• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Cevaplarınız icin teşekkür ederim içim rahatladı valla 😄 yani 4 takimla idare edebilen alfadır diye düşündüm 🤭 doğru kış bebegi bizimkiler yani 1. Aylarında Kasım ayında olacağız Allah nasip ederse. Zaten camasir zor kuruyor benim alanım olmadığı için kurutma makinesine yer yok mecbur petek yanında kurutmalikta kurutacagim. Elimizin altında olması hem bizi strese sokmaz haklısınız.Allah sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimize 🙏🥰
Bana ilk dogumumda herkes bebekler çabuk büyüyor, az kıyafet al dedi. Bende onların aklına uyup az aldım. Bebek 3 günlükken eşim alışverişe gidip yeni şeyler almak zorunda kaldı 😄 Abartmaya gerek yok ama yeterincede olması lazım. Çünkü alternatifi yok, eldekiler kirlenince benim kıyafetlerimi giyecek değil, mecbur yedeklerinin olması lazım.

Kızlar şöyle bir tablo gördüm internette. Ama hava soğudukça hep üst kıyafetleri arttırmış, bacakları da üşümez mi bu bebiklerin?
IMG_20240908_194456.jpg

Kızlar şöyle bir tablo gördüm internette. Ama hava soğudukça hep üst kıyafetleri arttırmış, bacakları da üşümez mi bu bebiklerin? Eki Görüntüle 3476608
Ben soğuklarda uzun kollu zibin üstüne normal takımın üstü onun üstüne yelek ördük kalin onu giydiririm . Sonuçta terleyince çıkarırım öbür türlü zor olur. Altınada patikli altın üstüne patiksiz alt giydiririm üstüne çorabını. Böyle daha rahat olur diye düşünüyorum. Tulumdada yine uzun kollu zibin içine alt ya da bebek külotlu çorabı üstüne tulum.

Bana ilk dogumumda herkes bebekler çabuk büyüyor, az kıyafet al dedi. Bende onların aklına uyup az aldım. Bebek 3 günlükken eşim alışverişe gidip yeni şeyler almak zorunda kaldı 😄 Abartmaya gerek yok ama yeterincede olması lazım. Çünkü alternatifi yok, eldekiler kirlenince benim kıyafetlerimi giyecek değil, mecbur yedeklerinin olması lazım.
Yani haklısınız bizimkileri giycek halleri yok 😄 sürekli gidip bisey almakta yorar insanı bide benim görmem lazım eşim hep.kendi zevkine göre alıyor diğer çocuklarıma 😄

Ya biz bunu gördük e bebekte denedik de baya hafifti kullanışlı görünüyor, bununla uyumlu puset almayı düşünüyoruz bide o da e bebekte vardı.Hic tecrübesi olan var mıdır bilmiyorum ama ben kullanışlı hafif ve uygun fiyatli bsey arıyordum bunda karar kıldık gibi
Bende bu arabayı aldım canım. Çok hafif kapatınca da küçücük kalıyor. Travel sistem almıştım. Çok kaba gelince iade ettm sonradan. Bu kabin boy olarak geçiyor.

Back