2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Dualarımız seninle.. tüm bu yaşananlar ilerde çocuğuna anlatacağın heyecanlı bir hikaye olur inşallah Allah’ım yükünü hafifletsin, kalbine ferahlık versin ve hayırlısı sen ve bebeğin için ne ise o olsun.. kollarına aldığında hepsi geçmiş olacak canım

Esin de farkindadirda üzmek üzülmek istemiyordur belki canım. Hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah

Benim ilk bebegim 26da ikinci 34 yaşında oldu. Bazen diyorum 3. de olsamı acaba diye

Hahaha esimin annesi de Allah tan yetenekli orgu var oruyor surekli biseyler oyle biseylrr yapiyor yoksa almiyor oda durumumuz yok ayagina giriyor aldigi takiyi soyluyor bana durumlari cok iyi ,buyuk ogluna vermekten bize vermek icinden gelmiyor yeni eve tasindik eksigi bile almak icinden gelmedi aslinda degeri bana vermiyorlar ogullarina veriyorlar benjm ailemin durumu cok iyi sureklide annem aliyor bana biseyler onunda altinda eziliyor ama yapmakta istemiyor bende esimi ezmemeye calisiyorum ailemr diyorum esimin ailesi kadar yapin ezilmesin yapilanlarda kendini kotu hissetmesin

Ben de 32 yaşındayım. Gebeliğim zoroğluzor geçmiş olmasına rağmen ikinci olsun isterim, eşim de tek çocuk. Ama kısmet tabii Bakalım ilkiyle nasıl başa çıkacağız, duygularımız değişecek mi bu konuda zaman gösterecek

Kizlar bu konulari cok konustunuz ben not almadim zamani var diye bebek arabasi ne aliyim butce 15 bin civari cok donanimli almak yerine ikimizin rahat edecegi heryere goturebilecegim bebek arabasi ile birlikte puseti de aliyorsunuz demi

Aynı yaştayız ben de Allah nasip ederse bir tane daha istiyorum bakalım zaman gösterecek. Belki o zamanlar da aynı gruplara denk geliriz Ama bu defa mümkünse yaza girerken hamile kalıp kışın doğurmak istiyorum. Yaz hamileliği beni mafetti

Canım limon fileleri oluyorya hani, onlardan bir tane at makineye çamaşırları tekrar yıka. Temizlenirler.

İyice kuruduktan sonra, kıyafet tüy temizleyici, koli bandı vs dene istersen ama iyice kurutman lazım diye biliyorum. Tekrar ıslatmak daha çok yapıştırır sanki

Kizlar bu konulari cok konustunuz ben not almadim zamani var diye bebek arabasi ne aliyim butce 15 bin civari cok donanimli almak yerine ikimizin rahat edecegi heryere goturebilecegim bebek arabasi ile birlikte puseti de aliyorsunuz demi
Canım biz nuna triv aldık, çok hafif travel sistem, çift yönlü. Çok rahat açıp kapatabiliyorum 36. haftada bile taşıması kaldırması çok kolay. Puseti ayrı almak gerekiyor, biz joie veya prego puset alacaktık uyumlu aparatları, kuzenimde joie varmış onu verdi çok güzel oldu

Yaaa umarım Ay eveeet tamamen aynı duygudayız, bir dahaki sefere de kış lütfen aminn

Ben Cybex Eezy bebek arabası ve pusetini almıştım ama onu almasaydım Nuna Triv ya da Bagi Neo alırdım. Benim için hafifliği ve kolay açılıp kapanabilmesi, çift yönlü olması çok önemliydi. İkisine de bir bak istersen. Pusetlerini ayrıca almak gerekiyor bu modellerin.

32 yaşında olup bir çocuk daha isteyen ve asla yaza denk gelmesini istemeyenler olarak grup açabiliriz 2 sene sonrası için hahaha ben bu hayatta en çok abla olmayı sevdiğim için çok istiyorum oğlumunda bi kardeşi olsun

Tqmam canim bakiyim ben uyumlu olan pusetini aliyim o markalardan

Tamam nuna triva yazdilar demekki begenilen model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…