- 9 Nisan 2017
- 459
- 1.076
- 113
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.221
Evet 37. Haftada zaten izne ayrılacağız da arkadaşım benimkinde var deyince sıkıntı olur mu ki dedim . Neyse doktorun ilk verdiği rapor değil sonuçtaBence bir sıkıntı olmaaz. Başlama tarihi varsa bitiş herkes için aynı zaten. 37.hafta ya.
Ay çok teşekkür ederim yaa iyi ki varsınızBen de coraspini 32'de bıraktım ama oksapar iğne kullanıyorum, düşük oranlı bir pıhtı sorunum da vardı. Artık iğne yaparken ağlıyorum bazen, karnım çok acıyor son iki haftadır.
Bir ara burada konuşulmuştu kan sulandırıcıyı bırakmak isteyenler limonlu su içiyordu sanki ama bilemediiim ben. Merak etme doğacak sağlıklaa, sonra sütle de büyüyecekYulaf ve kefir de tüketmeye çalış.
Hemen sana bir sabah tontiktolaması tarifi bırakıyorum bak
Domates rendesine azıcık salça ve bir diş sarımsak koyup pişir onu, öyle güzel oluyor sosuGraam gram kilo olsun
Ciğer geliştirici iğne olunca doğumu yapıyorlar mı bir iki hafta sonrasına? Sanki öyle bir şey okudum ama ne kadar doğru bilmiyorumÖyle olunca doktor yatış vermişti. Çünkü açılmam da başlamıştı. 3 gün hastanede tedavi gördüm. Ciğer geliştirici vuruldu. İlaç ve serum aldım. Sonra açıklık kapanınca taburcu oldum. Şuan hala ilaç kullanmaya devam ediyorum. Sancılarım yine oluyor ama öncekine göre daha az. Genel olarak dinleniyorum ağır işler falan yapmıyorum canım.
Anneyiz, anne adayıyız sana kafaya takma desem de inan ben de aynı senin gibi olurdum. Bu durumda sadece doktorumuzun dediğine odaklanalım bence, o sorun görmediyse şükür diyip hayırla sağlıkla doğmasını bekleyeceğiz allahın izniyleBiraz canım sıkıldı kızlar. Geçen hafta 240 gram alınca diğer hafta az alır ama filan diye uyarmıştı bı hafta hiç almamış. Nst iyi çıktı. Doktor aynı bi değişiklik yok moralini bozma dedi ama işte. Zaten artık 33 e gelmişiz belki 34 te ciğer geliştirici iğne filanda yaparız dedi. Erken alıncak büyük ihtimalle ama hangi haftada bilemiyorum. İnşallah bu hafta alır bari kilo da alımı durmamış olur
Ayy sağlıklı olsunlar da zaman geciyo normalde benimde ekimin ortalqri gibi olması lazımdı ama şeker çıkınca 37de alalım riske atmayalım dediYaaa ekimin sonunu bekleyen ben
Kramp bende de çok oluyor bu ara. Magnezyum kullanmaya başladım. Birde hamile yastiklarindan almayı düşünüyorum bu ara. Gece rahat uyuyamayinca gündüzde çok zor geçiyor.Bende coğu seyi oturarak yapıyorum.gece hiç yatamıyosun bel ağrısı kramp giriyo çiş geliyo sola yatmaktan kusacam 3 4 yastık bile fayda etmiyo sag düz yatınca nefes alamıyorum söylene söylene ya sabır ya şafi diyerek sabahı sabah ediyorum 4den sonra uyuyabiliyorum
Valla Türkiyeden gelenler için tek sorun vize. Vize alabildikten sonra sana fikrini sormuyorlar musaitmisin gelebilirmiyiz diyeYeterince yapacağını yapmışsın. Bugün artık git yat erkenden hafif ağrım var falan diye de bahane et. Ayıp mayıp olur diye düşünme canım, hiçkimse senden değerli değil. Yarın falan da şuna binip şuraya gitceksiniz buralara uğrayın diye yap planlarını ver ellerine, kusura bakmayın ben gezemicem diyerek.
Ben çok kızıyorum insanların artık yurtdışında yaşıyoruz diye bize otel/rehber muamelesi yapmasına, beni düşünmeyen için ben niye fedakarlık yapayım, kuzen kardeş vs bile olsa.
Her yıl 4-5 yatılı arkadaş ağırlamaktan fenalık gelmiş bana, belli oluyodur
Selam canimmm, Açıkçası anneni ve babanı yanında istemen ne kadar haksa senin için, sanırım eş içinde aynı şekilde hak oluyor. Bence hiç bisey söyleme kuzum. Kalabalık vs yapacak pek bisey yok. Sen anne oluyorsun o baba tabi yanında kendinden birini istiyor insan. Zor olur ama güzel olur bosver. Fazladan yardım edecek insan varmış gibi düşün ve iyi yönlerine odaklan. Stres yaratmasin sende bu düşünceler. Tabiki gönül ister senin istediğin olsun ama bence konuşmak biraz sıkıntı yaratabilir. Yok illa konuşurum diyorsan şöyle diyebilirsin belkide. Annemler varken yardımcı olacaklar. Aynı anda gelmesinler ki annemler gidince de annenler yardımcı olsun falan gibi bir kanaldan da konuşulabilir. Fikir olsun canımKızlar merhaba kısmetse ekimin 18 i gibi doğumun olacak yaklaşık 1 hafta önce annem ve babam gelecekler inşallah belki ablamın da gelme ihtimali var izin ayarlayabilirse ama doğuma kayınvalidem de gelmek istiyor ben kayınvalidemin daha sonra gelmesini istiyorum hem kendimi biraz toplamak istiyorum hem de ablam gitmiş olur evde fazla kalabalık olmaz diye düşünüyorum çünkü evim 2+1 öyle geniş bir ev değil bunu uygun bir dille eşimle nasıl konuşabilirim eşimi de kırmak üzmek istemiyorum bir annem mi fazlalık diye düşünsün istemiyorum ama kayınvalidemin yanında ne bebeği emzirebilirim ne de ondan bir şey isteyebilirim çekinirim her türlü, o yüzden kendimi toparladıktan sonra gelmesini istiyorum
Bende de oluyor o asagiya doğru cok hissetmeye başladım artık bende cis harbi veriyor sürekli kasılmaBenimde öyle oluyordu ama son 2 haftadır dikkat ettim sıklaştı bu durum hergün 4 5 kere sağ tarafım çok toplanıyo hafiften şişiyor ağrıda oluyo çişim geliyo gibi
Benim kayınvalidemde eylül 23 ünden sonra geliyor doğumum 11 Ekimde. bende çok istemiyorum annemler İstanbulda yaşıyor onlar bende kalmayacak ama eşim annesini çağırdı ben işteyken doğum olursa falan annesi yanımda olsun istıiyor bende bir şey diyemiyorum aynı şekilde eşimi kırmak istemiyorumKızlar merhaba kısmetse ekimin 18 i gibi doğumun olacak yaklaşık 1 hafta önce annem ve babam gelecekler inşallah belki ablamın da gelme ihtimali var izin ayarlayabilirse ama doğuma kayınvalidem de gelmek istiyor ben kayınvalidemin daha sonra gelmesini istiyorum hem kendimi biraz toplamak istiyorum hem de ablam gitmiş olur evde fazla kalabalık olmaz diye düşünüyorum çünkü evim 2+1 öyle geniş bir ev değil bunu uygun bir dille eşimle nasıl konuşabilirim eşimi de kırmak üzmek istemiyorum bir annem mi fazlalık diye düşünsün istemiyorum ama kayınvalidemin yanında ne bebeği emzirebilirim ne de ondan bir şey isteyebilirim çekinirim her türlü, o yüzden kendimi toparladıktan sonra gelmesini istiyorum
Şöyle diyebilirsin toparlanma değilde, kayınvalidenin izin almasını gerektiricek durum yok önce gelenler gelsin ailen hem rahat ederim hem de onlar gidince de benim yine birine ihtiyacim olur kayınvalidem de baştan yorulmamış olur oda torununa bana yardımcı olmaya devam eder gibi söyle rica etme böyle olması lazım de doğum yapan sensin rahatlık çok önemli anne için ama ilişki dinamiginiz nasıl bilemem ev küçük ise o kadar kalabalık bebek için ztn sağlıklı olmazKızlar merhaba kısmetse ekimin 18 i gibi doğumun olacak yaklaşık 1 hafta önce annem ve babam gelecekler inşallah belki ablamın da gelme ihtimali var izin ayarlayabilirse ama doğuma kayınvalidem de gelmek istiyor ben kayınvalidemin daha sonra gelmesini istiyorum hem kendimi biraz toplamak istiyorum hem de ablam gitmiş olur evde fazla kalabalık olmaz diye düşünüyorum çünkü evim 2+1 öyle geniş bir ev değil bunu uygun bir dille eşimle nasıl konuşabilirim eşimi de kırmak üzmek istemiyorum bir annem mi fazlalık diye düşünsün istemiyorum ama kayınvalidemin yanında ne bebeği emzirebilirim ne de ondan bir şey isteyebilirim çekinirim her türlü, o yüzden kendimi toparladıktan sonra gelmesini istiyorum
Umarım iyi geçer senin adına olumlu düşünmek lazım, baktın sorun oluyor belirtirsin eşine öbür kardeşe geçer fln stres iyi gelmez son haftalar çünkü bazı insanlar yardımdan çok yardım istiyorBenim kayınvalidemde eylül 23 ünden sonra geliyor doğumum 11 Ekimde. bende çok istemiyorum annemler İstanbulda yaşıyor onlar bende kalmayacak ama eşim annesini çağırdı ben işteyken doğum olursa falan annesi yanımda olsun istıiyor bende bir şey diyemiyorum aynı şekilde eşimi kırmak istemiyorumAllahtan diğer oğlu da İstanbulda arada ona da gider orada da kalır diye düşünüyorum ama işte ne denir bende bilmiyorum eşimi kırmamak için bir şey demeyeceğim:)
İnan ben neredeyse herkesi eledim eş dost akraba meğer körmüşüm aptalmışım karnım burnumda herkese koştum hamileyim demedim etmedim sımdı bakıyorum benim ihtiyacım da kimse yok yanımda Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin daha bir bardak su içmem kimsenin elinden tamamen değişti bakış açım herkeseUzulmuslerdir sana kizlarisin yaa el degilsin kuzenden ablandan dosttan beklemiyorsun anneden babadan bekliyorsun ama genel olarak hayatta su var tirnagin varsa kendin kasiyacaksin bu kesin canimmm benim dost dedigim bir arkadasimla bu surecte mesafe koydum bir tek o uzdu beni ablam kuzenim teysem degilde o cok uzdu sacma sapan seyler anlatarak en zor zamanimda bile gelmedi sonra aradi bir gun geliyim mi dedi yok dedim kimseyle gorusecek psikolojide degilim evimiz yanyanaydi hic ne kapimi caldi ne geldi surekli degisik bahaneler bende dedim dost arkadas raki sofralarindaymis okadar
Uzanan olduğunda kabul ediyorum ama pek uzanmıyor maalesefO zaman uzanan her türlü yardım elini kabul edin. Gerçekten ağırlaştık epey, Allah kolaylık versin
Ihlamur ve parol ile geçiyor gün 6 günümKızlar üşütmüşüm ben de.. boğazım ağrıyor, hafif burnum tıkanık ve biraz da halim yok. nane limon içtim, başka bir önerisi olan var mı? Ne yapabilirim sizce ?
Şaka maka inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli vee KOLAYLIKLA bebeklerimize kavuşuruzAyy sağlıklı olsunlar da zaman geciyo normalde benimde ekimin ortalqri gibi olması lazımdı ama şeker çıkınca 37de alalım riske atmayalım dedi
Kaçıncı haftada kaç kilo çıktı canım? Bu kilo işinin normali ne acaba?Canim bebusler neye gore kg aliyor bilmiyorum ama benim neolursa olsun yedigim surekli kefir ceviz avakoda et muz kasar peyniri surekli yiyorum hicbisey yemesem bile bunlar kg aldiriyormus ama benimkine sisko bebek dedi suyum fazla ondan mi oluyor cozemedik bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?