2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet evet başta açmak için kanalları ben de öyle yapmıştım daha etkili oluyor. Sen de iyisindir umarım 3. günden sonra her şey çok hafifleyecek merak etme
Muhtemelen öyle olacaktır erken doğum zor cidden ama yine de çok güzel bir duygu daha 1,5 gün oldu.

Ya kesinlikle haklısınız, benim yeğenim var çooook hevesli kuzeni olacağı için, çok seviyorum onun hevesini. İlk başlarda isim önerilerinde bulundu (yaşı 9), biz de değerlendiririz dedik, anne babası hemen peşin peşin dedi ki biz ancak öneride bulunabiliriz, bebeğin kendi anne babası kararı verir. O da evet haklısınız hangisini beğenirseniz o olsun dedi yani anne baba gerçekten önemli

Umarım beklerler ya bütün gün yattığım yerde nasıl geldi o su bilmiyorum. Doğacak zamanlarını kendileri seçiyorlar
Yaaa hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel kavustunuz sağlıkla evinize de gelir bir an önce inşallah doğum zamanını kendi seçecek diyor herkes ben neye güveniyorum bilmiyorum nedense oğluşum beni zor durumda bırakmaz diye inanıyorum öyle bir güç bağ hissediyorum inşallah sağlıkla zamanında tatlı tatlı gelir bizimki de yicem onu suratı geldi aklıma yine bak kanım kaynadı

Ben bir de kayinvalidemi normalde çok sevmeme rağmen 4 5 kere sunu tekrarladı, bir kaç şey daha yapti. Eşim sen iyi niyetlisin ondan takılmiyorsun yoksa ben çekemiyorum annemi dedi hamileyken 7 kg almış bebek zaten 4.5 kg mus. Bende totalde 9 kg aldım bebeğim 2200 gram eee ne yapabilirim

Ööğğk mü dedi tövbeler olsun senin suratına bir kusarım deseydin millet ne kadar hadsiz ya. Bana da ay başak mı olcak başaklar çok fena falan dediklerinde deliriyorum. Yahu burada bir mucize var yemişim sizin astrolojinizi, ki terazi de olabilir bakalım

Evet yaaa bildiğin öööğk dedi. Arkadaşımın hatırına ve benden 4 yaş küçük olmasını göz önünde bulundurarak "Bunu hatırlatıcam sana kendi çocuğun olacağı zaman" dedim geçtim ama gereken cevabı vermemiş olmak çok canımı sıktı. Bir daha yorum yaparsa cevabını vericem ama, yetti artık.
Kimseye bir şey beğendiremedik ay, kilomuzmuş bebeğimizin adıymış burcuymuş doğum şeklimizmiş Şaka gibi.

Benim kendi annanem sağ Allah uzun ömür versin 87 yaşında bize sürekli müslüman adı koyun nerden buldunuz bu ismi diyip duruyor, her gün arıyorum genelde her gün söylüyor çocuğun adı da Doruk yani bence dinde çok bir sakıncası yoktur ama

Benimkiler de normal dogurma sezeryan ol diyorve normal dogumun zorluklarından bahsedip gozumu korkutmaya calisiyorlar yüksek tansiyon var bende ilac kullaniyorum korkuyorlar normal dogumda heyecanlanirsam diye. Aksi durum olsa zaten doktor verir en son karari normal mi olacak sezeryan mi

Ya kızlar okudukça sinirlendim. Şükür 2. Evliliğimin ilk gebeliği şükürler olsun bu sefer bu tarz şeylere maruz kalmadım. Diğer gebeliklerimde neler yaşadım neler, bu psikolojik açıdan çok güzel geçti. Allah yardımcınız olsun boşverin onu bunu bebeklere odaklanalim az kaldı sevmeye

Hanımlar kendini bilen biri kimseyle kıyaslama yapmaz inanın sizin keyfinizi bozmak kafa karıştırmak için konuşuyolar. Detaylı acıklama yapmayın boşuna yani anlamazlar bende ilk bebekte cok maruz kalmıştım cinsiyet belli olmadan erkek isimleri sıraladılar bende kalacaksın lohusa zamanı eltim inek gibi süt vermiş bilmem ne sütün yetmiyo mu sürekli emzir diyodu bebek doymuş catlıyo ağlamaktan acillik olmuştuk kaynanam yuzunden dr. bana kızmıştı sen geceleri emzirmiyosun götünde pireler ucuşurken ben gak demesine kalkıp emzirirdim daha yeni emzirip koydum dememe ragmen uyuyan cocugu alıp mememe veriyodu triplere giriyodu altını iyi sil felan filan hee Allah razı olsun iyi baktı iş yemek yaptırmadı o konuda hakkını yiyememcok ezildik haklıyken haksızlığa maruz kaldık o yüzden he diyin kendi bildiğinizi yapın o şunu demiş bu bunu demiş kendinizi yiyip bitirmeyin.şimdi bundada yapmaya calışıyolar ama yemezler artık

Kızlar sizinkiler bişey mi ya anlatayım da gülün (ama sinirden) benim kv önce doğuma girmek istedi sonra genç olsa 3.yü doğurmak istedi sonracığıma foşur foşur sütü aktığını, cildinin o hamileliğinde çok güzel olduğunu söyleyip aa sende neden leke çıkmadı dedi hemen ardından plesantamı ve kolostrum sütümü cildine sürmek için istedi gençleştiriyormuş arkadaşlar allahtan eşim cevap veriyor ama yinede nato kafa nato mermer

Aaaa ay neler duyacağız yaaa

Yani çevremizde herkesin doktordan iyi bilmesini cidden anlamıyorum. Evet tamam tecrübeli olabilirsiniz ama tıp okumadınız sonuçta diyesim geliyor da kimseyle tersleşmek istemiyorum

Tövbeler olsun bahane bulmak istemiyorum ama o ne öyle kızzzz

Töbee töbee valla ya daha neler duycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…