Kızlar gebelik dışında birsey yazacağım size. Esimin babasının durumu oldukça iyi. 8 senelik evliyiz hicbirsey beklemedik aldırmadık istemedik kesinlikle. 2 kardeşler.diger kardeşe evlenirken İzmirden lüks bir sitede ev ve Mercedes araba alındı hediye edildi iki tarafta yardım etti. Benim esimde bende kimseye minnet etmem. Bizim düğünümüz yapıldı iki tarafta ev eşyalarına yardım etti. Düğün altinlarimizla da arabamizi aldik. Surekli de elimize para gectikce yukselttik. Kardesinin her sey ailelerden hediye oldugu icin 6 senelik evli o da dugun altinlari duruyormus. Herkes sansli degil olabilir. Huzurum olsun. Benim ailem kendi yağı ile kavrulan insanlar. Ama kardeşlerim arasında hiçbir zaman ayrım yapmadılar. Bunlardan pandemi zamanı ev alalım dedik 50 bin tl peşinat istedi eşim ne gerek var dediler vermediler eşim 1 kez sordu bu cevabı alınca da hicbirsey söylemedi. 1 ay sonra rastgele ogrendikki esimin kardeşine 3. Evlerini alsınlar diye onlara 75 bin tl vermişler. Eşime dedim bosver zorunda değiller o tarafta karşı tarafta çok yardım ediyor belki o yüzden veriyorlardır kafana takma falan filan konuştum ama ara ara bir sürü yardım attıklarını duyduk eşimin bu durum zoruna gitmeye başladı ve araya mesafe koydu.
Neyse hiç aklımızda yokken babası bir ev alayim oturun dedi. Ev benim üstüme olur siz oturursunuz dedi. Biz de mutlu olduk. Ev gezdik falan filan bugün de bir ev de karar kıldık. Babası demesin mi bana kira verirsiniz
Biz ev sahibimizden de evimizdende memnunuz. Neymiş diğer kardeşin de hakkı varmış bu evde ona göstereceklermis bak oturuyorlar ama kira veriyorlar diye. Ev zaten onun üzerine olacaktı. Biz de eşimle karar verdik. İlk söylediğinde şok olduk cevap veremedik arabalarimiza binip ayrıldık. Eve gelince konuştuk. Bu şekilde kabul etmediğimizi söyleyeceğiz. Kimseye minnet etmek istemem eşim de benim gibi. Çok zoruna gitti esimin bu durum. Biz bir şey istemedik. Karşı tarafa yapılan Dünya şey var. Eşime kalsa benim de hakkimdan gidiyor onlara verdikçe ama ne halleri varsa görsün diyor. Bende asla lafını ettirmedim hep bosver dedim. Ama bu da artık zoruma gitti. Hamile hamile kaç ev gezdik heves ettirdiler. Şimdi de üzmeyiz sizi dolar cinsinden kira verirsiniz diyorlar. Ee benim kiram tl keyfimde yerinde neden sana kira vereyim
burayı bu şekilde işgal etmek istemezdim ama zorumuza gitmedi desek yalan olur. İçimi boşaltmak istedim