- 25 Ekim 2022
- 948
- 1.280
- 43
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.541
Ya arada buraya kaynanalarınızın yardımlarını yazıyorsunuz cidden şaşırıyorum. Bir benimki böyle herhalde. "Torunum size gelmek istiyor, hayvanat bahçesine gideceğiz." dedi. Ben de birkaç iş vardı yardıma ihtiyacım olduğundan bahsettim. Yardıma gelirim dedi ama biz işleri bitirene kadar gelmedi. İşin bittiğini anlayınca hayvanat bahçesine geldiler. Sizinki maşallah yardım ediyormuş benimki üstüne yardım etmedim diye kızıyorHayır canım saçmalama kayınvalidenin isteği hiç bir şekilde normal olamaz yani karnın düşmüş vs geç normal çok rahat bi hamilelik bile olsa arayıp size salça yapıyorum doğum zamanı geldiğimde getirim demesi gerekir moral vermesi gerekir benim kayınvalidemlerin köyüyle evimiz arası 20 dk geçen gidecektik kayınvalidem yolda yorulmasın gelmeyin zaten biz gelicez diye istemedi bile salçaya eşim yardım edecekti başka gün gideyim dedi yok sen karınla kal biz babanla yaparız dedi yani olması gereken de bunlarmış gibi geliyo evim boyandı beni çalıstırmadı geldi kendi temizlik yaptı etti. Hiç üzülme boşver eşin en azından senin yanında bu sebeple kavga vs olmamış aranızda salçada verirse kesinlikle alma