2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Hayırlara çıksın inşallah Hastane çantanız falan hazır mı? Öyle şeyleri mi aklınıza takıyorsunuz acaba?

Peki size progesteron fitil kullan dedi mi ? Durumumuz aynı şu an ama en güzeli haftanız güzel benim 32 de girmişti kanala kullan dedi yürüme ilişki yok vs şimdi Perşembe 35 hafta olacak bakalım ne durumdayız
Yok canım demedi belki haftam ilerlediği içindir 36 haftadan sonra artık müdahale etmiyorum demişti

Kızlar bu depend den L beden aldım olur herhalde değil mi 69 kiloym şuan hamilelikten önce de M-L giyiyordm kilom da çok değişmedi zaten
Olur olur. Benim kilom çok değişti şu an L bedenim ama doğumdan sonra birazı gider diye M beden aldıım.
Benim aldığım çanta da ikincisi gibii çok kullanışlı bence.
Hemen ss aldım Bunlara ek arkadaşım bir de bestlak damla ve garmastan pomad önerdi, onları da alacağım bugüün.

Annemler bana e bebekten almışlar hediye. Çok hoşuma gitti. Bak istersen canım.
Ben bu sefer eminönü havuzlu handan aldım 1 takım da hanz dan aldım 1 de isimli hastane çıkışı yaptırıyorum battaniyesi yastığı falan kızımdan kalma e bebek lcw hastane çıkışları da duruyor zaten epey oldu

Canım bende ilk haftalarda gruptaydım ve o zaman adet tarihim net değildi bebeğe göre doktor 18 ocak demişti ama artık 16 ocakla uyumlu gidiliyor 22 ekim tahmini doğum şehir istanbul bunlar önemli değil diye düzelttirmedim ama asıl isimden dolayı bunları da düzelteyim dedim isim Poyraz Ali den vazgeçtik Poyraz Musab koyuyoruz. Eşimin adı Musa uyumlu olsunlar istedim böyle değiştirdim kediannesibiri

Normal mi oldu peki doğum erken haftası gibi düşünüp sezeryans mı alıyorlar direk.

Büyük oğlum 1. Sınıfa başladı, küçük oğlum 3 yaş anaokula başladı ben 36 haftalık oldum artık baya zorlanıyorum sizin de ortaokulunuz hayırlı olsun maaşallah büyümüş
Benim oğlum lise 2 ye başladı 1. Sınıf heyecanı geldi gözümün önüne . okul değişikliği yaptık bu sene geçen sene yurdu sevmedi malesef çok zor kazandığı okulu değiştirip burdaki bı fen lisesine aldirdik onun için çok heyecanlıydım ben bile ortanca kızım da 3.sinifa en minigimde kreşe başladı ya bu hafta büyük temizlik var çoluk çocuk yokken hafta sonuna da cam silmeye yardımcı gelecek sonrasında artık ne zaman isterse doğabilir kelebeğim 35 haftaligim çok çok agirlastim resmen bende

Bende öyleyim uyusam 24 saat uyucam gibi. İlk zamanlardaki gibi uyku yüklemesi geri geldi

Günaydın, katlamalı kova neden onermiyolar çok yer kaplıyor evde ya ki yerimiz de yok o kadar

Günaydın kızlar, benim açlık şekerim dikkat edince duzeliyordu ama bir kaç gündür 100 un altina inmiyor nerdeyse ya üstelik ya meyve yemisimdr ya da pirinçli bseyler,önceden bunlar bu kadar etkilemiyordu.Hamilelign ilerleyen haftalarında olur mu bu yani daha da bozuluyor sanki.Bugun pirinç de yemiycem bakalım ne olacak

Ben de sabah erkenden uyaniyorum asiri uykum oluyor ama bir daha dalamıyorum. Bayadir böyleyim. Benim de bugun 37+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…