Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Tebrikler canım ne güzel ne pozitif bi dogum hikayesi oldu bizim için de güle güle büyüt bebisini nasılsıniz şimdi ikinizde iyisinizdir umarim

Bian önce kavuşursunuz inş canım

Çok geçmiş olsun tavuk çorbası iç bol bol portakal sıkıp iç. C vitamini al başka da bişi gelmiyor aklıma,

Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önce

Geçmiş olsun canım bende 37 deyim ve malesef dünden beri bende de başladı oglum okuldan getirdi ilk haftadan saolsun geçmiyor ve korkuyorum bu şekilde nasıl doğuma girilecek inş toparlarız bian önce
Yaa gerçekten şu son haftalarda durup hasta olmak korkunç, psikolojim alt üst oldu resmen. İnşallah ikimizde hemen iyileşiriz

Yaa gerçekten şu son haftalarda durup hasta olmak korkunç, psikolojim alt üst oldu resmen. İnşallah ikimizde hemen iyileşiriz
Geçmiş olsun kızlar inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız

Senin bebiş tüm dengeleri bozdu nst de sancı çıkmamasına olan güvenimiz hop uçtu gitti

Çok şükür sağlıkla geldi.. Bundan sonrası hep en güzel olsun sizin için

Evet canım ondan olabilir baya uzakmış ama ilk doğumda şak diye doğmuyor sen kaygını azalt keşke doğsa öyle hızlıca ama değil baya kuvez olayı da bambaşka inan kiloyla alakası hatta haftayla da alakası(çok erken değilse haftası tabii) yok. 39 da giren var 36 da küveze girmeyen de var.
Oooo onlar varya efsane hatta müziklerimde satın alınmışş beyaz gürültü diye geçiyor oğlumda kızımda hep dinlettim nasıl rahatlatıyor uyutuyor yavrucukları o müzikler mutlaka kullanın yükleyin telefona dursun YouTube her zaman zor hemde bebeğin tepesinde Wi-Fi zararlı oluyor
Bence kendi tecrübem ilk bir yaşa kadar kış dönemine ne zaman geliyorsa tabiki astronot en iyisi mont çok zor kayıyor çocuk ve beli açılıyor filan taşıması tutması ergonomik olmuyor. Hm de harika modeller var bak mutlaka astronot
Hahhahahha bende burada 3. Doğuyor diye kendimi gurubun en doğuranı ilan etmiştim maşallah canımm Allah bağışlasın hepsinş
Bizde kurdum beşiği bugun kızım hemen hattı içine 6.5 yaşında hatta 12 yaş
Abimiz bile yatmaya kalkıştı çok tatlılar yaa

Ah canım benim bi an önce kavuşman için dualarimdasin sende bu süreçte dinlen güzelce hazir ol annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…