- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.961
evet biz 7 sene burda ysiyoruz memnunuzMerhaba ben Ekim annesi olacağım arada girip forumu okuyorum ilk kez yazıyorumİrlanda’da yaşıyorum demişsiniz memnun musunuz aralık sonunda bir bebek ve 11 yaş bir ergenle İrlanda’ya tasiniyoruz
Şöyle her şeyi bekletebilirsin fakat kan görüldü ise beklenmemeli. Doktorum ve gittigim diğer doktorlar bile bu şekilde uyarmıştı. Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.Bebeğin iyi olduğunu bildiğimden şimdilik gitmek istemiyorum eşim bugün çok yoruldu kaldırmak istemiyorum yarın bir bakayım ama daha başka görmedim
Ayağa kalkmak zor olsada iyi geliyor yürümek tek çare o gaz evet sorun ama eninde sonunda yürüyünce cikiyor valla yanıma aldigim çoğu şeyi kullanmadım gecelik sabahlık 1tane burdan deepent taktılar hastaneye gelirken makyaj yaptın yaptin yoksa ameliyattan sonra ağrıdan umrunda olmuyrKızlar biz iyiyiz çok şükür bebişimde iyi yanımda dua eden herkesten Allah razı olsunn bende doğuma girmeden toplu dua ettim hepinize. Ben biliyorsunuz bipolar hastasıyım panik atak hersey var korkmayın Allah gerçekten kolaylık veriyor genel anestezi oldum ilk çıkınca ağrılarım oldu iğne yaptırdım gecti zaten sürekli antibiyotik ve ağrı kesici yapıyorlar. Tek sorun gaz oluyor bende kronik kabızlık var ondan cıkaramadım gece tuvalette oturdum karnıma masaj yaptım zorla çıktı bir kaç sefer bence ameliyattan zor ve ağrı yapan gaz. Kayısı kompostosu yapın ve mutlaka yanınıza alın meyvesiyle beraber tüketin faydası var. İlk ayağa kalkmak zor diyorlardı tek basıma kalktım desteksiz yürüdüm
Valla benim kız 2950 48 cm doğdu yenidogan anca oldu küçük bile bezden zıbın kapanmadı bence gerek yok prematüreKızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorummprematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Gözün aydın. Bebeğine kavuştun. Süt konusunda malt içeçeklerin süt arttırdığını söylüyorlar, bir de bestlak damla vs söylemişlerdi. Bir sor istersen gelmezse bir denersin.Kizlar selam sabah09.32 de 38+2 de sezeryanla doğum yaptım spinal anestezi oldum ameliyathaneye girince korktum yapamicam dedim bayiltin hepten ağladım onlarda sedasyon verip sakinlestirdiler öyle belden iğne yaptılar ben ışığın aynasından manyak gibi herşeyi gördüm ama korkmadım sedasyon iyi geldi çünkü yoksa kaldiramazdim kesileri değil ama bütün baskıyı hissettim cekistirmelerde karnımı hissettim ama cokda anlamıyorsun snrasinda odaya alındım daha hiç uyumadım ağrım çok oldu yapismalar varmış içerde benim oyuDen ekstra ağrıyor ağrı kesici yaptılar 2kez idare ediyorum çok şükür alttan kanamam var bebek iyi buarada sağlıkla geldi 2950 kg 47cm boy epey bı minik emme refleksi
gelişmiş doğdu ama neyazikki benim göğüs ucum cikmiyor buyuDen silikon göğüs ucu aldirdilar ama sütüm 1damla bile gelmedi daha emiyor ama süt yok şimdilik durumlar böyle
bnm bebgim suan 2400 civari 0 3 ay buyuk geliyo oyle gydiriyorum ama 2 3 tane premtre almk istiyorumKızlar beklenen doğum tarihi 24 ekim ancak yaşadığımız risklerden dolayı bebeğimi 1 hafta sonra sezaryenle almayı düşünüyorlar. Ekim annelerinde en son doğuracağım derken eylül annesi oluyorummprematüre bez ve kıyafet alayım mı sizce yaklaşık 2200 gr doğacak gibi
Canım mutlaka git benim nişanım geldi söylediğin gibi akşamına doğum oldu riske atma bi göster sende. Hemen olmasa da süreci bilKzlar henüz vaktim gelmedi ama bir iki damla kan gördüm hiç sancım yok ve bebekde iyi kipirdiyor çünkü bu durum normal mi doktora gitmem gerekiyormu acaba kontrolüm çarsamba günü bekleyeyim mi şuan 35+5
Canım naptin gittin mi hastaneyeNormal bir iki damla kadar kandı
Geçmiş gitmiş olsunSoran arkadaslar hepinizi etiketleyemedim simdi dogum uzeri sizleri hikayemle korkutmak istemem ama sezeryanim biraz sikintili gecti yeni toparliyorum halen tansiyonum yuksek ve dengesiz ilac kullaniyorum bebeklerim yanimda kuveze girmediler cok sukur kizim ilk dogdugunda nefes alirken zorlaniyor gibiydi babasiyla bir saat skin to skin yaptilar sonra atesi dusuk cikti ben sik sik emzirip skin to skin yaptim simdi atesi normalde coi sukur insallah hepiniz saglikla sihhatle yavrularinza kavusursunuz.
Saolasin öyle yapicamGözün aydın. Bebeğine kavuştun. Süt konusunda malt içeçeklerin süt arttırdığını söylüyorlar, bir de bestlak damla vs söylemişlerdi. Bir sor istersen gelmezse bir denersin.
Ben de uygun fiyatlı 2 takım alayım bebek rahat etsin istiyorum. Sizin bebeğiniz kaçıncı haftada doğdu kuvöze girdi mibnm bebgim suan 2400 civari 0 3 ay buyuk geliyo oyle gydiriyorum ama 2 3 tane premtre almk istiyorum
Arada 700 gr varValla benim kız 2950 48 cm doğdu yenidogan anca oldu küçük bile bezden zıbın kapanmadı bence gerek yok prematüre
İnşallah bizde memnun kalırız cork a taşınacağızevet biz 7 sene burda ysiyoruz memnunuz
Canım ben 37+5 te 3.600 doğurdum sezeryanla yaparsın Allah’ın izniyle
Yok gitmedim kendimi iyi hissediyorum hicbiseyim yokmuş gibiCanım naptin gittin mi hastaneye
Çok şükür bende iyiyim bebeğimde sürekli hareket halinde olduğundan onunda iyi olduğunu biliyorum kötü bir durum sezersem soluğu zaten acilde alırim teşekkür ederimŞöyle her şeyi bekletebilirsin fakat kan görüldü ise beklenmemeli. Doktorum ve gittigim diğer doktorlar bile bu şekilde uyarmıştı. Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur.
Canım bizim doğru çıktı 10 gün önce bakıldığında 3.400 Du 3600 doğduinsallah canim kilo olcumi dogrumu cikti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?