-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #28.281
Oh hadi gözün aydın arkadaşımÇıktı canım yanımda şu an
Doğum bir olsunda inşallah geleceğimMalum yerde iletişim hızlı rahat oluyor canlar oradayız biz ama buraya da devam sizi bırakmadıkbazen mesajlar çok birikiyor ama uykum kaçınca hepsini okuyorum ben Maviokur seni de bekliyoruz oraya tecrübeli anne olarak
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar günaydın. Uzun zamandır yoktum buralarda. Bebişin eksileriyle ilgileneyim falan derken unutuyordum girmeyi. Haftaya salı 24.09.24 tarihinde prensesim belis mila’ya kavuşuyorum inşallahAllah hepimizi bir avazda kurtarsın sağlıkla kavuşalım bebişlerimize
Amin inşallah canım teşekkür ederimSağlıkla kucağına al inşallah canım
Bu sabahlık ve bu da Geceliği sonradan da giyebileceğim şeyler olsun istedimNasıl birşey atsana canım
Gözünüz aydınKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Benim hastane paylaştığı listeye sabahlık, şal ya da hırka yazmış. Ben de bir tane sabahlıklı gecelik aldım, bir de hırka alcam yanıma uzun. Onlarla idare ederim herhalde.Kızlar şimdi sabahlık gibi kimona tarzı bişiler aldınız mı hiç sade böyle dantelsiz falan ya bu doğum anında giydirilen önlükler arkası açık oluyor nen üstüme uzun şal atmıştım o zamanlar ama şöyle bol mi sabahlık nasıl olur ya da gecelik elbise ve sabahlık tarzı mı olmalı ki sade şık
Gözünaydın. Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin.Kızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Hayırlı olsun canım bebişin nasıl sen nasılsınKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Günaydın canım benim bende sosyal medya kullanmıyorum yalnızlık beter biseyy yaaaBi bakacaksınız tek ben kalmışımhem ekimin sonunda doğurcam hem instagram hesabım yok her geçen yıl birer birer masadan eksiliyor dostlar
Bende öyle gerçekten zaten ameliyat stresi bir de hastalik çok kötü durumdayım yatiyorum bu sabah hiç kalkamadim iylesecegime daha fena oldum son hafta olması da ayrı bir dert hiç böyle hastalanmamistim gebelik boyuYaa gerçekten şu son haftalarda durup hasta olmak korkunç, psikolojim alt üst oldu resmen. İnşallah ikimizde hemen iyileşiriz
Allah yardımcın olsun son haftalar zor tabi benimde sancim oluyo ama düzensiz die önemsemiyorumTeşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın35 haftalık oldu bebeğimde her gün bi gelecek korkusuyla yaşıyorum iki dk ayakta dursam sancım oluyor idare ediyorum öyle
Çok tesekkur ederim canım inşallahGeçmiş olsun kızlarinşallah en kısa zamanda toparlanırsınız
Harika çok sevindim sezeryan olmanıza. Geçmiş olsun. Normal doğuma değmezmisEvet canım sezeryanla doğdu ufaklık. Biz de şaşkınız şakacı bı oğlan
Umarım herkes gelirBen geri geldim kızlarBen de takip edemiyorum çünkü