2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Sizinde yaşınıza baktim ikimiz adına konuşma yaptım millet kaynanasiyla aynı anda doğuruyor bosverelim yaşı maşı onlara göre hersey riskli bugün sorcam folik asiti haber veririm
Valla fena korktum benim arkadaşlarım hiç folik asit kullanmadık dediler bebekleri sağlıklı ben en başından beri folbiol kullanıyorum. Haber bekliyorum baya korktum şu an zaten ağır bir salgın geçirdim o da korkutuyor beni ah ah

Korma arkadaşım ilk hamileliğimde bende folbiol kullanmıştım gayet yolundaydı hersey bebekle ilgili hiç bi problem yoktu . Fakat ikincisinde doktorum bu çok yüksek gerek yok buna diyip folic1 verdi onu kullanıyorum

Şu an fena korktum ben de çalışıyorum bu işte ve hiç kolay değil otizm ve şu an korkmaya başladım ben bayadir folbiol kullanıyorum
Araştır bence yüksek folik asitin zararlarını. Günde bir folbiol kullandıysan vücut yeterince folik asit almıştır zaten. Veya baska doktora danışmanı öneririm

yavaş atmasınada biraz üzüldüm hayırlısı olsun ama yeni atıyor ondan olabilir dedi , çok teşekkür ederim :)

yavaş atmasınada biraz üzüldüm hayırlısı olsun ama yeni atıyor ondan olabilir dedi , çok teşekkür ederim :)
Canım benm de 6+1 de yavaş atıyordu . 1 hafta sonra güçlenmesi lazım dedi. Yeni başlamıştı besbelli. Ondan hiç kafana takma

Kızlar günaydın herkese, çok güzel bir hafta olsun Ben geriden geliyorum baya, sat 21 Ocaktı ama yumurtlama ağrılarımı 7-8 Şubat gibi hissettim. 23 şubatta ilk beta-hcg 152 çıktı. 25 şubatta da 316 çıktı. Doktorum artış iyi, bir daha bakmamıza gerek yok, haftaya Pazartesi gel keseye bakalım dedi. Sizce sat'a göre değerlerim normal mi?

Ben de folbiol kullanıyordum, tüp bebek doktorum bu sana fazla dedi ve onun yerine imom omega verdi fakat başka bir doktor onu da bıraktırdı şimdi kararsız kaldım devam etsem mi bıraksam mı bilemiyorum bir zararı olmamıştır, endişelenmeyin

Sizinde yaşınıza baktim ikimiz adına konuşma yaptım millet kaynanasiyla aynı anda doğuruyor bosverelim yaşı maşı onlara göre hersey riskli bugün sorcam folik asiti haber veririm
Benim yasim sizden buyuk kizlar 37 ilk cocugum hemde hic uzulmeyin benden kucuksunuz bizim olmadi zorda evlilik gecirdik sukur evliligimiz herseyimiz oturdu Allah nasipnetti dogal yolla hemde tup bebek icin hazirlik yaparken hepimiz icin hayirlisi olsun zormus bu isler guzel ama uzucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…