- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #26.801
ssver Sen de nezmandir yoksun sanki canım hersey yolunda mı? Arada ses verin kızlar insan merak ediyo hepiniz iyisinizdir insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın, hayırlı olsun Allah anneli babalı büyütsün inşallahCanim ben 34+1 de dogum yaptim gecen hafta
Aman 2 cm farkkkdikislerin sıkıntısı devam ediyo biraz daha onun disinda toparladim sukursen nasilsinHayırlı olsun canım aynı haftada doğum yapmışız seninki baya boyluymuş haftasına göre maşallah bebeğime Benimki 47 cm doğdu yer cücesi Sen de iyisindir umarım toparlanabildin mi biraz?
Cok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdimYaa hayırlı olsun nasıl oldu
Canım gözün aydın sağlıklı günleri olsun bebişininCok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdim
Ben joie Serina 2in1 aldımKızlar ana kucağı alan var mı dolap uygulamasından bakıyorum aslında ama hepsi aynı mantık galiba öyle pahalıya gitmeye gerek yok sanırım alan varsa araştıran bilgi verirse sevinirim
Tansiyonun kaclarda canim benimde yarin randevum var tansiyonum en iyi haliyle 130 a 80 lerde bu durum benimde canimi cok sikiyor yarin konusacagim doktorla son haftalarda cok can sikici oldu bu durum
ben bunu alacağım, pahalı bir markanın muadili bu da çok beğenilip tavsiye ediliyor. İndirime girdiği zamanlar oluyor denk gelirsem öyle alacağım. Elektrikli sallanan müzikli modeller var kullananlar bir süre sonra beğenmediklerini söylüyorlar. Bunun bir de taşıma çantası var gideceğiniz yerlere götürmesi de kolaylık oluyormuşKızlar ana kucağı alan var mı dolap uygulamasından bakıyorum aslında ama hepsi aynı mantık galiba öyle pahalıya gitmeye gerek yok sanırım alan varsa araştıran bilgi verirse sevinirim
Canım gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahCok tesekkur ederim.aksam uzeri musyneye gitmistim yolundaydi hersey.aksam ishal olcakmis gbi karnim sirtim agrimsya basladi. Once tek taraf agriyo die dogum sancisi dusunmedim.kanamam oldu kanma icin gittim.serklajliydim zaten.2 cm aciklik vardi.ciger gelstrci yaptilar 1 gün sonra doğuma girdim
Hayırlara çıksın inşallah Hastane çantanız falan hazır mı? Öyle şeyleri mi aklınıza takıyorsunuz acaba?Günaydın kızlar bugün 37. Haftaya girdim şükürler olsun. Gece 4 kadar uyuyamadım. Anlamsız bir şekilde uykum var ama gözümü yumamadim. Aşırı halsizlik ve uyku hali var üstümde niye böyleyim anlam veremedim.
Hazır hazır tatlım Allah'a şükür dogucak gibi ya da sık sık sancı değildi gece uyku yoktu yarasa modundaydim. Ama şimdi oğlanı servise yollayıp duş vs yapıp durumuma bakacağımHayırlara çıksın inşallah Hastane çantanız falan hazır mı?
Gününüz güzel geçsin inşallah Bebiş az daha içerde takılsınHazır hazır tatlım Allah'a şükür dogucak gibi ya da sık sık sancı değildi gece uyku yoktu yarasa modundaydim. Ama şimdi oğlanı servise yollayıp duş vs yapıp durumuma bakacağım
İnşallah canım hayırla güzellikle vaktiyle olsun hepimizinGününüz güzel geçsin inşallah Bebiş az daha içerde takılsın
Yok canım demedi belki haftam ilerlediği içindir 36 haftadan sonra artık müdahale etmiyorum demiştiPeki size progesteron fitil kullan dedi mi ? Durumumuz aynı şu an ama en güzeli haftanız güzel benim 32 de girmişti kanala kullan dedi yürüme ilişki yok vs şimdi Perşembe 35 hafta olacak bakalım ne durumdayız
Olur olur. Benim kilom çok değişti şu an L bedenim ama doğumdan sonra birazı gider diye M beden aldıım.Kızlar bu depend den L beden aldım olur herhalde değil mi 69 kiloym şuan hamilelikten önce de M-L giyiyordm kilom da çok değişmedi zaten
Benim aldığım çanta da ikincisi gibii çok kullanışlı bence.Kızlar sizce hangi tip çanta kullanışlı olur? Bu üstten fermuarlılar yeni çıktı galba ama bana biraz kaba geliyor şekli ama daha mı kullanışlıdır bilemedim. Fikriniz nedir?
Eki Görüntüle 3477043 Eki Görüntüle 3477044
Hemen ss aldım Bunlara ek arkadaşım bir de bestlak damla ve garmastan pomad önerdi, onları da alacağım bugüün.Kızlar bu iki ürünü de alın derim. Ben bilsem en baştan kullanırdım. Sütünüz az olsun çok olsun farketmez içeriğini zenginleştiriyor ve bebeğe gaz yapmasını vs engelliyor. Doğum çantanıza atarsınız sonra bana teşekkür edersiniz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım o netliği ben de istiyorum ama benim sezeryan değilGünaydın kızlaar, 37+1 kontrolüne gidiyoruum. Bugün doktorumuzun sezaryen günümüzü belirlemesini umuyorum artık netlik istiyorum netliiik
Ben bu sefer eminönü havuzlu handan aldım 1 takım da hanz dan aldım 1 de isimli hastane çıkışı yaptırıyorum battaniyesi yastığı falan kızımdan kalma e bebek lcw hastane çıkışları da duruyor zaten epey olduAnnemler bana e bebekten almışlar hediye. Çok hoşuma gitti. Bak istersen canım.