• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canım kızlar, 35+4 teyim. Geceden beri hastanelerde koşturuyorum. Midemde yanma ağrı oluyordu arada ama dün iki büklüm hale gelince acile gittik. Hani sorun midede mi başka bir şey mi var anlamadık haliyle. Yapılan kan tahlilinde bazı karaciğer enzimleri yüksek çıktı. İdrar tahlilinde de protein kaçağı var. Tansiyonum normalde iyiydi ama gece 140-95 gördük. Nst normaldi. Eve yakın hastanedeki takipli olmadığım dr sende gebelik zehirlenmesi var acil takip edildiğin yere git doğuma alsınlar dedi. Drumu aradım gelin hastanede bakalım dedi o da.

Şu an ciğer geliştiricimin ilk dozunu oldum. Yarın sabah da 2. Doz yapılacakmış. 24 saatlik idrar toplanıyor protein kaçağı incelenecek. Her öğün nst bakılacak. Tansiyon yüksek çıkmadı, 12-8 gibi. Eğer böyle seyrederse 4 saatte bir, yükseliş gösterirse 2 saatte bir tansiyon kontrolüm olacak.

Drumun tek anlam veremediği husus protein olayı. 2 gün boyunca durum izlenip en kötü senaryoda 35+6 da salı günü sezaryen ile almak niyetinde. Takipler yüz güldürücü çıkarsa 37 ye dek bekletmek istiyor. Güya 25 eylül için, 38. Haftama gün almıştık, kader.

Heyecanlıyım. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hastane çantamızı getirdik ama eşimin eşyaları yok bir şey var bir şey yok falan saçma sapan 🥹 önemli olduğu için değil, boş boş konuşuyorum şu an sanırım.

Lütfen dua edin bebeğim ve benim için en güzeli, hayırlısı ne ise öyle olsun🙏
Dualarımız seninle.. tüm bu yaşananlar ilerde çocuğuna anlatacağın heyecanlı bir hikaye olur inşallah🙏🏻 Allah’ım yükünü hafifletsin, kalbine ferahlık versin ve hayırlısı sen ve bebeğin için ne ise o olsun.. kollarına aldığında hepsi geçmiş olacak canım🤗

Mutluluğunuz daim olsun canım. Ne güzel kimseye ihtiyacınız yok 🤍 eşimin tarafıda ayrımcılık yapıyor. Diğerlerinin durumu bizden iyi hala onlara yardım ediyorlar kıyamıyoruz falan diyor. Biz hiçbir şey talep etmiyoruz etmemizden korktukları için siz iyisiniz tabi sizin paranız var vs diyorlardı 😂😂 eşim ayrımcılık yaptıklarını kabul etmiyor. Ben istesem banada yaparlar diyor bende içimden hehe diyorum 😂 8.aya geldik bebeğe 1 don getirmediler. Getirmeseler daha iyi ilerde lafını yaparlar diyorum

Esin de farkindadirda üzmek üzülmek istemiyordur belki canım. Hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah 💜❤️

Kızlar büyük oğlumun dolabı vardı, bebiş içinde bu komidini aldık. Yeterli olur diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20240908_123752.jpg
    IMG_20240908_123752.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 113
Esimde su sira 2 diyip duruyor bende 1 incisini Allah 7 yilda nasip etti bir daha ugrassak 45 yasinda anne olurum ben dedim😁😁38 de anne oluyorum yaa ben cok korkuyorum 1 tane saglikli bir evlat yetistireyim topluma faydali biri olsun kendinide yetistiren sayan biri yetistirsem yeter gibi geliyor bana Allah bilir tabikii inancim cok yuksek
Benim ilk bebegim 26da ikinci 34 yaşında oldu. Bazen diyorum 3. de olsamı acaba diye 🤭

Mutluluğunuz daim olsun canım. Ne güzel kimseye ihtiyacınız yok 🤍 eşimin tarafıda ayrımcılık yapıyor. Diğerlerinin durumu bizden iyi hala onlara yardım ediyorlar kıyamıyoruz falan diyor. Biz hiçbir şey talep etmiyoruz etmemizden korktukları için siz iyisiniz tabi sizin paranız var vs diyorlardı 😂😂 eşim ayrımcılık yaptıklarını kabul etmiyor. Ben istesem banada yaparlar diyor bende içimden hehe diyorum 😂 8.aya geldik bebeğe 1 don getirmediler. Getirmeseler daha iyi ilerde lafını yaparlar diyorum
Hahaha esimin annesi de Allah tan yetenekli orgu var oruyor surekli biseyler oyle biseylrr yapiyor yoksa almiyor oda durumumuz yok ayagina giriyor aldigi takiyi soyluyor bana durumlari cok iyi ,buyuk ogluna vermekten bize vermek icinden gelmiyor😁😁 yeni eve tasindik eksigi bile almak icinden gelmedi aslinda degeri bana vermiyorlar ogullarina veriyorlar benjm ailemin durumu cok iyi sureklide annem aliyor bana biseyler onunda altinda eziliyor ama yapmakta istemiyor bende esimi ezmemeye calisiyorum ailemr diyorum esimin ailesi kadar yapin ezilmesin yapilanlarda kendini kotu hissetmesin

Hayırlısı olsun diyelim bu grubun yaş ortalaması yüksek zaten baya sohbetlerden de çok belli oluyor herkesin aklı başında ☺️☺️ Bilinçli anneleriz zamanı gelince en doğru kararı vereceğimize eminim. 2 yıl geçmesi lazımmış zaten aradan tekrar sağlıklı bir hamilelik yaşamak için doktorum öyle söyledi. Tıpta çok gelişti benim doğum yaptığım gün 47 yaşında biri de doğuma girmişti. Her şey mümkün Allah nasip ettikten sonra. Bakacağız artık 🥰🥰
Ben de 32 yaşındayım. Gebeliğim zoroğluzor geçmiş olmasına rağmen ikinci olsun isterim, eşim de tek çocuk. Ama kısmet tabii 🙏🏻 Bakalım ilkiyle nasıl başa çıkacağız, duygularımız değişecek mi bu konuda zaman gösterecek 🥲

Kizlar bu konulari cok konustunuz ben not almadim zamani var diye bebek arabasi ne aliyim butce 15 bin civari cok donanimli almak yerine ikimizin rahat edecegi heryere goturebilecegim bebek arabasi ile birlikte puseti de aliyorsunuz demi

Ben de 32 yaşındayım. Gebeliğim zoroğluzor geçmiş olmasına rağmen ikinci olsun isterim, eşim de tek çocuk. Ama kısmet tabii 🙏🏻 Bakalım ilkiyle nasıl başa çıkacağız, duygularımız değişecek mi bu konuda zaman gösterecek 🥲
Aynı yaştayız ben de Allah nasip ederse bir tane daha istiyorum bakalım zaman gösterecek. Belki o zamanlar da aynı gruplara denk geliriz 🤗🤗 Ama bu defa mümkünse yaza girerken hamile kalıp kışın doğurmak istiyorum. Yaz hamileliği beni mafetti 🙈🙈

Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkıyordum birinin etiketi kalmış herhalde hepsine kağıt yapışmış ay aralanacak gibi değil sinirlerim tepeme çıktı ben ne yapabilirim ıslak mendille makineye tekrar attım yok işe yaramadı
Canım limon fileleri oluyorya hani, onlardan bir tane at makineye çamaşırları tekrar yıka. Temizlenirler.

Kızlar bebişin kıyafetlerini yıkıyordum birinin etiketi kalmış herhalde hepsine kağıt yapışmış ay aralanacak gibi değil sinirlerim tepeme çıktı ben ne yapabilirim ıslak mendille makineye tekrar attım yok işe yaramadı
İyice kuruduktan sonra, kıyafet tüy temizleyici, koli bandı vs dene istersen ama iyice kurutman lazım diye biliyorum. Tekrar ıslatmak daha çok yapıştırır sanki

Kizlar bu konulari cok konustunuz ben not almadim zamani var diye bebek arabasi ne aliyim butce 15 bin civari cok donanimli almak yerine ikimizin rahat edecegi heryere goturebilecegim bebek arabasi ile birlikte puseti de aliyorsunuz demi
Canım biz nuna triv aldık, çok hafif travel sistem, çift yönlü. Çok rahat açıp kapatabiliyorum 36. haftada bile taşıması kaldırması çok kolay. Puseti ayrı almak gerekiyor, biz joie veya prego puset alacaktık uyumlu aparatları, kuzenimde joie varmış onu verdi çok güzel oldu

Aynı yaştayız ben de Allah nasip ederse bir tane daha istiyorum bakalım zaman gösterecek. Belki o zamanlar da aynı gruplara denk geliriz 🤗🤗 Ama bu defa mümkünse yaza girerken hamile kalıp kışın doğurmak istiyorum. Yaz hamileliği beni mafetti 🙈🙈
Yaaa umarım 🥰 Ay eveeet tamamen aynı duygudayız, bir dahaki sefere de kış lütfen aminn 🤣

Ben Cybex Eezy bebek arabası ve pusetini almıştım ama onu almasaydım Nuna Triv ya da Bagi Neo alırdım. Benim için hafifliği ve kolay açılıp kapanabilmesi, çift yönlü olması çok önemliydi. İkisine de bir bak istersen. ☺️ Pusetlerini ayrıca almak gerekiyor bu modellerin.

32 yaşında olup bir çocuk daha isteyen ve asla yaza denk gelmesini istemeyenler olarak grup açabiliriz 2 sene sonrası için hahaha ben bu hayatta en çok abla olmayı sevdiğim için çok istiyorum oğlumunda bi kardeşi olsun 🫠

Canım biz nuna triv aldık, çok hafif travel sistem, çift yönlü. Çok rahat açıp kapatabiliyorum 36. haftada bile taşıması kaldırması çok kolay. Puseti ayrı almak gerekiyor, biz joie veya prego puset alacaktık uyumlu aparatları, kuzenimde joie varmış onu verdi çok güzel oldu
Tqmam canim bakiyim ben uyumlu olan pusetini aliyim o markalardan

Ben Cybex Eezy bebek arabası ve pusetini almıştım ama onu almasaydım Nuna Triv ya da Bagi Neo alırdım. Benim için hafifliği ve kolay açılıp kapanabilmesi, çift yönlü olması çok önemliydi. İkisine de bir bak istersen. ☺️ Pusetlerini ayrıca almak gerekiyor bu modellerin.
Tamam nuna triva yazdilar demekki begenilen model

Back