- 9 Aralık 2023
- 859
- 1.008
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.841
Kullanma canım sadece azeleik asid güvenliymişCilt bakımı olarak asitli serumları kullanabiliyormuyuz acaba ? Ben bikere glikolik asit kullandım unutupSonrasında aklıma geldi
Ben öğlen araları mecbur dışardan yiyorum . Tabii hamburger pizza salata vs değil. Mercimek çorba, tavuk şiş, lahmacun , köfte yiyorum. Bunlardan birşey olacağını sanmam yaKızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
İçim rahatladı aman iyi olsun bebişlerimizKorma arkadaşım ilk hamileliğimde bende folbiol kullanmıştım gayet yolundaydı hersey bebekle ilgili hiç bi problem yoktu . Fakat ikincisinde doktorum bu çok yüksek gerek yok buna diyip folic1 verdi onu kullanıyorum
Tmm canım vallah pide lahmacun yedim ama çok az hepsini bitirmedim ikisinden yarım yedim roka yedim birdeÇok fazla maydanoz rahimi kasıp hareketlendirir ama borekteki maydanozdon birsey olmaz hani kür şeklinde kullanmak doğru değil ya da bir oturuşta bir demet yemek doğru değil yoksa yemeklerde az az normal
Afiyet bal, bebise de sifa olsunTmm canım vallah pide lahmacun yedim ama çok az hepsini bitirmedim ikisinden yarım yedim roka yedim birde
Yani onun içindeki maydanozun sıkıntısı olmaz ama disardan lahmacun ve kıymalı pide tarzı bir şey yiyeceksen etinden ve pismesinden emin olduğun bir yerolsun çünkü toksoplazma riski maydanozdan daha sıkıntıTmm canım vallah pide lahmacun yedim ama çok az hepsini bitirmedim ikisinden yarım yedim roka yedim birde
Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sıkıntısız huzurlaBenim yasim sizden buyuk kizlar 37 ilk cocugum hemde hic uzulmeyin benden kucuksunuz bizim olmadi zorda evlilik gecirdik sukur evliligimiz herseyimiz oturdu Allah nasipnetti dogal yolla hemde tup bebek icin hazirlik yaparken hepimiz icin hayirlisi olsun zormus bu isler guzel ama uzucu
Bende korktum açıkçasıValla fena korktum benim arkadaşlarım hiç folik asit kullanmadık dediler bebekleri sağlıklı ben en başından beri folbiol kullanıyorum. Haber bekliyorum baya korktum şu an zaten ağır bir salgın geçirdim o da korkutuyor beniah ah
Sağol teşekkür ederimAfiyet bal, bebise de sifa olsun
Aynıyız senle kuzum benimde yüzüm sırtım sivilce oldu ilk bebeğim erkekGerçektennmi. Tüm vucudum sivilce içinde. Sırtım heryerimhadi insallah diyelim bi oğlum var oğlumda böyle olmamıştı
Glikolik ve salisilik asit pek kullanmamamız gerekiyor en fazla haftada bir deniyor. Azelaik asit ve c vitamini kullanabiliyoruz herhangi bir kısıtı yokCilt bakımı olarak asitli serumları kullanabiliyormuyuz acaba ? Ben bikere glikolik asit kullandım unutupSonrasında aklıma geldi
Güzel pismisti vallaYani onun içindeki maydanozun sıkıntısı olmaz ama disardan lahmacun ve kıymalı pide tarzı bir şey yiyeceksen etinden ve pismesinden emin olduğun bir yerolsun çünkü toksoplazma riski maydanozdan daha sıkıntı
Geçen hafta benim de başım çok ağrıdı. Gebelikten olduğunu düşünüyorum. Normalde ağrımaz çünkü.Ben bi hafta sonra ise geldim gözümü açamıyorum derste uyuyacağım nerdeyse. Bı de geçmeyen baş ağrım var .Ama hastalıktan mı gebelikten mi bilemiyorum.
Bu miktarlar oldukça düşük ve gebeliğe olumsuz etkisi olmayacak dozlar. Folik asit kullanmamak bebeğinizde nöral tüp defekti gibi oldukça sıkıntılı durumlara yol açabilir. Daha önce düşük yapmış gebelere yüksek dozda folik asit verirler hatta. Folik asit-otizm bağlantısını hekimime sordum, bunun kanıtlanmadığını hatta folik asit düşüklüğünün otizme neden olabileceğini söyledi. Hekimimize güvenmekten başka şansımız yok benceBenim doktorumun önerdiği bu kızlar
Afiyet olsunGüzel pismisti valla
Fark ettim de benimkinde folik asit değil folat var.Bu miktarlar oldukça düşük ve gebeliğe olumsuz etkisi olmayacak dozlar. Folik asit kullanmamak bebeğinizde nöral tüp defekti gibi oldukça sıkıntılı durumlara yol açabilir. Daha önce düşük yapmış gebelere yüksek dozda folik asit verirler hatta. Folik asit-otizm bağlantısını hekimime sordum, bunun kanıtlanmadığını hatta folik asit düşüklüğünün otizme neden olabileceğini söyledi. Hekimimize güvenmekten başka şansımız yok bence
Folat folik asitin kısaltılmış hali canımFark ettim de benimkinde folik asit değil folat var.