- 7 Haziran 2023
- 1.501
- 2.217
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #25.241
Benim kayınvalidemde eylül 23 ünden sonra geliyor doğumum 11 Ekimde. bende çok istemiyorum annemler İstanbulda yaşıyor onlar bende kalmayacak ama eşim annesini çağırdı ben işteyken doğum olursa falan annesi yanımda olsun istıiyor bende bir şey diyemiyorum aynı şekilde eşimi kırmak istemiyorum Allahtan diğer oğlu da İstanbulda arada ona da gider orada da kalır diye düşünüyorum ama işte ne denir bende bilmiyorum eşimi kırmamak için bir şey demeyeceğim:)Kızlar merhaba kısmetse ekimin 18 i gibi doğumun olacak yaklaşık 1 hafta önce annem ve babam gelecekler inşallah belki ablamın da gelme ihtimali var izin ayarlayabilirse ama doğuma kayınvalidem de gelmek istiyor ben kayınvalidemin daha sonra gelmesini istiyorum hem kendimi biraz toplamak istiyorum hem de ablam gitmiş olur evde fazla kalabalık olmaz diye düşünüyorum çünkü evim 2+1 öyle geniş bir ev değil bunu uygun bir dille eşimle nasıl konuşabilirim eşimi de kırmak üzmek istemiyorum bir annem mi fazlalık diye düşünsün istemiyorum ama kayınvalidemin yanında ne bebeği emzirebilirim ne de ondan bir şey isteyebilirim çekinirim her türlü, o yüzden kendimi toparladıktan sonra gelmesini istiyorum