- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.801
Hayırlara çıksın inşallahGünaydın kızlar bugün 37. Haftaya girdim şükürler olsun. Gece 4 kadar uyuyamadım. Anlamsız bir şekilde uykum var ama gözümü yumamadim. Aşırı halsizlik ve uyku hali var üstümde niye böyleyim anlam veremedim.
Hazır hazır tatlım Allah'a şükür dogucak gibi ya da sık sık sancı değildi gece uyku yoktu yarasa modundaydim. Ama şimdi oğlanı servise yollayıp duş vs yapıp durumuma bakacağımHayırlara çıksın inşallahHastane çantanız falan hazır mı?
Gününüz güzel geçsin inşallahHazır hazır tatlım Allah'a şükür dogucak gibi ya da sık sık sancı değildi gece uyku yoktu yarasa modundaydim. Ama şimdi oğlanı servise yollayıp duş vs yapıp durumuma bakacağım
İnşallah canım hayırla güzellikle vaktiyle olsun hepimizinGününüz güzel geçsin inşallahBebiş az daha içerde takılsın
Yok canım demedi belki haftam ilerlediği içindir 36 haftadan sonra artık müdahale etmiyorum demiştiPeki size progesteron fitil kullan dedi mi ? Durumumuz aynı şu an ama en güzeli haftanız güzel benim 32 de girmişti kanala kullan dedi yürüme ilişki yok vs şimdi Perşembe 35 hafta olacak bakalım ne durumdayız
Olur olur. Benim kilom çok değişti şu an L bedenim ama doğumdan sonra birazı gider diye M beden aldıım.Kızlar bu depend den L beden aldım olur herhalde değil mi 69 kiloym şuan hamilelikten önce de M-L giyiyordm kilom da çok değişmedi zaten
Benim aldığım çanta da ikincisi gibii çok kullanışlı bence.Kızlar sizce hangi tip çanta kullanışlı olur? Bu üstten fermuarlılar yeni çıktı galba ama bana biraz kaba geliyor şekli ama daha mı kullanışlıdır bilemedim. Fikriniz nedir?
Eki Görüntüle 3477043 Eki Görüntüle 3477044
Hemen ss aldımKızlar bu iki ürünü de alın derim. Ben bilsem en baştan kullanırdım. Sütünüz az olsun çok olsun farketmez içeriğini zenginleştiriyor ve bebeğe gaz yapmasını vs engelliyor. Doğum çantanıza atarsınız sonra bana teşekkür edersiniz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım o netliği ben de istiyorum ama benim sezeryan değilGünaydın kızlaar, 37+1 kontrolüne gidiyoruum. Bugün doktorumuzun sezaryen günümüzü belirlemesini umuyorum artık netlik istiyorum netliiik
Ben bu sefer eminönü havuzlu handan aldım 1 takım da hanz dan aldım 1 de isimli hastane çıkışı yaptırıyorum battaniyesi yastığı falan kızımdan kalma e bebek lcw hastane çıkışları da duruyor zaten epey olduAnnemler bana e bebekten almışlar hediye. Çok hoşuma gitti. Bak istersen canım.
Ben de toparladım çok şükür 1 hafta daha geçsin çok hissetmeyeceksin dikişleri o sırada bebişin de gelir ohhhAman 2 cm farkkkdikislerin sıkıntısı devam ediyo biraz daha onun disinda toparladim sukur sen nasilsin
Normal mi oldu peki doğum erken haftası gibi düşünüp sezeryans mı alıyorlar direk.Cok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdim
Benim oğlum lise 2 ye başladı 1. Sınıf heyecanı geldi gözümün önüne . okul değişikliği yaptık bu sene geçen sene yurdu sevmedi malesef çok zor kazandığı okulu değiştirip burdaki bı fen lisesine aldirdikBüyük oğlum 1. Sınıfa başladı, küçük oğlum 3 yaş anaokula başladıben 36 haftalık oldum artık baya zorlanıyorum sizin de ortaokulunuz hayırlı olsun maaşallah büyümüş
Bende öyleyim uyusam 24 saat uyucam gibi. İlk zamanlardaki gibi uyku yüklemesi geri geldiGünaydın kızlar bugün 37. Haftaya girdim şükürler olsun. Gece 4 kadar uyuyamadım. Anlamsız bir şekilde uykum var ama gözümü yumamadim. Aşırı halsizlik ve uyku hali var üstümde niye böyleyim anlam veremedim.
Günaydın, katlamalı kova neden onermiyolar çok yer kaplıyor evde ya ki yerimiz de yok o kadarYaa dimi benim de öyle abimiz 6. Sınıf ablamız 1. Sınıf ayrı bir heyecandı geçen haftadan beri peşlerindeyim hepsine yetmeye çalışıyoruz annelik iştehayırlı evlat eylesin rabbim hepsini
Oyy o ilkler anneyi
Nasıl tedirgin ediyor başarıları daim olsun paşanın. bende kızım bugün oryantasyon sonrası ilk uzun günüydü okulda ayrılamadım oradan
Oğlumda kızım da ok baby kullandım aşırı memnundum sonra boşa durur dedim sattım şimdi 3. Bebeğim de Skip hopp keşfettim çok güzel onu alıcamkova normal kovamız var. katlamalı asla tavsiye etmiyorlar canım.
Oyy sizin de ben giibi 3. Mümaşallah
Hem heyecanlı hem nasıl yorucu günler dimi herkes halime üzülüyordu bugünama insana annelikle ayrı bir güç
Yükleniyor sağlıkları yerinde olsun da koştururuz me yapalım
Maşallah tosuncuk olmuşçok iyi yaptın hadsiz beceriksizler şu hastane de iş
Bilmezlere uyuz oluyorum
Sat aynı benim de 17 Ocak ama benim 22 Ekim yazıyor son doğum tarihim doktorun ultrason kağıtların da
Ben de sabah erkenden uyaniyorum asiri uykum oluyor ama bir daha dalamıyorum. Bayadir böyleyim. Benim de bugun 37+1Günaydın kızlar bugün 37. Haftaya girdim şükürler olsun. Gece 4 kadar uyuyamadım. Anlamsız bir şekilde uykum var ama gözümü yumamadim. Aşırı halsizlik ve uyku hali var üstümde niye böyleyim anlam veremedim.
Ben de bugun 37+1. Yarin çatı muayenem olacakGünaydın kızlaar, 37+1 kontrolüne gidiyoruum. Bugün doktorumuzun sezaryen günümüzü belirlemesini umuyorum artık netlik istiyorum netliiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?