- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #27.361
instagram adresleri cikolata.atolyesi ben yaptırmadım arkadasım hediye olarak yaptırdı ama tahminim 1500 ya da 2000 arasıdır kutusu vs de var cok güzelll benim gelmedi amaAyy cok guzel cikolatayi nerede yaptirdin kaca geldi
o zaman seninlede sat'ımız aynı bizimde 40 25 ekimde benimde dogum günümde 26 ekim cok isterim ama sezeryanda cok cok nadirmiş o kadar bekleyen bizde heralde ekimin 3. haftası sıralı dogum yapıcaz kızlar gibi :)Benim beklenen dogum tarihim uygumalarda 26 ekim gosteriyor, planli sezeryan olacak 40 haftayi dolduracagimi sanmıyorum 26sına kalmaz muhtemelen ama icimden hep 18 ekimde doguracakmisim gibi geciyor. Sanki o gune gun almış gibi hissediyorum hatta. Hayirli olsun simdiden
Bana kuzenim sling vermişti İlays bebenin onu kullanıcam ama kanguru da gerekli mi acaba bende merak ediyorum :)Günaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?
Ve önerileriniz hangi markalar ??
14/9 ve üstü tehlikeli. Ama senin normalin ne ona da bakman lazım. Mesela bem hamilelikte hep 10/7 9/6 gidiyordu geçen hafta doktorum 14/9 ölçtü. Protein kaçağı olmayınca, karaciğer enzimler de normal olunca 5 gün sabah akşam ölç dedi. Devamlı yüksek olursa düşmezse sıkıntı imiş. Benim anlık yükselmiş. Bu haftada 12/9 çıktı bir yüksek, tuzu falan kes dedi bana doktorum, bir de ben işe devam ettim biraz stres oldu dedi stres yapacaksan çalışamaz raporu vercem ona göre diye de azarladıYaaa boyle seyler cok korkutuyor tansiyonda kac ustu tehlikeli bakmak lazim buradaki yasayan arkadaslardan sonra surekli bende bakiyorum vallahi
Bana doktorum stres tansiyon yükselmesinde büyük etken dedi. Ama işte insanın elinde olmuyor bazı şeyler. Sen de düşündükçe stres yapıyorsun herhalde, keşke doktorun kötü olasılıkları söylemeseydi.Stres oldugum icin bugun hep 14e 9. Aklima kotu kotu seyler geliyor aglayasim var hep
Göğüs kalkanı.Ped gibi değilde akan sütü kullanıyorlar içiriyorlarmış falan
İkisi de. İlk birkaç ay için sling (ilays Mabel aldım epey araştırıp). Çünkü ilk birkaç ay kanguru önerilmiyor. Sonrası için de abim kanz marka kanguru verdi epey kaliteli o yüzden başka araştırma yapmadım. Ama ikisi de farklı zamanlar için şart benceGünaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?
Çok dobra doktorum direkt her seyi söylüyor iyi veya kotu lafi uzatmadan. Ama bu kadar az kalmisken zaten stresliyim heyecanliyim öyle soyleyince durekli aklima kotu kotu seyler geliyorBana doktorum stres tansiyon yükselmesinde büyük etken dedi. Ama işte insanın elinde olmuyor bazı şeyler. Sen de düşündükçe stres yapıyorsun herhalde, keşke doktorun kötü olasılıkları söylemeseydi.
Yani aslında dobralığı biraz askıya alabilirmiş ama olasılıkları söylüyor işte. Benim doktorum da rahim şeklimden dolayı 28. Haftadan sonra bebek gelişmesi yavaşlayabilir demişti, biraz stres yaptım ama normal gidiyor şükür. Onlar da olasılıkları söylüyor ama işte biz de kafaya takıyoruz.Çok dobra doktorum direkt her seyi söylüyor iyi veya kotu lafi uzatmadan. Ama bu kadar az kalmisken zaten stresliyim heyecanliyim öyle soyleyince durekli aklima kotu kotu seyler geliyor
Bence buna biraz yaşam tarzınıza göre karar verebilirsiniz.Günaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?
Perinatologumuz gelişim geriliği durumunda çocukların doğum sonrasında çoğunlukla toparladığını söylemişti. İnşallah sizin bebekler de doğumdan sonra sevginizle ve sütünüzle toparlayacak. Olumsuz düşünmek sizi olumsuz bir duruma sürükleyip açılma yaratmış. O yüzden elinizden geldiğince güzel düşünün bebeklerinizden güç alıpKızlar merhaba psikolojik olarak hiç iyi değilim nolur bilgisi olan ya da benimle aynı durumu yaşayanınız varsa Allah rızası için yorum yapsın. Ben ikizlerime 31+ 4te bir bebeğimin plasentasındaki akım kaybı sebebiyle hastaneye yattım. Sonra üzüntüden açılmam oldu ilaçlarla durdurdular. Şu an 32+4teyim hastanede yatıyorum. 34. Haftaya kadar açılmam olmazsa 34. Haftada doğum yaptıracaklarını söylediler. Bebeklerimde 3-4 hafta gelişim geriliği var. Benim gibi olup sağlıklı sıhhatli çocuklarını kucaklarına alan anneler var mı ? Gelişim geriliği çocuklarda zihinsel ya da bedensel bir geriliğe sebep oluyor mu
Canım kurabiyeleri nereden yaptırdın ? Hepsi harika duruyor ürünlerinizMagnetleri KACUV'dan yaptırdım. Bağış maksatlıydı. Magnetler yanlis hatirlamiyorsam tanesi 23 tl ve en az 50 tane siparis verilebiliyor. Kargosuyla beraber 1250 tl odendi sanirim.
Diğer hediyelikler icin 20'ser tane yeterli gelir diye dusunuyorum, cok kalabalik degiliz.
20 adet lotus mum bu sekilde kutulu süslü 400 tl tuttu.
Kurabiyelerin tanesi icin 55 tl fiyat verildi ama henüz erken oldugu icin yaptırmaya baslamadim. 25 adet kurabiye yapilacak sunum standi vs ondan olacak. 1500 tl fiyat verdiler.
Cikolatayi da instagramdan siparis olusturdum ama henuz elime ulasmadi. Örnek fotoğrafı eklerim. 48 adet cikolata 1000 tl odedim.
Sukulentleri de beylikduzu-buyukcemece arasi bir peyzaj dukkaninda gördüm en kucuk boyları renkli saksida tanesi 25 tl idi ama zamanim var diye satin almadim. Soldurmayayim diye. Zaman yaklasinca gidip alicam. O da tahminimce 500 tl civari tutacak.
Kahve bir leke kuzum bariz bir leke oluyor çamaşırda yada günlük pedde ve sancı ondan sonra yavaş yavaş başlıyor oğlum da üç saat sonrası sancılarım başlamıştı nişandan.Kızlar bu vajina tıkacı/nişan gelmesi nasıl birşey? Tecrübeli annelerim bilgilendirebilir mi?
Teşekkür ederim canımmKahve bir leke kuzum bariz bir leke oluyor çamaşırda yada günlük pedde ve sancı ondan sonra yavaş yavaş başlıyor oğlum da üç saat sonrası sancılarım başlamıştı nişandan.
Benim de eşimin dogum tarihi 29 ekim. En başında bazi uygulamalar 28 ekim filan gostermisti ama sanırım beklemeyecekler o haftalari. Ekim ortasindan sonra siralaniriz :)))o zaman seninlede sat'ımız aynı bizimde 40 25 ekimde benimde dogum günümde 26 ekim cok isterim ama sezeryanda cok cok nadirmiş o kadar bekleyen bizde heralde ekimin 3. haftası sıralı dogum yapıcaz kızlar gibi :)
Canım ben ikisini de aldım . Sling 2 ay evde özellikle öneriyorlar e bebekten uygun fiyatlı aldım bi tane bide babybjorn kanguru aldım biraz pahalı ama kullanan arkadaşlarım çok memnun 1 yaşına kadar kullanilabilen mini olmayanı aldım ben .Günaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?