- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 108
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.301
Zor bir durum Allah yardımcin olsun, bu duruma akıl vermek zor açıkçası profesyonelleri ve kalbini dinle bir kapı inşallah açılır. Allah sağlıkla kucağına aldirsinÖlçümlere göre çok küçük ve malesef bulunduğum ilde yeni doğan doktoru yok bu beni tedirgin ediyor
Temiz ev kadar güzeli yok yaAynen canım bende dün yaptırdım temizliği bu sabah o evin temiz güzel düzenli haline mest olmuş durumdayım :))) çayımı aldım sabah haberlerine bakıyorumtemiz ev beni asiri huzurlu hissettiriyor gerçekten. Temizlik bağımlısıyım çünkü ben
Canım benim arkadaşım oldu 36 haftalık alındı onunda bence riske ayma bebek yeterli beslenemiyor çünkü dışarda daha hızlı kilo alıp gelişir tavsiyemKızlar banada yardımcı olurmusunuz bu haftaya kadar herşey yolundaydı bir haftadır plesanta yaşlanmasıyla uğraşıyorum dört doktora danıştım sadece kendi doktorum erken doğuma almak istiyor diğer doktorlar çok önemli değil dediler normalde 38 hafta olmam lazımdı gebeliğimin başından beri iki hafta geriden geliyorum dün gittiğim kontrolde de 36 hafta olmam gerekirken doktor 34 hafta ölçü kilosu 2700 dedi erken doğurtmak istiyor fakat ben istemiyorum çünkü yeni doğana yatıracaklar bu gidişle ne yapayım aranızda bunu yaşıyan oldu mu
Her şeyi yapıyoruz eşimle de şu mutfak dolaplarıAynen canım bende dün yaptırdım temizliği bu sabah o evin temiz güzel düzenli haline mest olmuş durumdayım :))) çayımı aldım sabah haberlerine bakıyorumtemiz ev beni asiri huzurlu hissettiriyor gerçekten. Temizlik bağımlısıyım çünkü ben
İlaç kullanamıyoruz ya bide önüde kesilmiyor hastalığın dibine kadar sarsıyor sanırımBende öyle gerçekten zaten ameliyat stresi bir de hastalik çok kötü durumdayım yatiyorum bu sabah hiç kalkamadim iylesecegime daha fena oldum son hafta olması da ayrı bir dert hiç böyle hastalanmamistim gebelik boyu
İnşallah canım ya insallah
Bebeğe geçen t4 diye biliyorum. Bana iki doktorumda öyle söyledi. 27 haftalık zaten büyümüş bir bebek ilk aylar daha önemli. İlaçlarla kontrol altına alırlar merak etme. Her kötü şeyi söylemeyede ne meraklı bazı doktorlarbenimde serbest t4 üm düşük çıktı 27 haftadayım zeka geriliği yapar diyor hiç uyuyamadım endokrin doktoruna gidecegim. Sizi sevk ettiler mi 0.60 benim serbest t4
Sıkı takibe alıyorlar aslında bir haftada bir 3 günde bir gibi. Eğer ki kan akışı bozulur, suyu azalır vs ise zaten almak zorundalar öyle bebeği içerde tutmak mantıksız. Ama kilo alımı devam ediyor ve sorun görülmüyorsa onun kararını doktor verir. Sizin içerde kalsın büyüsün diye diretmenizin bir mantığı yok. Sonuçta plesanta bebeğe besin taşıyamazsa bebek içerde daha çok riske girecekKızlar banada yardımcı olurmusunuz bu haftaya kadar herşey yolundaydı bir haftadır plesanta yaşlanmasıyla uğraşıyorum dört doktora danıştım sadece kendi doktorum erken doğuma almak istiyor diğer doktorlar çok önemli değil dediler normalde 38 hafta olmam lazımdı gebeliğimin başından beri iki hafta geriden geliyorum dün gittiğim kontrolde de 36 hafta olmam gerekirken doktor 34 hafta ölçü kilosu 2700 dedi erken doğurtmak istiyor fakat ben istemiyorum çünkü yeni doğana yatıracaklar bu gidişle ne yapayım aranızda bunu yaşıyan oldu mu
Benim annem zatürre olmuş benimde burnum akıyor diye ertelemislerdi aslında ama az önce aradılar gel yeni tarihi verelim diye o yüzden bilmiyorum
Ya gözünüz aydınKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Doğum oldumu yani? Ay çok şaşırdım. Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar selam sabah nstye girdim sancı 15- 17 saçma aralıklardaydı yakın zamanda gelmeye niyeti yok dedim . Evi az topladım bı kahve içtim uzandım daha geleli 1 buçuk saat olmamıştı ki suyum gelmeye başladı. Bizimkileri doktoru aradım gel dedi doktorum. Ben doğurdumşaka gibi
Sıkı takibe alıyorlar aslında bir haftada bir 3 günde bir gibi. Eğer ki kan akışı bozulur, suyu azalır vs ise zaten almak zorundalar öyle bebeği içerde tutmak mantıksız. Ama kilo alımı devam ediyor ve sorun görülmüyorsa onun kararını doktor verir. Sizin içerde kalsın büyüsün diye diretmenizin bir mantığı yok. Sonuçta plesanta bebeğe besin taşıyamazsa bebek içerde daha çok riske girecek
Bana da doktorum geçen hafta 36 haftalıkken plesentan kireçlenmeye başlamış dedi, üstünde çok durmadığı için soruşturmadım ben de çok, ondan sonra da bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemedi. Organlarda herhangi bir sorun yoksa 2700 ile yenidoğana yatırmazlar benceKızlar banada yardımcı olurmusunuz bu haftaya kadar herşey yolundaydı bir haftadır plesanta yaşlanmasıyla uğraşıyorum dört doktora danıştım sadece kendi doktorum erken doğuma almak istiyor diğer doktorlar çok önemli değil dediler normalde 38 hafta olmam lazımdı gebeliğimin başından beri iki hafta geriden geliyorum dün gittiğim kontrolde de 36 hafta olmam gerekirken doktor 34 hafta ölçü kilosu 2700 dedi erken doğurtmak istiyor fakat ben istemiyorum çünkü yeni doğana yatıracaklar bu gidişle ne yapayım aranızda bunu yaşıyan oldu mu
Canım kaç olması lazımmış. Benim de 0.67benimde serbest t4 üm düşük çıktı 27 haftadayım zeka geriliği yapar diyor hiç uyuyamadım endokrin doktoruna gidecegim. Sizi sevk ettiler mi 0.60 benim serbest t4
Ben hiç anlamadım. Bir kontrolde makat geliş demişti doktor iki hafta sonra dönmüş. O kadar hareket ediyor ama nasıl döndü bilmem. Bir ara Allah ne verdiyse yerleştirmişti herhalde o zaman döndü. Şu anda da hala kafa aşağıda, öyle olduğunu bilince sağ tarafa ayaklarını dayıyor yani ben ayakları olduğunu düşünüyorum küçük şişlik oluyorKızlar bebeğin döndüğünü nasıl anlıyosunuz? Sabah kalktığımda sola yattığım için solda toplanıyomuş kafası da aşağıdaymış gibi ama gün içinde yatay pozisyonda sağda solda hissediyorum34 hafta bitecek ne zaman döner ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?