2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Ben öğlen araları mecbur dışardan yiyorum . Tabii hamburger pizza salata vs değil. Mercimek çorba, tavuk şiş, lahmacun , köfte yiyorum. Bunlardan birşey olacağını sanmam ya

Tmm canım vallah pide lahmacun yedim ama çok az hepsini bitirmedim ikisinden yarım yedim roka yedim birde
Yani onun içindeki maydanozun sıkıntısı olmaz ama disardan lahmacun ve kıymalı pide tarzı bir şey yiyeceksen etinden ve pismesinden emin olduğun bir yerolsun çünkü toksoplazma riski maydanozdan daha sıkıntı

Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sıkıntısız huzurla

Bende korktum açıkçası daha gitmedim randevu saatim 5 te bi şekilde sonucum.artik

Benim doktorumun önerdiği bu kızlar
Bu miktarlar oldukça düşük ve gebeliğe olumsuz etkisi olmayacak dozlar. Folik asit kullanmamak bebeğinizde nöral tüp defekti gibi oldukça sıkıntılı durumlara yol açabilir. Daha önce düşük yapmış gebelere yüksek dozda folik asit verirler hatta. Folik asit-otizm bağlantısını hekimime sordum, bunun kanıtlanmadığını hatta folik asit düşüklüğünün otizme neden olabileceğini söyledi. Hekimimize güvenmekten başka şansımız yok bence

Fark ettim de benimkinde folik asit değil folat var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…