2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya kardeşler arasında nasıl ayrım yapabiliyor bu aileler aklım almıyor. Ama çok da duyuyorum ve eşin aslnda mesafe koyarak en iyisini yapmış.
Bu son ev olayıysa aşırı ayıp bişey. Bi de dolar diyor ya o baya kendine garanti kiracı arıyormuş herhalde.. ben de olsam asla kabul etmem muhtemelen de bozulduğumu belli ederim ya. Kira gelirine kendilerinin çok mu ihtiyacı var?

Hayy masallah coguna dikkat ettim ama yinede edeyim hepsine canim coook sagol nasil guzel yazmissin ellerine saglik

Ben evlendikten sonra aileden yardım alma olayına karşıyım ya hastalık olur bsey olur Allah korusun o zaman belki istenebilir ama diğer türlü kök ailelerin her şeye müdahale etme ve söz hakkına sahip olma gibi durumları oluyor.Ki artık siz ayrı bir ailesiniz eşiniz ve çocugunuzla.O sınır cekilmedigi sürece de ayrısmamış olursunuz.Bende de tam tersi ailenin uzerine düşülen ne dese yapılacak olan ogluyla evliyim ama asla ufacık dahi olsa bsey istemesine izin vermedim eşimin.Bu taşınma sıfırdan eşya alma konusunda bize hazır nakit para vereceklerdi asla dedim alamayiz biz kredi kartıyla kendi paramızla taksitle bir şekilde alırız dedim.Hatta bu tarz konular konuşulmasını da sevmiyorum yanımda.Hepsini uyardım benim yanımda para mevzusu konuşmayın diye.Kendi ailemden de öyle gördüm,benm ailem de kendi yavinda kavrulan insanlar bu zamana kadar hiç bsey istemedim onlardan aksine ben para kazanmaya basladgmdan beri onlara yardim ettim hep ta ki evlenene kadar.Kök ailelerden ayrismak çok önemli özellikle erkek çocukları açısından

Canim elde degil kendini suclama emin ol hepimizde olurdu ayni sey ,bende aslan burcuyum vee aslanlar ailesine asiri bagli oluyor tek sorunumuz egomuz oluyor zaman zaman o biraz sinir bozucu ve merhametli vicdanli asiri comertler

İhtiyaçları olsa zaten direkt ben teklif ederdim. 5 milyonluk evi direkt nakit alabilecek kredi çekmeyecek kadar durumları iyi canım. Benimde aklım almıyor. Bizim aile de annem özel bir yemek yapsa en basitinden birimiz olmayalım dondurucuya atar saklar. Pandemi zamanı gorusemeyince çok kapıya gelip 2 dk verip gitmislerdir ki evimiz arası arabayla 20 dakika yakın değil. Annem der boğazımdan geçmiyor. Yani en basit örnek verdim. Burayı da bu konuda rehin aldığım için çok üzgünüm ama gerçekten çok etkilendik. 2 haftadır hevesle ev bakıp yürümeye halim yok elimizde tabure ev ev gezdik. Yani baştan de değil mi niyetini. Bizi hele de bu halde beni doğumuma kalmış 21 gün ne peşinden sürüklüyorsun eşim oldukça mesafeli çünkü değişik bencil insanlar. Ben mesela kayinvalidemin evinde rahat yemek yiyemem dolabını asla açmam. 1 yıllık anca evliydim eşimle diyet yapıyorduk. 2 aile dostunu çağırmış kayinvalidem bizi de yemeğe cagirmislardi. Köfte vardı ortada valla saymamistim kaç tane yediğimi ama kayinpederim diyetinde kaç tane vardı 5 tane köfte yedin ohhh bıraktın diyeti demekki demisti o kadar zoruma gitmişti ki yediğim köfteyi sayması. Tamam yemiyorum diyip bırakmıştım geri kofteyi kayinvalidem yalvardı aile dostlaru ne kadar ayıp dedi babasına. Saçma sapan bir halde kaldım. Baktım konu uzayacak yuttum o kofteyi ama nasıl geçti boğazımdan bir de bana sorun. Eşim mesaideydi masada yoktu. Anlattigimda çok sinirlenmisti uzun bir süre gitmemisti ailesine. Mesela bunlar benim ailemde ayıptır. Tam tersi diyetteyim dese eşim annem diyetini evinde yap oğlum der. İçim çok dolu kızlar burayı rehin aldım hakkınızı helal edin daha da yazmiyim en iyisi

Canım benim biz de aynı şekilde. 8 senedir en ufak birsey istemedikki. Hatta eşimle hep konuşuruz bu sebeple minnetimiz yok kimseye diye. Kendileri durup dururken teklif ettiler ve ısrar da ettiler. Emlakcilarla randevulasip bizi çağırdılar. Bize ev bakın demelerine rağmen biz kendimiz bakıp bulup gezmedik kesinlikle. Ama en baştan bu şekilde söylemesi iyi oldu, normalde doğru yolda olduğumuzu gorduk

Dalga geçer gibi ya dolar bi de resmen üzerlerinden atmak istemişler millete biz telif ettik kabul etmedik diyip vicdan rahatlatacaklar

Siz bsey istememekle en doğrusunu yapmışsınız bosverin huzurunuz olsun yeter , hiç takmayın canınızı sıkmayın Allah yukarda görüyor dünya kadar parası olsun isterse hiç hoslanmadigim tipler ya.Bence bir çöp dahi alacaklarını soyleseler kendileri teklif etseler dahi kabul etmeyin muhtemelen ömür boyu başınıza kalkarlar hiç gerek yok.

Büyük ihtimal canım neyse daha ne teklif ederlerse etsinler teşekkürler diyip geceriz
Duruşunuzu tebrik ederim bu kadar şeye rağmen yine saygınızı korumuşsunuz . Hakkınızda hayırlı olsun umarım bebeğiniz size uğurlu gelir kimseye minnet etmeden evinizi alırsınız

Evet eşimle dedik , Allah korudu bizi yalandan huzurumuz kacacakti. Canımızı sıkan şey olay değil aslında. Bizi 2 haftadır heveslendirip kendileri ısrar kıyamet bir sürü yer bulup bizi peşinde gezdirmeleri dalga gecer gibi neyse sağlık olsun. Keyfimiz huzurumuz yerinde olsun

Bende ciddi anlamda kötüleştim. Cuma günü sabah işe gitmek için hazırlanmaya çalışıyorum ama bir gözümde yatakta hiç halim yoktu. Bebeğimiz için aldığımız ateş ölçer 37.5 gösterince doğru hastaneye gittik. Hemen parol serum olarak verdiler üzerinede boş serum. Kan sonuçlarım çıkmadan da göndermediler salgın baya varmış. Sonuçlarda kanımda yüksek oranda enfeksiyon çıkmış agumentin ve parol başlattılar. Kadın doğumcum kullanabilirsin dedi. Ciddi anlamda kendimi günlerdir çok kötü hissediyorum. Hasta olmak hiç bu kadar zorlamamıştı beni.. hasta olanlara acil şifa dilerken diğer arkadaşlar aman dikkat edin kendinize covid salgını da ciddi derecede artmış..
Senin doktorunun neden böyle dediğini inan anlamadım. Bugün 32+0 olarak çalışabilir raporu almaya gittim. Bebeğimin kilosunun 2300 olduğunu söyledi ve bunu ben endişeyle karşılamama rağmen kendisi çok rahattı. Hatta rahatlığı beni sinir etti, bugüne kadar kilomla hiç ilgilenmedi yorum yapmadı. Normal doğum istediğim için iri bebeklerde zorluk olduğunu biliyorum ve modum düştü. Normalde hep bu zamana kadar 1 hafta önden gidiyordu bu sefer bu kadar kilo artışı beklemiyordum açıkçası.

Duruşunuzu tebrik ederim bu kadar şeye rağmen yine saygınızı korumuşsunuz . Hakkınızda hayırlı olsun umarım bebeğiniz size uğurlu gelir kimseye minnet etmeden evinizi alırsınız

Canım eşim de benimle aynı fikirde olmasa belki savunmaya geçerdim bu kadar sakin kalamazdim. Ama eşim de tartışmaya girmeden tamam baba sen bilirsin der kapatır telefonu önüne bakar. Mesafesini koyar. Benim ikili diyaloga girmem eşimi üzer onu üzmek en son istediğim şey sağlığımız yerinde olsun da ev sahibinin 1 evi kiracinin 1000 evi var derler oğlumla eşimle huzurum olsun yeter

Standarti 10 ilr 15 mis ideal kilon canimm

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…