2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Benim söylediğim bu. Nuna'yı bulamadım ama. O da 15 falandı ben baktığımda ama pusetsiz fiyatıydı o. Trendyolda bi manyak satıcı ona 50 yazmış o yalan, inanma P PINAR OGUZ E-bebekte birkaç tane denersen neyi sevdiğini anlarsın aşağı yukarıı.

Eklentiler

• IMG_1800.png
    308,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu arkadaşımda var kullanıyorlar çok memnunlar. Bir de joie markasının uyumlu pusetini almışlardı. Ben de prego solo travel aldım uygun fiyatlı benimki. Gittim denedim hafif olsun az yer kaplasın istedim tek kriterim bunlardı. Birkaç ay önce aldım pusetiyle birlikte 12ydi. Benimki mesela çift yönlü olmuyor. Ama olmasına gerek yok ki zaten çocuk dışarıyı izlesin. Üstte filesi var zaten ordan bakıyorsun her şey yolunda mı diye. Bir de oturma yeri çıkıp puseti ayrı takılan modeller çok ağır hantal ve daha fazla yer kaplıyor. O yüzden ben öyle almadım. Onların hafifleri de çok pahalı. Zaten puseti sadece bu kış kullanacağız. Takıp çıkmasına gerek yok. Kışın çok gezmeyiz anca alışveriş avm falan. O zamanlar için de puseti içine koyunca zaten yüzü bize bakıyor. Yeterli bence.

Kızlar 0-3 ay kaç tane takım ve tulum aldınız? Ben 4 takım 1 hastane çıkışı 4 tane tulum aldım bunlarin hepsi 0-3 ay. Fazla mı olmuş ne yapayım 3-6 ay ile degistireyim mi? bi bilgi verseniz.
Her ne kadar 3. Çocuğum olsa da inanın böyle sersemlemis gibiyim aradan 8 yıl geçti en küçüğüm 8 olcak ekimde. Unutmuşum

Canım ancak yeter ilk ay için az bile daha alma bence bebeğin durumuna göre alırsın bende ilk ay için aldım 9-10 takım bebeğin durumuna göre alırım diye düşündüm

Canım ancak yeter ilk ay için az bile daha alma bence bebeğin durumuna göre alırsın bende ilk ay için aldım 9-10 takım bebeğin durumuna göre alırım diye düşündüm
Ya bende öyle düşünüyorum canım, bebek kusar, kakası çişi taşar vs. Diye düşünerek almıştım ama bi kaç arkadaş çok almışsın giydiremezsin 3 4 tane yeter dedi benimde kafam karıştı

Canım ben daha fazlasını almışımdır bana yeni doğan çok az al hep 0-3 ay al kusması etmesi var diye bi 9-10 takım aldım ben

Ben kraft lima wb sipariş ettim bu sabah pusetiyle beraber 15000 eşimin kuzeninde var çok memnunum dedi ödüllü falanmış aldım bakalım
Aldim canim trendyoldan aldim 500 tl indirim vardi onu da kullandim senin dedigin kullanicidan aldim sorun yasamadin demi kraft markasinin urunu bu demi

İnşallah en güzeli, en hayırlısı ne ise o olsun Semptomlarını önemseyip gitmekle çok iyi bişey yapmışsın, takip altındasın sağlıkla gelicek inşallah en uygun vakitte. Haftan da zaten gayet normal, sadece onu kucağına alacağın ana odaklan gerisini boşver

Ben de daha fazlasini aldim ya. Hatta yenidogan 2 tulum, 1 ay 7 tulum 1 takim, 0-3 ay 7 tulum 2 takim, 3-6 ay 8 tulum 2 takim seklinde su an benim. Surekli makine calistirmaktansa boyle daha iyi olur dediler bana hep. Bi de kirlenmese de bence sabah aksam degistirirsek tulumlari daha rahat eder sanki:) o zaman da iste 3 gunde bir yine makine caliscak benim sayilarda bile sanki

Senin ailenin durumu iyi olduğunu için böyle yapıyor olabilirler. Benim ailemin malvarlığını sürekli belirtiyorlar çekemedikleri için böyle yaptıklarını düşünüyorum
benim beklentim yok lafla sizin durumunuz daha iyi falan demeleri komik oluyor biz diğerleri gibi savursak paramız yetmez yılda kaç defa tatile çıkıyorlar falan. Yine de ailelerinden para istiyorlar

Kizlar bu konulari cok konustunuz ben not almadim zamani var diye bebek arabasi ne aliyim butce 15 bin civari cok donanimli almak yerine ikimizin rahat edecegi heryere goturebilecegim bebek arabasi ile birlikte puseti de aliyorsunuz demi
Canım ben chicco aldım. One4ever pusetle birlikte 24bin oluyor. Pusetsiz 14bin

4 tane nasıl yetecek anlamadım bebekler bazen günde 4 kıyafet değiştiriyor diye biliyorum. Elde yıkayıp kurutmayı düşünüyor sanırım arkadaşın -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…