- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.921
Biz sizle hemen hemen aynıyız masallahGünaydın, biz 37+0’ız bugün, 3,5 kg olmuşuz boy da 51 cm 39’u bekler herhalde dedi doktorumuz zaten tam 39’a gün almıştık. Kızım komple yanak olarak doğacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sizle hemen hemen aynıyız masallahGünaydın, biz 37+0’ız bugün, 3,5 kg olmuşuz boy da 51 cm 39’u bekler herhalde dedi doktorumuz zaten tam 39’a gün almıştık. Kızım komple yanak olarak doğacak
Tühhh yaaaKuramıyoruz telegram linki atınca 15 gün uyarı yemiştim
Tamam o zaman katılmak isteyen herkes bana özelden yazsın hesabını Bir de profilinizi ss alıp atın yanlış kişileri eklemeyeyimBence o yasak değil. Benim 220 bin takipçili hesabımı sormuştu biri ben de kullanıcı adımı yazmıştım. Sorun olmadı
Cok mutlu oldum şuan gerçekten demekki panik yapmama gerek yok çok sevindim. Insallah bende kurtulurum bu beladanBende de çıkmıştı bir tahlilimde ama tansiyon normaldi, bol su tüketmiştim tuzu kestim sonraki tahlil temiz çıkmıştı
Sorun yoktur inşallah. Kadına "gebelikte olabilir ama şekere, tuza dikkat et." demişlerdi galiba. Sen de birkaç gün dikkat edersen düzelir inşallahCanim selam, gebelik şekeri ve tansiyon problemi hiç yaşamadım. Zaten normalde de düşük tansiyon biriyim sadece idrarda çıktı bu akşam tekrar kontrol edilecek inşallah
Oh maşallah çok şükür 2 kiloyu gördü de grupça rahatladık Sıradaki hedef 2500. Onu da görürüz inşallahBugün muayeneye kayınvalidemde geldi. Köyden geldiler akşam hep onlarda yiyoruz yemeği. Doktor dedi gelmesi işe yaramış. 2 kilo 93 gram olmuş oğluşum 260 gram almış bir haftada maşallah
Hissediyordum zaten bu göbeğe 2 kilo olması lazım diyordum Hazır yemek yemek işe yaramış çok şükür yaa dün çok kasıldım ama hareket ettiği için sanırım çünkü nst de sancım en fazla 7 filan çıktı bugün
TamamdırTamam o zaman katılmak isteyen herkes bana özelden yazsın hesabını Bir de profilinizi ss alıp atın yanlış kişileri eklemeyeyim
Aynen öyle. Senin rüyan gerçek olacak mı yoksa 2600 doğacak mı bakalım merakla bekleyip görücezOh maşallah çok şükür 2 kiloyu gördü de grupça rahatladık Sıradaki hedef 2500. Onu da görürüz inşallah
Bende hiç süs müs yapmıcam odaya. Kapı süsü yaptırdım bi isimli onu asıcam kapıya o kadar. Çikolata bile yaptırmadım. Kuru pasta filan alır verilir gelenlere. Mevlüt yaparsam onda dağıtırım çikolatayı diye. Bence o yaptığın şey çok güzel kapıya asılabilir. Bir de trendyolda tül linki vermişti bir kişi. O tülden alıp kapıya fiyonk yapabilirsin. YeterHanımlar hastane kapısını süsleyecek misiniz? Sadece çekirdek aileler gelir diye hediyelik eşya bile yaptırmadjm. Sadece orada dağıtmaya çikolata yaptıracağım. Kapı süsüne gerek var mı? Şu ev için yaptığımı götürüp assam saçma olur mu?
Ben kapı süsü yaptırdım ama amacım evde odası için kullanmak zaten hastaneye onu götürüyorum bence sende öyle yap canımHanımlar hastane kapısını süsleyecek misiniz? Sadece çekirdek aileler gelir diye hediyelik eşya bile yaptırmadjm. Sadece orada dağıtmaya çikolata yaptıracağım. Kapı süsüne gerek var mı? Şu ev için yaptığımı götürüp assam saçma olur mu?
Evet kuzum. Alfamet kullaniyorum gunde 4 defa. Tuzu azalttimDüzelebilir bir şey mi bu canım çok mutlu oldum eğer öyleyse. Çünkü 2 gündür asiri moralim bozulmuştu
Kızlar katılmak isteyen doluşsun, esas mesai doğumdan sonra başlıyoTamam o zaman katılmak isteyen herkes bana özelden yazsın hesabını Bir de profilinizi ss alıp atın yanlış kişileri eklemeyeyim
Instagram grup mu ?Kızlar katılmak isteyen doluşsun, esas mesai doğumdan sonra başlıyo
Evet canım paylaştım linki özelden de yazabilirsiniz. Müsait oldukça ekleyeceğim gelmek isteyenleriInstagram grup mu ?
Join my group chat: 2024 Ekim Anneleri Bebek Bakımı Şöyle bir davet linki paylaşsam engel yemem umarım Gelin kızlar gruba
Banada doktor ters bişey söylemedi. Ama internetten izlediğimde genetik rahatsızlıklarda belirteç olduğunu söylemişler. Ama tek bulgu ise bu risk düşüyormuş sorun olmuyormuş geneldeNeden korkttun ki neyi var aksi ben cok arastirmadim bilerek karnimda elden bisey gelmiyor doktorumda gerekli tedbirleri aldi diye sana ne dedi canim
CanımKız katıldım ansjsje
canım burada çok reklam oluyor diye whataapptan kurabilirmiyiz diye sordular. Farkedilirse hesaplar kapatılıyor dendi inşallah yakalanmazsınJoin my group chat: 2024 Ekim Anneleri Bebek Bakımı Şöyle bir davet linki paylaşsam engel yemem umarım Gelin kızlar gruba