Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Benzer sistem Fransada da var. Isterseniz veya gerekliyse cok sayida ultrasona da girebiliyorsunuz ve onemli kan tahlilleri gerektigi kadar yapiliyor. Ozellkle eger bir kere idrar enfeksiyonu ciktiysa her ay idrar testi yapiyorlar. Ama çok normal gidiyorsa 3 tane detayli ultrason ve son haftalarda biraz daha yakin takip var. Ve zorunluluk yoksa normal dogum.

Hamileligimin 1.5 ayini turkiyede gecirdim ve 3 doktora muayene oldum ve malesef sadece olmayan seylerle moralim bozuldu. Burada da zaten cok okuyorum, doktor bunu dedi sunu dedi diye morali bozulan arkadaslari. Bilmiyorum neden ama surekli birsey bulma ihtiyaci hissediliyor sanki orada. Bir doktor bagirsaginda parlaklik var dedi, digeri rahimde yapisiklik var cocugun eli ayagi takilabilir dedi. Bunlar istanbulda en iyi hastanelerdeki doktorlardi.. Fransaya donup kendi doktoruma gittim asla oyle birsey gormuyorum ben dedi. Icim rahat etmedi isim yapmis baska doktora daha gittim, o da 1 saat muayene sonunda yok oyle birsey dedi.
Fazla muayene bir noktada sanirim dezavantaja donusuyor gercekten.

Kahve içtim bana misin demedi. Normalde migrenim de yok. Tansiyonum da genelde düşük çıkardı ama şuan bilemiyorum ilk kez hamilelikte böyle oldu
Şimdi genelde bnm de düşüktür hamilelikte hepten düştü 7 4 ya da 8 5 işe geçirdim 38 haftalık oldum düşünün bu zamana kadar ama azcık çıksa hemen baş ağrısı gelir.

Sizinde çıkmaya bağlı baş ağrısı ise limonlu su için yada parol gibi ağrı kesicilere devam günde 3 taneye kadar izin var. Geçmiş olsun

Deneyeyim hemen. Çok teşekkür ederim

Kzlar henüz vaktim gelmedi ama bir iki damla kan gördüm hiç sancım yok ve bebekde iyi kipirdiyor çünkü bu durum normal mi doktora gitmem gerekiyormu acaba kontrolüm çarsamba günü bekleyeyim mi şuan 35+5

yazdiginiz herseye katiliyorum ve turkiyedeki doktorlara cok cok uzuluyorum ben de gerek is yuku gerek siddet ve guvenlik gerekse sayginlik ve calisma kosullari hakkinda.
Hasta odakli saglik sistemini de anliyorum fakat asiri detaya bogulmanin cidden ne anne adayina faydasi var ne de gereginden fazla takibin normal giden gebelige bir faydasi.

Bebeğin iyi olduğunu bildiğimden şimdilik gitmek istemiyorum eşim bugün çok yoruldu kaldırmak istemiyorum yarın bir bakayım ama daha başka görmedim
Şöyle her şeyi bekletebilirsin fakat kan görüldü ise beklenmemeli. Doktorum ve gittigim diğer doktorlar bile bu şekilde uyarmıştı. Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.

Kızlar biz iyiyiz çok şükür bebişimde iyi yanımda dua eden herkesten Allah razı olsunn bende doğuma girmeden toplu dua ettim hepinize. Ben biliyorsunuz bipolar hastasıyım panik atak hersey var korkmayın Allah gerçekten kolaylık veriyor genel anestezi oldum ilk çıkınca ağrılarım oldu iğne yaptırdım gecti zaten sürekli antibiyotik ve ağrı kesici yapıyorlar. Tek sorun gaz oluyor bende kronik kabızlık var ondan cıkaramadım gece tuvalette oturdum karnıma masaj yaptım zorla çıktı bir kaç sefer bence ameliyattan zor ve ağrı yapan gaz. Kayısı kompostosu yapın ve mutlaka yanınıza alın meyvesiyle beraber tüketin faydası var. İlk ayağa kalkmak zor diyorlardı tek basıma kalktım desteksiz yürüdüm

Ayağa kalkmak zor olsada iyi geliyor yürümek tek çare o gaz evet sorun ama eninde sonunda yürüyünce cikiyor valla yanıma aldigim çoğu şeyi kullanmadım gecelik sabahlık 1tane burdan deepent taktılar hastaneye gelirken makyaj yaptın yaptin yoksa ameliyattan sonra ağrıdan umrunda olmuyr

Valla benim kız 2950 48 cm doğdu yenidogan anca oldu küçük bile bezden zıbın kapanmadı bence gerek yok prematüre

Gözün aydın. Bebeğine kavuştun. Süt konusunda malt içeçeklerin süt arttırdığını söylüyorlar, bir de bestlak damla vs söylemişlerdi. Bir sor istersen gelmezse bir denersin.

bnm bebgim suan 2400 civari 0 3 ay buyuk geliyo oyle gydiriyorum ama 2 3 tane premtre almk istiyorum

Kzlar henüz vaktim gelmedi ama bir iki damla kan gördüm hiç sancım yok ve bebekde iyi kipirdiyor çünkü bu durum normal mi doktora gitmem gerekiyormu acaba kontrolüm çarsamba günü bekleyeyim mi şuan 35+5
Canım mutlaka git benim nişanım geldi söylediğin gibi akşamına doğum oldu riske atma bi göster sende. Hemen olmasa da süreci bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…