Canım kızlar, 35+4 teyim. Geceden beri hastanelerde koşturuyorum. Midemde yanma ağrı oluyordu arada ama dün iki büklüm hale gelince acile gittik. Hani sorun midede mi başka bir şey mi var anlamadık haliyle. Yapılan kan tahlilinde bazı karaciğer enzimleri yüksek çıktı. İdrar tahlilinde de protein kaçağı var. Tansiyonum normalde iyiydi ama gece 140-95 gördük. Nst normaldi. Eve yakın hastanedeki takipli olmadığım dr sende gebelik zehirlenmesi var acil takip edildiğin yere git doğuma alsınlar dedi. Drumu aradım gelin hastanede bakalım dedi o da.
Şu an ciğer geliştiricimin ilk dozunu oldum. Yarın sabah da 2. Doz yapılacakmış. 24 saatlik idrar toplanıyor protein kaçağı incelenecek. Her öğün nst bakılacak. Tansiyon yüksek çıkmadı, 12-8 gibi. Eğer böyle seyrederse 4 saatte bir, yükseliş gösterirse 2 saatte bir tansiyon kontrolüm olacak.
Drumun tek anlam veremediği husus protein olayı. 2 gün boyunca durum izlenip en kötü senaryoda 35+6 da salı günü sezaryen ile almak niyetinde. Takipler yüz güldürücü çıkarsa 37 ye dek bekletmek istiyor. Güya 25 eylül için, 38. Haftama gün almıştık, kader.
Heyecanlıyım. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Hastane çantamızı getirdik ama eşimin eşyaları yok bir şey var bir şey yok falan saçma sapan
önemli olduğu için değil, boş boş konuşuyorum şu an sanırım.
Lütfen dua edin bebeğim ve benim için en güzeli, hayırlısı ne ise öyle olsun