- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.881
Ben ekstra D vitamini de kullanıyorum her gün 6 damla iki ayrı doktor da önerdi çünkü değerlerim çok düşüktü.Kızlar size bisey sormak istiyorum ben 2 gebeligimdede folik asit vs kullanmadım çok şükür sağlıklı 2 evlat verdi Rabbim. Bu son numarada yaşım 33 olması gereğiyle bu sefer kullanmak istedim, doktorumun verdigi takviyeyi kullanmaya başladım fakat içeriğinde d3 vitaminide var araştırmalarıma göre ilk 3 ay d3 takviyesini bazı doktorlar önermiyor aklım karıştı fotoğrafını atıyım bi bakarmisiniz içeriğine
İlk gebeliklerde zayifsaniz bebek hareketlerini 18.haftadan önce hissetmek çok çok zor kilo varsa iki üç hafta daha gecikir fakat ikinci ve daha fazla gebeliklerde 15. Haftalarda hissedersiniz yani şimdi bebek hareketini hissetmeniz imkansız]
Merhaba 8. Haftadayım bende kasığımda bugün bi hareketlilik var böyle kıpırdanma şeklinde sizlerde yaşadınız mı ağrı veya kramp gibi değil hareket gibi
Önceki gebeligimde tam da dediğiniz gün gördüm karindan bebegi6+5te karından kese icerisinde bebek gören oldu mu kızlar? Kalp atisini vs.. şuan 5+5teyim doktor randevum 6+5te
Benim de hamileliğimi öğrendikten 3 gün sonra kistim patladı ağrıdan şoka girdim, buz gibi terledim ve kustum. Acile kaldırıldım kanamam olmamıştı, bebeğe de bir şey olmadı çok şükür. Hatta 1 tane daha kistim kalmış 4.5 cmdi en son gittiğimde 1.5 cme kadar küçülmüşKızlar hepinizden Allah tek tek razı olsun
Allah sizlere yaşatmasın sağlıklı gebeliklerle kucağınıza almayı nasip etsin
Bugün kanamam yok şükür kendi doktoruma gittim kalp atışlarınk dinledik hersey yolunda dedi kistlerim vardı aşılamadan kaynaklı onlardan biri patlamış şükür bebeğe yakın bi yerde değil bir sorun teşkil etmiyor ama cok korktum Allah tekrarını göstermesin inşallah
Hımm evet olabilirEvet, daha önce de oluyordu doktora sorduğumda gazdan veya kan dolaşımından olabileceğini söylemişti.
İlk gebelik zayıfım herşeyden nem kapar olduk bakalım hayırlısıyla 9 ay geçseydiİlk gebeliklerde zayifsaniz bebek hareketlerini 18.haftadan önce hissetmek çok çok zor kilo varsa iki üç hafta daha gecikir fakat ikinci ve daha fazla gebeliklerde 15. Haftalarda hissedersiniz yani şimdi bebek hareketini hissetmeniz imkansız
Evet devam ediyorum estrofem progestandex iğne progestan fitil coraspin folik asit hala devam 12 haftaya kadar devam etcez ilaçlara dedi doktorum 8 haftaligim şuan tahlil istedi benden onları sağlık ocağında vercem bakalımKesinlikle, ben estrofem dışında halen kullanıyorum mesela, siz kaçıncı haftadasınız ve devam ediyor musunuz ilaç ve iğnelerinize?
Anladım, bu akşam iğnem olduğu geldi aklımaEvet devam ediyorum estrofem progestandex iğne progestan fitil coraspin folik asit hala devam 12 haftaya kadar devam etcez ilaçlara dedi doktorum 8 haftaligim şuan tahlil istedi benden onları sağlık ocağında vercem bakalım
Canim cook gecmis olsunn bana 2 farkli doktorum da gunde 3 taneye kadar parol içebilirsin dedi ben agrim olunca parol aliyorumKızlar çok ağır bir grip geçiriyorum. Ağrıdan ölüyorum. Tüm kemiklerim ağrıyorAğlamama kaldı. Başım çok ağrır diye korkumdan tutuyorum kendimi.
Sabah işe gittim. Öğlene kadar zor durdum. 5 gün rapor aldım. Sadece yatıyorum. Ayakta asla duramıyorum kendimi zorlamasam yıkılacağım. Ama yatakta da tüm kemiklerim batıyor. Çok çilem var.
Ne olur bana dua edin..kendinize çok çok iyi bakın.
Ben de her seyden evhamlaniyorum pimpirikli bisey oldum aşırı derecedeİlk gebelik zayıfım herşeyden nem kapar olduk bakalım hayırlısıyla 9 ay geçseydi
Ben günde iki kez kendim göbekten yapıyorum ignemi sabah ve akşamAnladım, bu akşam iğnem olduğu geldi aklımaben de estrofem dışında devam ediyorum.
Benim tüp bebekle ilk gebeligim coraspirin bende kullanıyorumMerhaba kızlar ben bugün gittim doktora beta 13bin336 çıktı. 4+4 kese göründü. Ama doktor bana hiçbir şey sormadan kan değerlerime de bakmadan fertemir (demir ilacı) progesteron (iğne) Bi de endol(ağrı kesici fitil) verdi. Düşük tehlikesi için falan yazıyor iğnenin üstünde. Bana doktor bir şey demeyince korktum. Özel muayenehane var burada ona gittim böyle böyle oldu diye. Daha bebek görünmüyor kanama yok bir şey yok niye böyle ilaç vermişler dedi çok sinirlendi. 5 gün sonra tekrar çağırdı kontrole. Önceden kalp durması olduğu için coraspirin başladı. İlk vermesi gereken ilacı vermemiş dedi. Coraspirin kullananların 2. Gebelikleri mi?
Benim de şuan öyle ama önceki muayenemde doktor daha ileri tarih demişti.8+3 Haftalık
Baktim şimdi 0.75 cm yaziyo ne kadar zamanda kac cm büyüdüğünü bilmiorum tamBenim doktorum kese 1.5-2cm olduğunda kalp atışı duyuluyor dedi. Ben ilk 4+5de (yukarıda günü yanlış yazmışım) boş kese gördüm 5+2de de kesenin içinde minicik nokta kadar bebeği gördük
Geçer bakalım inşallah daha ne günler görürüz ben 3 numarama hamileyken 2020 Haziran annelerindeydim şimdi nerdeyse 4 yaşındaİlk gebelik zayıfım herşeyden nem kapar olduk bakalım hayırlısıyla 9 ay geçseydi
Gözün aydin canım darısı benim gibi bekleyenlere