- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #28.161
Benim için harika bir kaynak oldunuz, teşekkür ederimKitap olarak da dün yine Amazon’da 4 al 3 öde ile iş bankası hareketli kitaplardan aldım (hepsiburada’da da indirimde ama Amazon daha uyguna oldu). Bu hareketli kitapların hepsini alacağım zamanla. Bebek üniversitesi almadıysanız onu set olarak alın mutlaka, sincap kitap’ın merhaba serisi var o çok güzel merhaba duygularım merhaba orman gibi, hepsini aldım ben. Sincap kitap’ın her şeyi alınabiliriş bankası’nın da çok kitabını aldım bi kısmı şöyle
Ben böle bişi almıştım. ilk oğlum hiç sevmemişti astronotlarda pek durmuyodu arabalar otobusler sıcak oluyo cıkarmasında zorlanıyodumSelam kizlar. Bugün 34 haftalık olduk. Hazırlıklarım bitti sayılır. Dün ve bugün epey kıyafet alışverişi yaptım. Bugün dolabı kurcaz inşallah. Herşeyi yıkayıp ütüleyip dolabına kaldircam. Almak istediğim birkaç şey kaldı sadece. Mont aldınız mı bebeklere? Ben astronot montlarini beğendim, onlardan alcam büyük ihtimalle.
Ben burdayıııım çünlü Instagram kullanmıyorumKimsecikler yok burda yoksa herkes instagrama mi gecti
Belin için egzersiz yap canım. Çok işe yarıyor. Kasların güçlendikce ağrı azalır. Kendini üzme. Benimde temizlik yapmam lazım. Yatıp dinlenmek istiyorum, ayakta durmaya halim yok ama benden başka kim yapacak? Eşim çalışıyor, gurbetteyizBugün 33. haftam bitiyor moralim çok bozuk ama. Belim çok ağrıyor 1 haftadan fazladır. Hafta sonu eşimle temizlik yaptık çok yardım etti sağ olsun ama yine de yoruluyorum. Asla da dinlenince geçmiyor artık. Yatakta sağımdan soluma dönmek bile işkence. Fıtık ağrısı mıdır bel tutulması mı bilmiyorum sol bel kalça çok acılı. Bugün böyle mutsuzum halime üzüldüm ağlamamı durduramıyorum hiç kendimi yalnız aciz hissettim
Instagram grubuna girdim ama çıktım hemen. Sürekli mesaj birikiyor. Üstteki mesajları görmekte sıkıntı. Burası daha iyi.Ben burdayıııım çünlü Instagram kullanmıyorum
Bunun tulum seklinde olanlarıda var. Onlarda güzel olabilir aslında.Ben böle bişi almıştım. ilk oğlum hiç sevmemişti astronotlarda pek durmuyodu arabalar otobusler sıcak oluyo cıkarmasında zorlanıyodum
Evett güzelmişBunun tulum seklinde olanlarıda var. Onlarda güzel olabilir aslında.
Eki Görüntüle 3479853
Ben bundan aldım canımSelam kizlar. Bugün 34 haftalık olduk. Hazırlıklarım bitti sayılır. Dün ve bugün epey kıyafet alışverişi yaptım. Bugün dolabı kurcaz inşallah. Herşeyi yıkayıp ütüleyip dolabına kaldircam. Almak istediğim birkaç şey kaldı sadece. Mont aldınız mı bebeklere? Ben astronot montlarini beğendim, onlardan alcam büyük ihtimalle.
Bende de el örgüsü yelek ve hırkalar var ama şöyle tulumlar beğendim, bunlardan da almayı düşünüyorum.Evett güzelmişbenim elimde var diye almadım birde örgülü kışlık giydirceğim cok şey var takım şeklinde kışı öyle atlatırız
Ay bu da çok güzelmiş. Güle güle kullan canım.Ben bundan aldım canım
Egzersiz yapmaya çalışıyorum rahatlaması için… Aman canım dikkat sen de ben belimi öyle iş yaparken incittim sanırım ben de senin gibiyim eşim yapma diyip duruyor ama ben yapmazsam kim yapacak hafta içi geç geliyor eve.Belin için egzersiz yap canım. Çok işe yarıyor. Kasların güçlendikce ağrı azalır. Kendini üzme. Benimde temizlik yapmam lazım. Yatıp dinlenmek istiyorum, ayakta durmaya halim yok ama benden başka kim yapacak? Eşim çalışıyor, gurbetteyizDua ediyorum Allah fırsat versinde yapabileyim diye.
Erkeklere kalsa temizlik dünyanın en gereksiz işi zaten. Benim eşimde yapma dinlen diyor sürekli. Ama ev temiz olmayınca benim psikolojim bozuluyor. Yavaş yavaş yapcam mecbur.Egzersiz yapmaya çalışıyorum rahatlaması için… Aman canım dikkat sen de ben belimi öyle iş yaparken incittim sanırım ben de senin gibiyim eşim yapma diyip duruyor ama ben yapmazsam kim yapacak hafta içi geç geliyor eve.
Çok güzel duruyorlar yaa bayıldımBende de el örgüsü yelek ve hırkalar var ama şöyle tulumlar beğendim, bunlardan da almayı düşünüyorum.
Uzun zaman sonra ben yaptım temizlik sırf egzersiz diye ama tükendim. Duş aldım hâlâ kendime gelemiyorum kasıldıda kasıldı küçük bey alışmış yayılmayaErkeklere kalsa temizlik dünyanın en gereksiz işi zaten. Benim eşimde yapma dinlen diyor sürekli. Ama ev temiz olmayınca benim psikolojim bozuluyor. Yavaş yavaş yapcam mecbur.
Bugün doktora gittim ben de, sezaryen tarihimi değiştirip 1 ekim yaptı, suyunda anlamlı bir düşüş yok ne kadar kalsa o kadar kardır dediUzun zaman sonra ben yaptım temizlik sırf egzersiz diye ama tükendim. Duş aldım hâlâ kendime gelemiyorum kasıldıda kasıldı küçük bey alışmış yayılmayakaskatı şuan belimde ağrıyor. Yarında yürüyüş ve aksak yürüyüş yapacağım. Gün içinde ztn çokça kanal egzersizleri de yapıyorum gelsin diye hayırlısı. Gününüz yakin değilse yormayın kendinizi çok
Ben daha 34. haftadayim. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Zaten çok kasılmam var, ev temiz olcak diye başıma iş açmayayim hiçUzun zaman sonra ben yaptım temizlik sırf egzersiz diye ama tükendim. Duş aldım hâlâ kendime gelemiyorum kasıldıda kasıldı küçük bey alışmış yayılmayakaskatı şuan belimde ağrıyor. Yarında yürüyüş ve aksak yürüyüş yapacağım. Gün içinde ztn çokça kanal egzersizleri de yapıyorum gelsin diye hayırlısı. Gününüz yakin değilse yormayın kendinizi çok
Ben yurtdışındayim canım. Burda prenatal diye bir mağazada satılıyor. Türkiye'de varmı bilmiyorum. Ama h&m ve zara da da var buna benzer. Oraya bak istersen.Çok güzel duruyorlar yaa bayıldımnerde satılıyor acaba
Evet normal besinden ziyade bolca egzersiz dedi doktorum. Secde pozisyonu, yerleri çömel sil dediBugün doktora gittim ben de, sezaryen tarihimi değiştirip 1 ekim yaptı, suyunda anlamlı bir düşüş yok ne kadar kalsa o kadar kardır dediAma bilin bakalım kimin beklenen doğum tarihi 2 ekim? Tabi ki benim Aslında normal de biraz istiyordum, bebek de iyi olunca doktor kararsızlığımı görüp belki de bu kararı aldı bilmiyorum yani sözün özü 1 ekime kadar gelirse normal doğum, gelmezse de 1 ekim sezaryen Sana şeyi soracaktım canım, ben doktoruma sormayı unuttum.. bebeği kanala yönlendirmek için neler yapılmalı, hangi besinler tüketilmeli ? Sen de normal istiyordun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?