2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kesede bebek görüldüğünde kalp atışı duyilmuyo mu peki? Kesede bbebegi kalp atisini duyduk bu hafta yazan görmüştüm ayri ayri mi bakiliyo ikisine
Benim doktorum kese 1.5-2cm olduğunda kalp atışı duyuluyor dedi. Ben ilk 4+5de (yukarıda günü yanlış yazmışım) boş kese gördüm 5+2de de kesenin içinde minicik nokta kadar bebeği gördük

Arka arkaya soru soruyorum da şimdi dikkatli baktim tarihlerinjze aramızda 1 gün var. Benim son adet tarihim 17ocak sizin 18ocak. 5+3ken gittigimde kese göründü bebek için erken dedi doktor? Siz kaça kaçken dolu gördüğünüz kese içini
Mevzu son adetlerimizin aynı gün olması değil mevzu ne zaman yumurtladığımız veya ne zaman döllendikleri bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir

Acik pembe degil kahverengi cok az geliyor doktorum normal dedi agirlasirsa hemen gel dedi ben yarin gidecegim fitil aliyim gerekirse riskli haftalardayiz anladigim kadariyla korkuyorum sosyal hayatim kalmadi biraz daha sikarim bebegim icin yeterki dogsun
Merhaba gittin mi canım doktora ne dedi kahverengi akıntı için? Ben de yarın gideceğim biraz çoğaldı gibi benim

X