- 1 Şubat 2024
- 859
- 1.570
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #26.581
Canım ben daha fazlasını almışımdır bana yeni doğan çok az al hep 0-3 ay al kusması etmesi var diye bi 9-10 takım aldım ben
Ben de daha fazlasini aldim ya. Hatta yenidogan 2 tulum, 1 ay 7 tulum 1 takim, 0-3 ay 7 tulum 2 takim, 3-6 ay 8 tulum 2 takim seklinde su an benim. Surekli makine calistirmaktansa boyle daha iyi olur dediler bana hep. Bi de kirlenmese de bence sabah aksam degistirirsek tulumlari daha rahat eder sanki:) o zaman da iste 3 gunde bir yine makine caliscak benim sayilarda bile sanki
4 tane nasıl yetecek anlamadım bebekler bazen günde 4 kıyafet değiştiriyor diye biliyorum. Elde yıkayıp kurutmayı düşünüyor sanırım arkadaşın -.-
Cevaplarınız icin teşekkür ederim içim rahatladı valla yani 4 takimla idare edebilen alfadır diye düşündüm doğru kış bebegi bizimkiler yani 1. Aylarında Kasım ayında olacağız Allah nasip ederse. Zaten camasir zor kuruyor benim alanım olmadığı için kurutma makinesine yer yok mecbur petek yanında kurutmalikta kurutacagim. Elimizin altında olması hem bizi strese sokmaz haklısınız.Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimizeBence degistirme canım. Anca yeter. İlk zamanlar çok kirletiyorlar birde kış günü hemen yıkayıp kurutmakta zor olur.