2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
İnsan gerçekten başkalarının davranışını değiştirebiliyor demek ki. Çok iyi yapmışsın ben de tavır alacağım inşallah işe yarar

Canım sen ve bebeğin insallah çok sağlıklı olursunuz ve beraber evinize dönersiniz inşallah.cok iyi anlıyorum seni bende şuan protein kaçağı ile uğraşıyorum. Çok gecmus olsun. Psikolojini yüksek tutmaya çalış. Dualarım seninle de olacak inşallah

Benim ferritin 3.2 olmuş, geçen sene 25miş görünce çok şaşırdım Karadut pekmezi de iyi geliyormuş hemen elimdeki pekmez ile başladım diğer pekmezleri de alırım yerim artık

kızlarr konusuldu mu hatırlamıyorum ama eve kamera aldınız mı ne önerirsiniz ben cok kararsız kaldım telefondan izlemeli mi yoksa kendi monitoru mü olsun diyeee
Ben philips aventinkini aldım. Monitörlü ayrıca telefondan da bağlnabiliyorsun. Ama açıp deneme fırsatım olmadı daha. Yorumları iyiydi. Ona göre seçip almıştım.

Hayırlı olsun bebeğiniz, ikinizde tez zamanda toparlanıp evinize dönersiniz inşallah

İnanıyorum ve hissediyorum ki solunumu birkaç gün içinde düzelecek inşallah Şeker konusunda lütfen kendini suçlama. Zaten sende çıkan şeker de vücudun gebeliğe verdiği bir tepki sonuçta. Yediklerinle alakası yok ki
Maşallah yeğenime. Küvözden sağlıkla çıksın, sütün bol olsun inşallah Hepimizin psikolojisi alt üst oldu artık. İnşallah en kısa sürede atlatacağız ve normale döneceğiz. Fakat lohusa psikolojisi bambaşka oluyor tabii. Bebeğin için endişeleniyorsan sürekli haftasının ve kilosunun gayet iyi olduğunu hatırla lütfen. Sonuçta birçok gebelik için 36. haftada sezaryen kararı veriliyor. 36dan sonra prematüre sayılmıyorlar Allah ikinizi de korusun. En yakın zamanda kavuşursunuz inşallah

Canım gözün aydın, zor kısmını atlatmışsın. Bundan sonrası daha kolay olacak inşallah. Hiç moralini bozma, 2600 az bir kilo değil. Hızla büyür bebeğin. Sende kendine dikkat et, güzelce yemeğini ye ve uyumaya çalış

Ben de dünden beri eşime yine gıcığım kızlar. Çook seviyorum esimi çok iyi biridir sagolsun ama biraz düz biri sevgisini dile getirmez gelip sarilip öpeyim demez temas sevmiyor yani.en son da 2 gun once annem carsida bir cay icelim mi dedi kadincagız esim gayet düz bir ses tonuyla kusura bakmayin evde islerim var dedi. Bir zoruma gitti bir uzuldum. 2 gundur trip atiyorum hic orali olmuyor yine bal gibi farkinda eminim. Uslup benim icin her seydir. Bana yapsa umursamam ama anneme boyle salakca ses tonuyla azarlar gibi cevap vermesi sinirlerimi ziplatti. Zaten tansiyon problemim var gunde 4 kez ilac aliyorum sinirden dusundukce tansiyonum cikiyor. Kac kez de uyardim ustelik tamam diyor yine yapiyor

Kızlar bu vajina tıkacı/nişan gelmesi nasıl birşey? Tecrübeli annelerim bilgilendirebilir mi?
Benim çatı muayenesi sonrası geldi pembe sümüksü bi yapıydı ve sadece o gün o an geliyor sonra daha gümler gelmiyor o geldikten 1 hafta sonra doğum oldu benim bazıları ertesi gün bile olabiliyormuş doğum

Evet haklısın bende çok şanslıyım valla benimki de epey ilgili ve yardım sever çok yardımı oluyor sagolsun kızı gibi ilgileniyor benimle bunları görünce sinirleniyorum hamileyiz onların ds torunları yardım etmek bu kadar zor olmamalı . Hadi yardım etmiyorsun köstek olma bari çok tuhaf insanlar var .

Normalde de karakteri öyle mi yoksa tepkisi farklı mıydı? Ne olursa olsun kendini üzme lütfen stres tansiyonun artmasına neden oluyor. Bunlar geçer elbet sen kendinş ve bebeğini düşün

Canım benim Allah yardımcın olsun sağlıklı çok şükür bebis iyice hersey yoluna giricek sen güzel düşün annesi onlar hisseder . Bide bebislerimiz çok güçlü unutmayın

Canım benim hoşgelmiş Rüzgar bebek Allahım tez zamanda sana kavuştursun tez zamanda taburcu olursunuz inşallah dualarımız seninle

İnşallah canım ama insan ister istemez etkileniyo ben de senin gibi bi şey diyemedim ama bu tavırları devam ederse gerekirse sert bi şekilde uyarıcam ne hakları var bizi böyle üzmeye bu halimizle

O ne yaaaa ben o kadına bi laf söylerdim varya şaka gbi hala böyle tipler var mı gerçekten

İnşallah canım ama insan ister istemez etkileniyo ben de senin gibi bi şey diyemedim ama bu tavırları devam ederse gerekirse sert bi şekilde uyarıcam ne hakları var bizi böyle üzmeye bu halimizle
Zaten hormonlarımız yüzünden aşırı hassasken anlayışsız tavırları çok çirkin geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…