- 8 Nisan 2009
- 1.214
- 2.416
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.861
Ben de tüp bebek için omegrav ve vitale kullanıyorum. Doktorum devam ettiriyor 6. Haftamdayım kızlar. Vitamin oranları güzel bakın isterseniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalıksınız şuanMerhaba, benim de 16 Ocak
Kız yarısını yedim zaten bir lahmacun bir pide istemiştim ikisininde yarısını yedimAfiyet olsun ama yine de dikkatli olmakta fayda var
8+3 HaftalıkKaç haftalıksınız şuan
Pişmiş maydonozun zararlı olmadığını biliyorum ama? Ben pişmiş yiyorum, bişi olmadı şimdiye kadarKız yarısını yedim zaten bir lahmacun bir pide istemiştim ikisininde yarısını yedim
Kesenin icinde bebegi gorebildinjz mi karındanSelaam benide listeye alabilir misin
sat 18.01.2024
Kese 4+2
Yaş 28
Şehir ankara
Tahmini doğum 24.10.2024
kediannesibiri
]8+3 Haftalık
Evet çok şükür minicikte olsa gördük 10 gün sonrasına da kalp atışına çağırdı doktorKesenin icinde bebegi gorebildinjz mi karından
Kesede bebek görüldüğünde kalp atışı duyilmuyo mu peki? Kesede bbebegi kalp atisini duyduk bu hafta yazan görmüştüm ayri ayri mi bakiliyo ikisineEvet çok şükür minicikte olsa gördük 10 gün sonrasına da kalp atışına çağırdı doktor
Arka arkaya soru soruyorum da şimdi dikkatli baktim tarihlerinjze aramızda 1 gün var. Benim son adet tarihim 17ocak sizin 18ocak. 5+3ken gittigimde kese göründü bebek için erken dedi doktor? Siz kaça kaçken dolu gördüğünüz kese içiniKesenin icinde bebegi gorebildinjz mi karından
Benim doktorum kese 1.5-2cm olduğunda kalp atışı duyuluyor dedi. Ben ilk 4+5de (yukarıda günü yanlış yazmışım) boş kese gördüm 5+2de de kesenin içinde minicik nokta kadar bebeği gördükKesede bebek görüldüğünde kalp atışı duyilmuyo mu peki? Kesede bbebegi kalp atisini duyduk bu hafta yazan görmüştüm ayri ayri mi bakiliyo ikisine
Mevzu son adetlerimizin aynı gün olması değil mevzu ne zaman yumurtladığımız veya ne zaman döllendikleri bu kişiden kişiye farklılık gösterebilirArka arkaya soru soruyorum da şimdi dikkatli baktim tarihlerinjze aramızda 1 gün var. Benim son adet tarihim 17ocak sizin 18ocak. 5+3ken gittigimde kese göründü bebek için erken dedi doktor? Siz kaça kaçken dolu gördüğünüz kese içini
Seğirme şeklinde ben de çok yaşıyorum. Bebek hareketi ise kastettiginiz o bambaşka oluyor]
Merhaba 8. Haftadayım bende kasığımda bugün bi hareketlilik var böyle kıpırdanma şeklinde sizlerde yaşadınız mı ağrı veya kramp gibi değil hareket gibi
Canım ben maydonozu her salatama koyarım abartip bı kilo maydanoz yemezseniz sorun olmaz tabikiKızlar aranızda dışardan yemek söyleyip yiyen var mı canım pide çekti ama içinde maydonoz da vardır yesem sorun olur mu 8 haftalık hamileyim
Merhaba gittin mi canım doktora ne dedi kahverengi akıntı için? Ben de yarın gideceğim biraz çoğaldı gibi benimAcik pembe degil kahverengi cok az geliyor doktorum normal dedi agirlasirsa hemen gel dedi ben yarin gidecegim fitil aliyim gerekirse riskli haftalardayiz anladigim kadariyla korkuyorum sosyal hayatim kalmadi biraz daha sikarim bebegim icin yeterki dogsun
Anlamlandıramadım ki siz kaçıncı haftadaydınızSeğirme şeklinde ben de çok yaşıyorum. Bebek hareketi ise kastettiginiz o bambaşka oluyor
Ayy olmasında yaa vallah o kadar iğnelerle ilaçlarla geldik buralara hepPişmiş maydonozun zararlı olmadığını biliyorum ama? Ben pişmiş yiyorum, bişi olmadı şimdiye kadar
]
Merhaba 8. Haftadayım bende kasığımda bugün bi hareketlilik var böyle kıpırdanma şeklinde sizlerde yaşadınız mı ağrı veya kramp gibi değil hareket gibi
Kesinlikle, ben estrofem dışında halen kullanıyorum mesela, siz kaçıncı haftadasınız ve devam ediyor musunuz ilaç ve iğnelerinize?Ayy olmasında yaa vallah o kadar iğnelerle ilaçlarla geldik buralara hep