim yuksek..8 saat suni sanci aldim
Yine agrim olmadi..ama gerilme oluyor..nstde de ctesi 70 filan cikti.. ama hissetmiyorum... zaten sezeryan olacamda..daha da kucuk biraz daha kalsa 2.500 du gunuyle uyumlu ama nasip artik🥰

Kızlar gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Biraz endişe de korku da var nasıl olacak bitecek diye😀 eminim henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar da benim gibiler.
Zaten normaldede aşırı heyecanlı biriyim o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. Ne götürsem hastaneye ne hazırlık yapsam vs gibi güzel kısımlara odaklanıyorum başka hiçbir şey düşünmüyorum. Yoksa çok heyecanlanırım stres yaparım mideme vurur kusarım filan 😅😌

Kızlar gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Biraz endişe de korku da var nasıl olacak bitecek diye😀 eminim henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar da benim gibiler.
Bana nefes darlığı, kalp çarpıntısı, ağlama krizleri falan geliyor.
Doğum iznindeyim, evde de yalnız olunca kuruyorum kafada sanırım.
Ailem de ilgisiz, yalnızlık psikolojisi çöktü üzerime
Eşim rahatlatmaya çalışıyor ama o da çok heyecanlı, sürekli gözleri dolu dolu geziyor evde 🥹
Cuma günü bu saatlerde kucağımızda olacak inşallah
Sağ salim kavuşalım hepimiz 🙏

Zaten normaldede aşırı heyecanlı biriyim o yüzden düşünmemeye çalışıyorum. Ne götürsem hastaneye ne hazırlık yapsam vs gibi güzel kısımlara odaklanıyorum başka hiçbir şey düşünmüyorum. Yoksa çok heyecanlanırım stres yaparım mideme vurur kusarım filan 😅😌
Ben de düşünmüyordum canım ama birkaç gündür artik kafa yormaya başladım istemsizce😀 sen de akışına bırakmışsın belki de en iyisini sen yapıyorsun
Bana nefes darlığı, kalp çarpıntısı, ağlama krizleri falan geliyor.
Doğum iznindeyim, evde de yalnız olunca kuruyorum kafada sanırım.
Ailem de ilgisiz, yalnızlık psikolojisi çöktü üzerime
Eşim rahatlatmaya çalışıyor ama o da çok heyecanlı, sürekli gözleri dolu dolu geziyor evde 🥹
Cuma günü bu saatlerde kucağımızda olacak inşallah
Sağ salim kavuşalım hepimiz 🙏
Allah sağlıkla kavuştursun canım insallah kolaylıkla gelsin bebisin🌺. Ben de yalnız sayılırım, annem hayatta degil. Ama sonra Allah büyük yoluna koyar bir şekilde diye düşünüp kendimi üzmemeye calisiyorum.

ayy edosko seni gördüğüme sevindim inşallah iyi geçmiştir hamileliğin
bende 33+4deyim çok şükür sıkıntısız geldim bugüne kadar
karın sertleşmesine yalancı sancı diyorlar işte vücudun hazırlıyor kendini
ne var ne yok nasılsın

Ne guzell bilgiler verdin bize canım çok teşekkürler 💝 hepimize sağlıklı hayirli doğumlar diliyorum🙏🥰

Kızlar ben de şimdi çıktım doktordan Ağrılarıma normal dedi bugün tam 35. haftaya girdim 38+O 14 Ekim gün verdi 2700 grm 49 cm dedi Normaldir inşallah iyi kötü bir şey demedi bizden haberler bu kadar 35 haftadan sonra ne kadar kilo alırlar acaba bebekler ben hiç 35’ten sonra doğurmadım da hep erken geldiler😁 sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah

Aynen öyle okullar açıldı sonbahar geldi çok dikkat et okadar hızlı gecio ki inananamadim ben bagisikligimiz çok düştü galiba vitamin takviye meyve bol ye
eşinden uzak dur canım gerçekten son haftalarda hasta olmak hem psikolojik hem bedenen çok yıkıcı inş kolaylikla gecer doğumun canım 💝🙏

Kızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu? 😕
Ben kaç Dr gittiysem hiç sezeryan demedi . Normal doğal olan birşeyi neden bi ameliyat a cevireceksiniz durduk yere ise ha şartlar mecbur sezeryan ise tabi ki ama normal doğum sonrasi o kadar iyi oluuyorsunuz ki kimseye muhtaç olmadan bebeğinize bakabilirsiniz .ben 3 normal doğum yaptım tabiki ağrısı olacak sezeryan dan sonra da oluyor ağrı fakat yürüyerek çıkmak bebeğini kucagina kendin alıp koymak çok farklı birşey ..

X