2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım

canım burada çok reklam oluyor diye whataapptan kurabilirmiyiz diye sordular. Farkedilirse hesaplar kapatılıyor dendi inşallah yakalanmazsın
Herkes numarasını vermek istemeyebilir yazdığımı da geri alamıyorum artık yapacak bişey yok Zaten grubun aktifliği bitecekti doğum yaklaştı herkesin. Bebek bakımı için ordan konuşuruz yine burdan da devam ederiz

baktım millet bayağı süslüyormuş bir ben mi anormalim dedim onu yapacağımıza bir hayır kurumuna bağış yaparız bebek için daha iyi olur ben de kuru pasta mı aliym öyleyse iyi fikirmiş

Ben kapı süsü yaptırdım ama amacım evde odası için kullanmak zaten hastaneye onu götürüyorum bence sende öyle yap canım
Kapı süsü normal mi yoksa tüllü falan mı acaba? İsim daha hazırlamadım ama şu yeterli olur mu

Eklentiler

• 7585E4B8-3008-424C-9AAF-C4DEFDD8C417.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu gruptan konuşmaya devam edilebilir ki, çok eski gruplar da hala devam ediyor aslında

baktım millet bayağı süslüyormuş bir ben mi anormalim dedim onu yapacağımıza bir hayır kurumuna bağış yaparız bebek için daha iyi olur ben de kuru pasta mı aliym öyleyse iyi fikirmiş
Ben kuru pasta da almam. Hastaneye geliyorlar canım yemeye içmeye değil. Bir de zaten ilerde bebek görmeye gelirler o zaman yer içerler. Hiiç Bi de hastanede uğraşamam onlarla. Hem gelen hemen gider. Yeme içme faslı işi uzatıyor. Bi de ben ağrı acı çekeceğim insanlar orda sefa sürecek düşününce bile geriliyorum

Benimkinin de kilosu haftasına göre normal gibi ama karın çevresi biraz geri çıkıyor. 33+2 de karın çevresi 32+5 çıktı. Ama doktorum geri demiyor, senin yapın gibi ince diyor sadece . Bir hafta gerilik ilerlemezse çok önemli değil galiba. İlk ben de neden geri çıktı diye endişelendim ama stres yapmadan beslenmemize dikkat edelim biz.

Çok haklısın. Benim de çok zoruma gider ama eşim kendi hastane arkadaşlarına söz vermiş zaten bir şeyler alır hastaneye de azıcık getirir. Bizi ziyarete gelenler 6-7 kişi olur ancak

Ben de hiç bişey yaptırmadım. Ben kalabalığa hiç gelemiyorum ztn bir de 5 çayı gibi aman aman gerilirim biliyorum kendimi. Bebeğe odaklanmak istiyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…