- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #27.561
Eşinle aramızda 1 yaş var 1 yaş küçük hatta eşimle yasıt ben 92 liyim eşim 93lü ( daha zengin olmadık 6 ay da geçerli olmuyo sanırım kadın büyük olunca zengin olunur urafesi ) ama sanırım eşin daha tam anne baskısından kurtulamamış ilk zamanlar eşimde annesi ne derse olması gereken gibi görürdü ilk zamanlar cıldırıyodum evde gerginlikler sonra dedim ki ya sen sinir oluyorsun eşinle aran açılıyo onların umru değil sonra ben cvp vermeye başladıkça kaynanam daha uyumlu ılımlı oldu dün ütü yapıyorum diye telefonda eşime kızıyordu sen neden yapmıyorsun son haftaları diye biri yazmış ya hani ilk tribi sen at diye o kadar doğru ki ve demişler ya sen iyi oldukça kimse memnun olmuyo ne kadar diş gösterirsen o kadar kıymetlisin bu çok netYa arada buraya kaynanalarınızın yardımlarını yazıyorsunuz cidden şaşırıyorum. Bir benimki böyle herhalde. "Torunum size gelmek istiyor, hayvanat bahçesine gideceğiz." dedi. Ben de birkaç iş vardı yardıma ihtiyacım olduğundan bahsettim. Yardıma gelirim dedi ama biz işleri bitirene kadar gelmedi. İşin bittiğini anlayınca hayvanat bahçesine geldiler. Sizinki maşallah yardım ediyormuş benimki üstüne yardım etmedim diye kızıyor