2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Soran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
Geçmiş gitmiş olsun🙏🏻 oh ne güzel bebeklerin de yanında çok sevindim ♥️♥️

Şöyle her şeyi bekletebilirsin fakat kan görüldü ise beklenmemeli. Doktorum ve gittigim diğer doktorlar bile bu şekilde uyarmıştı. Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.
Çok şükür bende iyiyim bebeğimde sürekli hareket halinde olduğundan onunda iyi olduğunu biliyorum kötü bir durum sezersem soluğu zaten acilde alırim teşekkür ederim

Kirmizi akinti benim de doktorumun acile gitmek gereken seyler listesinde. Bebegin kordonundan gelebilirmis. Siz bilirsiniz yine de.
Çok şükür bende iyiyim bebeğimde sürekli hareket halinde olduğundan onunda iyi olduğunu biliyorum kötü bir durum sezersem soluğu zaten acilde alırim teşekkür ederim

Belim çok ağrıyor ben çok korktum çok ağrım oldu ama akşamına geçiyor nihayetinde yürüdüm 2buklumde olsa yürümek zor ama iyi geliyor yanınıza Nescafe alın bolca iciriyolar çünkü
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🩵

Çok çok geçmiş olsun hayatım sütünde en kısa zamanda gelip her şey yoluna girecektir ❤️

Kızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu? 😕
Canım ben tüp bebek tedavisiyle sahip olduğum için sezeryan olacak 🪷

Ama bebeğin normal doğum için elverişli senin vücudun normal doğum için elverişli herkes normal doğumu daha çok tavsiye ediyor.
Ancak sancı çekip ay normal olmadı deyip sezeryana alınacaksan bence hiç risk alma zaten zor ve uzun bir süreçten geçiyoruz 🪷
Tabi daha deneyimli annelerimiz yazarsa daha sağlıklı olur 🩵

Şimdiden bir avazda inşallah diyorum ( hangi doğum olursa olsun ) ❤️❤️

Kızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorumm 🙄 prematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Canım 35.haftadami oluyorsun suan ne gibi bir sorun vardı ben önceki dogumumu 35+4 te yaptım 2500 gramdı ama prematüre kiyafete gerek yoktu normal kıyafetler oldu hemen büyüdü zaten

Kızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorumm 🙄 prematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Bence yenidoğan yazanlardan al 0-3 ay değil de direkt yenidoğan yazsın.

Kızlar ben normal doğum düşünüyordum. Ama herkes sezaryen tercih ediyor. Ya da doktorlar hemen sezaryana yönlendiriyor. Etrafımdakiler de negerek var acı çekmene sezaryan ol dedi normal doğum istememe şaşırdı. Kafam çok karışık normal doğum gerçekten zor mu? 😕
Sezeryanın acısı yokmuymuş çok saçma bir bakış açısı hani doğumdan korkabiliriz çok ayrı birşey ama sezeryana acısı yok demek de saçma bence valla kuzenim normal doğum yaptı ben yaptıysam sen hayde hayde yaparsın dedi eltim 2 çocuğunda da zorunlu sezeryan oldu kendini kestirme normal dogurabiliyorsan doğur dedi kuzenim doğum yaptı hemen ayaklandı teyzem 40 çıkmasını bile beklemedi 2 hafta falan kaldı geri döndü ama sezeryanda yardıma ihtiyaç oluyor benim çevremdekiler sağolsun ben normal istiyorum diye beni korkutmak yerine hep destekçi oluyorlar. Bu senin doğumun sana özel kimseyi dinleme sen ne istiyorsun onu düşün zaten bebeğinin durumuna göre zorunlu kalınırsa sezeryana alıyorlar şuan için senin ne istediğin önemli

@
Bebeğin iyi olduğunu bildiğimden şimdilik gitmek istemiyorum eşim bugün çok yoruldu kaldırmak istemiyorum yarın bir bakayım ama daha başka görmedim
İçiniz nasıl rahat ediyor ilk çocuk değil sanirjm iki ,üçüncü mü😅 benimde ikinci çocuğum ama halen kokarim hersyden . Doktorla görüşmeden suyum gelir diye korkuyorum hâlâ. Kızımda sancı çekip sezeryana gitmiştim 🙄😑

35+3teyim. Bebeğin hareketlerinde azalma var. Sizde durumlar nasıl? Hiç hareket etmiyor diyemem özellikle karnımı okşadığımda falan ediyor. Ama böyle eski hareketi yok gibi. Endişelendim biraz

Bence yenidoğan yazanlardan al 0-3 ay değil de direkt yenidoğan yazsın.
Yeni doğan tulumumuz ve takımlarımız hazır. Büyük gelirse diye düşündüm kıyafet almayım o zaman sadece 1 paket bez alayım
Canım 35.haftadami oluyorsun suan ne gibi bir sorun vardı ben önceki dogumumu 35+4 te yaptım 2500 gramdı ama prematüre kiyafete gerek yoktu normal kıyafetler oldu hemen büyüdü zaten

X