- 19 Temmuz 2023
- 1.290
- 2.128
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #2.801
Benim de çok oldu maalesef. Cilt bakımıma devam ediyorum aslında ama bayağı kistik sivilce çıkıyor her hafta en az 1-2 tane varSivilce benimde oldu ondan mi oluyor bendede hic olmaz esim bile dalga gecti sende hic sivilce olmazdi
Merhaba benmde tüp bebek transfer tarihim 16ocakSizin nerden yapıldi tüp bebek :) 17 ocak benim transfer tarihim
Valla fena korktum benim arkadaşlarım hiç folik asit kullanmadık dediler bebekleri sağlıklı ben en başından beri folbiol kullanıyorum. Haber bekliyorum baya korktum şu an zaten ağır bir salgın geçirdim o da korkutuyor beniSizinde yaşınıza baktim ikimiz adına konuşma yaptımmillet kaynanasiyla aynı anda doğuruyor bosverelim yaşı maşı onlara göre hersey riskli bugün sorcam folik asiti haber veririm
Korma arkadaşım ilk hamileliğimde bende folbiol kullanmıştım gayet yolundaydı hersey bebekle ilgili hiç bi problem yoktu . Fakat ikincisinde doktorum bu çok yüksek gerek yok buna diyip folic1 verdi onu kullanıyorumValla fena korktum benim arkadaşlarım hiç folik asit kullanmadık dediler bebekleri sağlıklı ben en başından beri folbiol kullanıyorum. Haber bekliyorum baya korktum şu an zaten ağır bir salgın geçirdim o da korkutuyor beniah ah
Araştır bence yüksek folik asitin zararlarını. Günde bir folbiol kullandıysan vücut yeterince folik asit almıştır zaten. Veya baska doktora danışmanı öneririmŞu an fena korktum ben de çalışıyorum bu işte ve hiç kolay değil otizm ve şu an korkmaya başladım ben bayadir folbiol kullanıyorum
Gerçektennmi. Tüm vucudum sivilce içinde. Sırtım heryerimSivilce çıkaran arkadaşlar Allah bilir ama kız bebekler çok sivilce yapıyor:)
yavaş atmasınada biraz üzüldüm hayırlısı olsun ama yeni atıyor ondan olabilir dedi , çok teşekkür ederim :)Canım geç yumurtlamış olabilirsin. Biliyorsun bazen adetimiz gecikir, bu da yumurtanın geç olgunlaşmasından dolayı . Sıkma canını günlere takılma. Doktorlar sat I değiştiriyorlar ultrasona göre.sevgiler
Canım benm de 6+1 de yavaş atıyordu . 1 hafta sonra güçlenmesi lazım dedi. Yeni başlamıştı besbelli. Ondan hiç kafana takmayavaş atmasınada biraz üzüldüm hayırlısı olsun ama yeni atıyor ondan olabilir dedi , çok teşekkür ederim :)
ya çok teşekkür ederim ilk gebelik olduğundan çok tedirgin oluyor insan bu evhamımız ne olacak bizimCanım benm de 6+1 de yavaş atıyordu . 1 hafta sonra güçlenmesi lazım dedi. Yeni başlamıştı besbelli. Ondan hiç kafana takma
bende de aşırı sivilcelenme var anlamadım yıllardır çıkmayan sivilceler gögüs bölgemde özellikleGerçektennmi. Tüm vucudum sivilce içinde. Sırtım heryerimhadi insallah diyelim bi oğlum var oğlumda böyle olmamıştı
satlarımız arasında 1 gün varmış nerdeyse aynıyızCanım benm de 6+1 de yavaş atıyordu . 1 hafta sonra güçlenmesi lazım dedi. Yeni başlamıştı besbelli. Ondan hiç kafana takma
Merhaba, benim de 16 OcakMerhaba benmde tüp bebek transfer tarihim 16ocakBen memorial da yaptırdım
Ben de folbiol kullanıyordum, tüp bebek doktorum bu sana fazla dedi ve onun yerine imom omega verdi fakat başka bir doktor onu da bıraktırdıValla fena korktum benim arkadaşlarım hiç folik asit kullanmadık dediler bebekleri sağlıklı ben en başından beri folbiol kullanıyorum. Haber bekliyorum baya korktum şu an zaten ağır bir salgın geçirdim o da korkutuyor beniah ah
Benim yasim sizden buyuk kizlar 37 ilk cocugum hemde hic uzulmeyin benden kucuksunuz bizim olmadi zorda evlilik gecirdik sukur evliligimiz herseyimiz oturdu Allah nasipnetti dogal yolla hemde tup bebek icin hazirlik yaparken hepimiz icin hayirlisi olsun zormus bu isler guzel ama uzucuSizinde yaşınıza baktim ikimiz adına konuşma yaptımmillet kaynanasiyla aynı anda doğuruyor bosverelim yaşı maşı onlara göre hersey riskli bugün sorcam folik asiti haber veririm