- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #25.201
Benimde 24 gün kaldı hem bi an önce gelsin istiyorum hem çok korkuyorum ama sonu çok güzel olacak inşallah hepimiz içinKizlar farkındamisiniZ nerdeyse 25 gün sonra bir çoğumuz doğurmuş olacak benim 21 gün kaldı çok korkularım var tedirginim heycanliyim endişeliyim bir sürü duygu karmasasi var icimdbenimd
Aynisini yasadim dun tum gun canim benim yazdiklarini senin suanda ne durumdasin senBenim çok uzun süredir oluyordu zaten. Doktoruma söylüyordum bebek hareketleri diyordu. Başlarda çok takıyordum ama doktorum öyle diyince bende umursamamaya başladım. Son zamanlarda çok sıklaşmıştı. İlk nstye girince zaten 80’ivuran sancılar çıktı. Sağ tarafta tümsek ve sertleşme oluyor kısa süreli. Öyle olduğunda alt tarafda ağrı oluyor, çişim geliyor gibi oluyor. Ayağa kalkmam falan çok zor oluyor.
Ayniyiz senle 25 eyluluzBenimde 24 gün kaldı hem bi an önce gelsin istiyorum hem çok korkuyorum ama sonu çok güzel olacak inşallah hepimiz için
Evet öyle dedi baş aşağı dönmüş ama kanalda değil o sebeple alttan muayene etmiycem dedi.Oh çok güzelmiş yaa maşallahdoğum için tarih vs bir şey konuşulmadı mı? Alttan muayeneyi bebek doğum kanalına girince mi yapıyorlar? Kanala girme durumunu karından ultrason ile tespit edebiliyorlar mı?
Bende coğu seyi oturarak yapıyorum.gece hiç yatamıyosun bel ağrısı kramp giriyo çiş geliyo sola yatmaktan kusacam 3 4 yastık bile fayda etmiyo sag düz yatınca nefes alamıyorum söylene söylene ya sabır ya şafi diyerek sabahı sabah ediyorum 4den sonra uyuyabiliyorumBenim de çok yorulunca karnım taş gibi oluyor. Bel ağrısından duramıyorum. Çok korkuyorum birşey olur diye. İki gündür namazımı sandalyeye oturarak kıldım. Pilim bitti resmen.
Yemeye dikkat ediyorum canım en başından beri. Hep 100 120 filan gidiyorduk bakalım bu hafta evdeydim çok yiyemedim herhalde. Bu hafta biraz daha arttırcam bakalım inşallah almış olur haftayaBeslenmen için birşey dedi mi? Ben de diğer anneler gibi her gün muz, ceviz, yoğurt, kaşar peyniri, tahin pekmez, somon hatta doktorun OMEGA verdi bunlara dikkat edersen belki etkili olur
Ecopirin 100 lük kullanıyordum. 32 de bıraktım bu hafta içmedim hiç kilo da almamış. Limon filan mı çok tüketsem acaba.Canım kan sulandırıcı olarak ne kullanıyordun ve ne zaman bıraktıın? Moral bozmamak, üzülmemek elde değil ama şöyle düşün organları sağlıklı bir şekilde geliştikten sonra doğun z anne sütüyle mismismis gibi büyüyecek tontikto olacaaakSen beslenmen için elinden geleni yap, modunu düşürmemeye çalış ki bebikto da etkilenmesin
Ay ben bugünden bide doğum tarihiyle hesapladım 23 Eylül aslında Rabbım sagsalim kucağımıza almayı nasip etsinAyniyiz senle 25 eyluluz
Canım benimde bebişim tosbik. Ama benim şekerim var suyumda fazlaydı. Diyete başlayınca suyum normale döndü. Ama kilo alımı yine fazla oğluşumun. Doktorum en son genetik olabilir dedi. Benim eşimde iri yapılıdır.Canim bebusler neye gore kg aliyor bilmiyorum ama benim neolursa olsun yedigim surekli kefir ceviz avakoda et muz kasar peyniri surekli yiyorum hicbisey yemesem bile bunlar kg aldiriyormus ama benimkine sisko bebek dedi suyum fazla ondan mi oluyor cozemedik bir turlu
Oldukça zorla fark eder Allah'ın izniyle canını sıkma sağlıklı olsunda kilosu az da olabilir annesiYemeye dikkat ediyorum canım en başından beri. Hep 100 120 filan gidiyorduk bakalım bu hafta evdeydim çok yiyemedim herhalde. Bu hafta biraz daha arttırcam bakalım inşallah almış olur haftaya
Dün gece oturarak uyudum, benimde zor geçiyor geceleri alıştırıyorlar iyice ufakliklar uykusuzlugaBende coğu seyi oturarak yapıyorum.gece hiç yatamıyosun bel ağrısı kramp giriyo çiş geliyo sola yatmaktan kusacam 3 4 yastık bile fayda etmiyo sag düz yatınca nefes alamıyorum söylene söylene ya sabır ya şafi diyerek sabahı sabah ediyorum 4den sonra uyuyabiliyorum
Ben de coraspini 32'de bıraktım ama oksapar iğne kullanıyorum, düşük oranlı bir pıhtı sorunum da vardı. Artık iğne yaparken ağlıyorum bazen, karnım çok acıyor son iki haftadır.Ecopirin 100 lük kullanıyordum. 32 de bıraktım bu hafta içmedim hiç kilo da almamış. Limon filan mı çok tüketsem acaba.Sağol canım inşallah sağlıkla doğsunlarda bakalım miniğim kendine bi tarih ve kilo seçti ama bir tek kendi biliyor
Öyle olunca doktor yatış vermişti. Çünkü açılmam da başlamıştı. 3 gün hastanede tedavi gördüm. Ciğer geliştirici vuruldu. İlaç ve serum aldım. Sonra açıklık kapanınca taburcu oldum. Şuan hala ilaç kullanmaya devam ediyorum. Sancılarım yine oluyor ama öncekine göre daha az. Genel olarak dinleniyorum ağır işler falan yapmıyorum canım.Aynisini yasadim dun tum gun canim benim yazdiklarini senin suanda ne durumdasin sen
Benimde öyle oluyordu ama son 2 haftadır dikkat ettim sıklaştı bu durum hergün 4 5 kere sağ tarafım çok toplanıyo hafiften şişiyor ağrıda oluyo çişim geliyo gibiAynisini yasadim dun tum gun canim benim yazdiklarini senin suanda ne durumdasin sen
İyi olsunlar da gececek bunlar ama gel bize sor eşimde etkileniyo zombi gibi yatakta oturuyorum gülüyo banaDün gece oturarak uyudum, benimde zor geçiyor geceleri alıştırıyorlar iyice ufakliklar uykusuzluga
Cidden yaa eşim denk geliyor uyanıyor ne oldu iyimisin diyor keyfimden oturuyorum diyorumİyi olsunlar da gececek bunlar ama gel bize sor eşimde etkileniyo zombi gibi yatakta oturuyorum gülüyo bana
Yaaa ekimin sonunu bekleyen benAy ben bugünden bide doğum tarihiyle hesapladım 23 Eylül aslında Rabbım sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Su geldiğinde tutamiyorsunuz mesela o ıslaklık bende de oluyor ama akıntım çok oluyor öyle yani su resmen cisin gelmiş de tutamadan akıyor gibi oluyor hele ki 40.hafta benim bı anda yerler bile göl olmuştu o kadar çok gelmişti . Sağ salim alırsıniz inşallah kucağınıza son haftalar çok daha stresliMerhaba benimde gece bacak aram komple ıslandı doğum sandık 40+4 teyim hemen acile gittik elle muayane etti suyun falan gelmemiş dedi enfeksiyonun var belki ondan kaynaklı bir ıslanmadır dedi nst ye aldı onda da birşey çıkmadı gidip yarın gel kontrole tekrar dedi ama halen ara ara küçükte olsa ıslaklık oluyor tekrardan hastaneye gitsem mi tüp bebekten sonra olunca birşey olur korkusuyla diken üstündeyim
Bende 33. Hafta bıraktım ama iğne ye devam bende de bı tedirginlik yok değil çünkü önceki gebeliklerimde hiç bırakmamıştım bir de 150 mg lik kullaniyordumEcopirin 100 lük kullanıyordum. 32 de bıraktım bu hafta içmedim hiç kilo da almamış. Limon filan mı çok tüketsem acaba.Sağol canım inşallah sağlıkla doğsunlarda bakalım miniğim kendine bi tarih ve kilo seçti ama bir tek kendi biliyor
Amin inşallah dua edin lütfen o kadar endişeleniyorum ki birşey olacak diyeSu geldiğinde tutamiyorsunuz mesela o ıslaklık bende de oluyor ama akıntım çok oluyor öyle yani su resmen cisin gelmiş de tutamadan akıyor gibi oluyor hele ki 40.hafta benim bı anda yerler bile göl olmuştu o kadar çok gelmişti . Sağ salim alırsıniz inşallah kucağınıza son haftalar çok daha stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?