- 21 Temmuz 2023
- 309
- 301
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.981
Canım naptin gittin mi hastaneyeNormal bir iki damla kadar kandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım naptin gittin mi hastaneyeNormal bir iki damla kadar kandı
Geçmiş gitmiş olsun oh ne güzel bebeklerin de yanında çok sevindimSoran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
Saolasin öyle yapicamGözün aydın. Bebeğine kavuştun. Süt konusunda malt içeçeklerin süt arttırdığını söylüyorlar, bir de bestlak damla vs söylemişlerdi. Bir sor istersen gelmezse bir denersin.
Ben de uygun fiyatlı 2 takım alayım bebek rahat etsin istiyorum. Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada doğdu kuvöze girdi mibnm bebgim suan 2400 civari 0 3 ay buyuk geliyo oyle gydiriyorum ama 2 3 tane premtre almk istiyorum
Arada 700 gr var bir kaç hafta giyecek olsa da bebek rahat etsin istiyorum. İnşallah hızlı büyür çok az giyerValla benim kız 2950 48 cm doğdu yenidogan anca oldu küçük bile bezden zıbın kapanmadı bence gerek yok prematüre
İnşallah bizde memnun kalırız cork a taşınacağızevet biz 7 sene burda ysiyoruz memnunuz
Canım ben 37+5 te 3.600 doğurdum sezeryanla yaparsın Allah’ın izniyle
Yok gitmedim kendimi iyi hissediyorum hicbiseyim yokmuş gibiCanım naptin gittin mi hastaneye
Çok şükür bende iyiyim bebeğimde sürekli hareket halinde olduğundan onunda iyi olduğunu biliyorum kötü bir durum sezersem soluğu zaten acilde alırim teşekkür ederimŞöyle her şeyi bekletebilirsin fakat kan görüldü ise beklenmemeli. Doktorum ve gittigim diğer doktorlar bile bu şekilde uyarmıştı. Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.
Canım bizim doğru çıktı 10 gün önce bakıldığında 3.400 Du 3600 doğduinsallah canim kilo olcumi dogrumu cikti acaba
Kanama var diyorsunuz!! Peki siz bilirsinizBebeğin iyi olduğunu bildiğimden şimdilik gitmek istemiyorum eşim bugün çok yoruldu kaldırmak istemiyorum yarın bir bakayım ama daha başka görmedim
Çok şükür bende iyiyim bebeğimde sürekli hareket halinde olduğundan onunda iyi olduğunu biliyorum kötü bir durum sezersem soluğu zaten acilde alırim teşekkür ederim
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahBelim çok ağrıyor ben çok korktum çok ağrım oldu ama akşamına geçiyor nihayetinde yürüdüm 2buklumde olsa yürümek zor ama iyi geliyor yanınıza Nescafe alın bolca iciriyolar çünkü
Canım ben tüp bebek tedavisiyle sahip olduğum için sezeryan olacakKızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu?
Canım 35.haftadami oluyorsun suan ne gibi bir sorun vardı ben önceki dogumumu 35+4 te yaptım 2500 gramdı ama prematüre kiyafete gerek yoktu normal kıyafetler oldu hemen büyüdü zatenKızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorumm prematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Bence yenidoğan yazanlardan al 0-3 ay değil de direkt yenidoğan yazsın.Kızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorumm prematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Sezeryanın acısı yokmuymuş çok saçma bir bakış açısı hani doğumdan korkabiliriz çok ayrı birşey ama sezeryana acısı yok demek de saçma bence valla kuzenim normal doğum yaptı ben yaptıysam sen hayde hayde yaparsın dedi eltim 2 çocuğunda da zorunlu sezeryan oldu kendini kestirme normal dogurabiliyorsan doğur dedi kuzenim doğum yaptı hemen ayaklandı teyzem 40 çıkmasını bile beklemedi 2 hafta falan kaldı geri döndü ama sezeryanda yardıma ihtiyaç oluyor benim çevremdekiler sağolsun ben normal istiyorum diye beni korkutmak yerine hep destekçi oluyorlar. Bu senin doğumun sana özel kimseyi dinleme sen ne istiyorsun onu düşün zaten bebeğinin durumuna göre zorunlu kalınırsa sezeryana alıyorlar şuan için senin ne istediğin önemliKızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu?
İçiniz nasıl rahat ediyor ilk çocuk değil sanirjm iki ,üçüncü mü benimde ikinci çocuğum ama halen kokarim hersyden . Doktorla görüşmeden suyum gelir diye korkuyorum hâlâ. Kızımda sancı çekip sezeryana gitmiştimBebeğin iyi olduğunu bildiğimden şimdilik gitmek istemiyorum eşim bugün çok yoruldu kaldırmak istemiyorum yarın bir bakayım ama daha başka görmedim
Yeni doğan tulumumuz ve takımlarımız hazır. Büyük gelirse diye düşündüm kıyafet almayım o zaman sadece 1 paket bez alayımBence yenidoğan yazanlardan al 0-3 ay değil de direkt yenidoğan yazsın.
Canım 35.haftadami oluyorsun suan ne gibi bir sorun vardı ben önceki dogumumu 35+4 te yaptım 2500 gramdı ama prematüre kiyafete gerek yoktu normal kıyafetler oldu hemen büyüdü zaten