• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Bence zaten erken doğum olmaz inşallah çünkü öyle aşırı bir gerilik yok 🥹❤️ Ablamın böbreği şiştiği için rahme giden kan akımını azaltmıştı. @Sunshine93 ün sorunuyla aynı mı bilmiyorum ama beslenmesi zayıflamıştı. Yeğenim vaktinde doğdu gayet de sağlıklı doğdu🥰 Biraz ufaktı sadece. Senin bebeğinin kilosu yeğeniminkini çoktan geçmiş zaten maşallah🧿 Sağlıkla vaktinde gelsin❤️
İnşallah bakalım doktorumuz da aynı düşünür diye umuyorum çünkü gerçekten ben ancak tadını çıkarıyorum hamileliğimin biraz daha durursa cok mutlu olacağım ☺️ Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 🥹🤲🏻

Kardeşim 2990 gr doğdu 14 yaşında gayet sağlıklı kilonun sağlık olmadığını hepimiz biliyoruz ama annelik içgüdüsü bilmemize rağmen kafaya takıyoruz işte. Tamamen genetik benim ilk hamileliğimde de hep 2 hafta öndeydi bu hamileliğimde de tam uyumlu gidiyordu sadece kafası 6 gün öndeydi son anda yine kafası 2 karnı 3 hafta attı yani kemik yapısı anne baba genetiği boyları vs ile ilgili eşimde bende uzunuz bebeklerde böyle gidiyor
İşte elde olmadan kafaya takıyoruz sanırım 🤷🏼‍♀️ Rabbim hepsine sağlık uzun ömürler versin 🤍 bende eşimde normaliz boy olarak ama eşim asırı zayıftı askerde kilo aldı kız kardeşi de asırı zayıf sanırım genetik dediğiniz gibi

Beni örnek ver kayınvalidene 34.haftada 1900 anca oldu bebek 😀😀
Doktor böylesi daha sağlıklı dedi o bebekler şeker hastalığına eğilimli oluyormuş de :KK70:
Türkiyede bir kesimin şişko çocuk sevdası var başarı sanıyorlar :)
Ayy sanada burdan laf atar merak etme sımdıkı gençler fiziğini düşünürmüş yemez içmez bebeği aç bırakırmış 😃 teorileri beni öldürüyor 😒😃 sorma kilolu bebek doğurmak bi marifet gibi konuşuyor Allahıma şükürler olsun Rabbim evlat vermiş sağlıklı olsun hayırlı olsunda kilo alır ama gelde bunu o kafada ki birine anlat 🙈

Bende ağdaya gitmeyi istiyorum ama doğum tarihi belli olmadığı için randevu almadım. inş ağdaya gidecek zamanım olur yoksa çok utanırım:KK43: saçını boyatmayı düşünüyor musun canımm aşırı kararsızım organik boya istediğin rengi verir mi
Bende aynı durumdaydım gittim rahatladım erken olur bir sey olur diye cıkarsada cok çıkmaz diye düşünüyorum 😕

Aaaa gercekten bilmiyordum hakiki zeytinyagini bulmak lazim almak lazim ,cam kucuk kavonazlada koyup nekadar omru kullaniyorsun mantikli
Pamukla kullandığım için azar azar gidiyor malum çok büyük miktarlarda yapmadım hiç ömür açısından değil de hijyen açısından yapmadım hatta ben bu zeytinyağını perine masajı içinde kullandım geceleri de günlük pede döküp sabaha kadar o şekilde yattım yumuşama olması için normal doğumlarda kesinin az olması için

Ped gibi değilde akan sütü kullanıyorlar içiriyorlarmış falan
Göğüs kalkanı canım ben trendyoldan almıştım Aventin :)

Bende ağdaya gitmeyi istiyorum ama doğum tarihi belli olmadığı için randevu almadım. inş ağdaya gidecek zamanım olur yoksa çok utanırım:KK43: saçını boyatmayı düşünüyor musun canımm aşırı kararsızım organik boya istediğin rengi verir mi
Benim de belli değil doğum tarihim 19 gün var duruyor. Dün gittim kuaför işlerimi bitirdim. Sen gibi gitmesem mahcup olurdum. Çok birşey olmasa bile insanin temiz hissetmesi güzel. Kendini ayarla ona göre git canim

Pamukla kullandığım için azar azar gidiyor malum çok büyük miktarlarda yapmadım hiç ömür açısından değil de hijyen açısından yapmadım hatta ben bu zeytinyağını perine masajı içinde kullandım geceleri de günlük pede döküp sabaha kadar o şekilde yattım yumuşama olması için normal doğumlarda kesinin az olması için
Günlük pede dökmek mantıklıymıs

Kizlar yine hastanedeyim tansiyonum yuksek idrarda protein kacagi cikti ntsede sancim cikti rahim agzi daha acilmamis ama bu sanciyla acilabilir gibi tansiyon ilaci basladilar bu gece hastanede kalacagim kan testi sonuclarim hoslarina gitmezse sezeryani one cekecekler dualariniza talibim..
Allah yardımcın olsun, sağ sağlim kucağına alırsın inşallah bebişi 🤲🏻🤲🏻

Evet yaa ekimde sadece ben dogurcam sanırım 🤣🤣🤣
Durun hele ben de varım 😂 normal dogum planliyoruz erken dogum riskin görünmüyor dedi nst de max 30 a ciktigini gördüm herhangi bir sıkıntı yok dedi doktorum. Tahmini 12 Ekim 40. Haftam oluyor. Ama artik ic bacaklarimda ve kasık bölgelerimde hafif dolgunluk hissi ve sanci gibi çook nadir hissediyorum😕 eşim 26 eylul olcak diyip duruyor sus daha hazir değilim diyorum ☺😂😂

🌸Günaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?

🌸Ve önerileriniz hangi markalar ??
Canım yenidoğan döneminde sling sonrasında kanguru öneriyorlar ben slingi ilays mabelden aldım kanguru da baybbjörndü galiba ablam verecek ama bence ikisi de çok elzem ihtiyaçlar değil

🌸Günaydın kızlar size bir sorum olacak . Kanguru mu siling mi ?

🌸Ve önerileriniz hangi markalar ??
Bence ikisi de 🙈 Sling ev içinde yenidoğan döneminde, kanguru biraz daha büyüyünce dışarıda daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. Sling olarak ilay's mabel aldım. Kanguru olarak da babybjörn mini. Kanguru marka olarak çok pahalı ama değdiğini düşünüyorum.

Back