- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.001
34+1 de dogdu 10 gun kaldi.siz kacinca haftada yaptiniz dogumu?Ben de uygun fiyatlı 2 takım alayım bebek rahat etsin istiyorum. Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada doğdu kuvöze girdi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
34+1 de dogdu 10 gun kaldi.siz kacinca haftada yaptiniz dogumu?Ben de uygun fiyatlı 2 takım alayım bebek rahat etsin istiyorum. Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada doğdu kuvöze girdi mi
Doğum olmadı henüz34+1 de dogdu 10 gun kaldi.siz kacinca haftada yaptiniz dogumu?
Kacinci haftada planlaniyo bide kilosu onemli tabi kiyafet icinDoğum olmadı henüz
Bebek büyüdüğü için bence normal. Hatta doktorumuz iki gün hareket hissetmezsen gel bakalım demişti35+3teyim. Bebeğin hareketlerinde azalma var. Sizde durumlar nasıl? Hiç hareket etmiyor diyemem özellikle karnımı okşadığımda falan ediyor. Ama böyle eski hareketi yok gibi. Endişelendim biraz
Tam ayni gundeyiz, benimki suyu da alt sinira yakin olmasina ragmen hareketleri degismedi. Belki pozsyonundan dolayi hissedemiyorsundur ama gercekten cok azalma hissediyorsan bence gitmelisin. Cunku bunun bir sayisi yok, rutinden farklilasma ve anne hissine gore hareket ediyoruz demisti doktorum.35+3teyim. Bebeğin hareketlerinde azalma var. Sizde durumlar nasıl? Hiç hareket etmiyor diyemem özellikle karnımı okşadığımda falan ediyor. Ama böyle eski hareketi yok gibi. Endişelendim biraz
Acaba ne olur ne olmaz diye hastaneye sma comfort mama alınmalı mı?
Canım günde 10 kez hareket etmesi lazimmis . Say demisti doktorum, sen de dene. Bir de mesela yürüyünce, dışarıda gezince benim de hareketler azalıyor. Ama dinlenince hemen kipirdamaya başlıyor..35+3teyim. Bebeğin hareketlerinde azalma var. Sizde durumlar nasıl? Hiç hareket etmiyor diyemem özellikle karnımı okşadığımda falan ediyor. Ama böyle eski hareketi yok gibi. Endişelendim biraz
Yaa az kaldı müyük buluşmaya desene burada kalan nadir kişilerdensin. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Doktor erken doğabilir dedi. Ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. Annem gelecekti. Çağırsam ne zaman olacağı kesin değil. Ya aniden gelirse diye içim içimi yiyor. İyi yönlendirecek insanlarla konuşmak iyi geliyor. Ama bir çoğu da her anlamda korku yayıyor umarım bu süreci de en güzel şekilde tamamlar level atlarızİyi akşamlar canlarım. 37+0 selamlar. Dün dr kontrolüm vardı 2966 50cm boy olmuş. Daha kanala da girmemiş bu hafta cuma son kontrolüm olacak. Sezeryan planladığımız için cuma günü tam tarih netlestirecegiz dedi. Tabi olur erken gelmek isterse kendi bilir yani ama gelmesin tabiii bu aralar asiri ne hissedecegimi bilmediğim duygular yaşıyorum.
Korku + heyecan + olur olmadık panik + olur olmadık sakinlik + gereksiz gerginlik gibi
Tabi kanala girmemesine rağmen inanilmaz bir batma hissi ağırlık hissi yaşıyorum. Yani otururken ayaktayken hatta yatarken bile hissediyorum. İşin aslı nasıl sakinlesicem bilmiyorum öyle işte konuşup içimi döktüm kbakmayinnn güzeller güzeli anneler öpüyorum sizi ve bebisleri
Ben 35+0 ım şu an ama aynı hisleri ben de yaşıyorum. Doktorum 39. Haftayı bekleriz demişti. Önümüzdeki hafta durum değerlendirmesi yapılacak. Herkes için en kolay, en güzel şekilde geçsin bu süreçler ve bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşalım.İyi akşamlar canlarım. 37+0 selamlar. Dün dr kontrolüm vardı 2966 50cm boy olmuş. Daha kanala da girmemiş bu hafta cuma son kontrolüm olacak. Sezeryan planladığımız için cuma günü tam tarih netlestirecegiz dedi. Tabi olur erken gelmek isterse kendi bilir yani ama gelmesin tabiii bu aralar asiri ne hissedecegimi bilmediğim duygular yaşıyorum.
Korku + heyecan + olur olmadık panik + olur olmadık sakinlik + gereksiz gerginlik gibi
Tabi kanala girmemesine rağmen inanilmaz bir batma hissi ağırlık hissi yaşıyorum. Yani otururken ayaktayken hatta yatarken bile hissediyorum. İşin aslı nasıl sakinlesicem bilmiyorum öyle işte konuşup içimi döktüm kbakmayinnn güzeller güzeli anneler öpüyorum sizi ve bebisleri
Evet öyle oldu biraz. Orda kim kimdir tam takip edemiyorum, doğum yapanlar kimdi anlayamıyorum da bazen. Açtığımda birden akıyor mesajlar hepsini de okuyamıyorum.Kimse kalmadi burda ya herkes instagrama gitti sanirim Orada mesajlar biraz fazla sohbet havasinda oluyor ve genelde ayni kisiler derken cok mesaj birikiyor, onemli seyleri, bilgi paylaşımını yakalamak imkansız. Keşke eski havasına dönse burası
Gerek yok canim olası ihtiyac olunca hastanede hazırlayıp veriyorlar ama sen süte odaklanAcaba ne olur ne olmaz diye hastaneye sma comfort mama alınmalı mı?
Valla benim sosyal medyam yok en son 18 yaşında falan kullanıyordum instagram falan bilmem yani. Evet çok heyecanlıyım bendee. Kimseden bisey dinlemek istemiyorum aslında ki korku olusmasin ekstra ama napalim istesem de istemesem de yine de tedirgin oluyorum heyecan çok başka ya gerçekten. Şöyle bir sihirli değnek olsa da kendimden direkt stres duygusunu söküp alsammmYaa az kaldı müyük buluşmaya desene burada kalan nadir kişilerdensin. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Doktor erken doğabilir dedi. Ne hissedeceğimi şaşırmış durumdayım. Annem gelecekti. Çağırsam ne zaman olacağı kesin değil. Ya aniden gelirse diye içim içimi yiyor. İyi yönlendirecek insanlarla konuşmak iyi geliyor. Ama bir çoğu da her anlamda korku yayıyor umarım bu süreci de en güzel şekilde tamamlar level atlarız
Ben 2 hafta önce 2 damla kan geldi kontrolüme denk geldiği için doktora söyledim ama anlamsız diye de belirttim çünkü nişan biraz daha fazla oluyor. O da baktı rahim ağzı kapalı serviks ölçüsü de iyi dedi 2 hafta geçti üstünden benim şuanlıkKirmizi akinti benim de doktorumun acile gitmek gereken seyler listesinde. Bebegin kordonundan gelebilirmis. Siz bilirsiniz yine de.
Bazen rahim ağzının dış tarafı hassas oluyor, benim vajinal muayenede kanıyor ya da ilişki esnasında kanama olur demişti doktor. Ama bebekle alakasız tamamen dışarıda bi yer. Belki seninki de öyle birşeydir ama kontrol ettirmek her zaman çok önemli. Pembe için çok kritik değil ama sarı/yeşil kakası olabilir, kırmızı da kordondan gelebilir o yüzden gel hastaneye demişti doktorum.Ben 2 hafta önce 2 damla kan geldi kontrolüme denk geldiği için doktora söyledim ama anlamsız diye de belirttim çünkü nişan biraz daha fazla oluyor. O da baktı rahim ağzı kapalı serviks ölçüsü de iyi dedi 2 hafta geçti üstünden benim şuanlık
Süt sağma makinesi için niye öyle dedi ki acaba :/ çok işe yaradığını okumuştum hep. Ama mama için hastanelerde koymayın dendiğini okumuştum ben de, kendimizi şartlamayalım diye sanırım :/ ama ya lazım olursa? O gün aramaktansa yanımızda mı olsa acaba diye düşündük eşimleCanım ben dr uma doğum çantası hazırladım ama kafama göre internetten baka baka hazırladım özel istediğiniz birsey veya liste var mı diye sordum.
Mama koydun mu dedi yok dedim
Süt sagma makinasi koydun mu dedi. Aldım ama koymadım dedim
Tamam bu ikisini koyma gerisini ne koyarsan kabul dedi
Evet sanırım bu yüzden yasaklanmış sosyal medya paylaşımı :) iyi bir fikir olmadı bence instagram, umarım eskisi gibi olur paylaşımlar güzeldiKimse kalmadi burda ya herkes instagrama gitti sanirim Orada mesajlar biraz fazla sohbet havasinda oluyor ve genelde ayni kisiler derken cok mesaj birikiyor, onemli seyleri, bilgi paylaşımını yakalamak imkansız. Keşke eski havasına dönse burası