- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.601
Kizlar kontrolden çıktım 34+6 2850 kg boy 49 35+5 le uyumluymus 1hafta ileri çıktı bu hafta suyu fazlalasmis 19 Eylül de alalım dedi daha hala donmemis makat pozisyonda sezeryan olcaz bizde durumlaar böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kayınvalidem benim ilk doğumumda doğuma gitmeme izin vermemişti 5 dk bire düştü gitmem lazım diyorum. Yok sen anlamazsın gün sancısı onlar boşuna özele gidiyorsun fln bir de, Su ve leke yokmuş en son oğlu kızdı evdemi doğsun diye bir gittik doktora 4 cm açılma doğum başlamış. Allah akıl fikir versin hepsineKızlar sizinkiler bişey mi ya anlatayım da gülün (ama sinirden) benim kv önce doğuma girmek istedi sonra genç olsa 3.yü doğurmak istedi sonracığıma foşur foşur sütü aktığını, cildinin o hamileliğinde çok güzel olduğunu söyleyip aa sende neden leke çıkmadı dedi hemen ardından plesantamı ve kolostrum sütümü cildine sürmek için istedi gençleştiriyormuş arkadaşlar allahtan eşim cevap veriyor ama yinede nato kafa nato mermer
Hayırla güzellikle gelsin yavrucak. Cumartesi benim de kontrol 35+5 de gideceğim bakalım durum nedir en son 31. Hafta da gittim heyecanlıyımKizlar kontrolden çıktım 34+6 2850 kg boy 49 35+5 le uyumluymus 1hafta ileri çıktı bu hafta suyu fazlalasmis 19 Eylül de alalım dedi daha hala donmemis makat pozisyonda sezeryan olcaz bizde durumlaar böyle
Canım tuvaletin var mı mesane dolu olunca da böyle gerginleşiyor karınçok kötü bir sancı girdi. hiç bu kadar büyük olmamıştı ve neredeyse 10 dakikadır gevşemiyor karnım. çok korkuyorum. tekrar ederse hastaneye gideceğim
Eğer çok kasıldıysan ılık duşa gir canım belki kasların gevşerçok kötü bir sancı girdi. hiç bu kadar büyük olmamıştı ve neredeyse 10 dakikadır gevşemiyor karnım. çok korkuyorum. tekrar ederse hastaneye gideceğim
vardı zaten ona kalkmaya çalışırken oldu ama böyle olunca hafif hareket edince gevşerdi, wcden çıktım hala gevşemedi taş gibi.Canım tuvaletin var mı mesane dolu olunca da böyle gerginleşiyor karın
evet duşa girmeyi düşünüyorum ben de birazdan.Eğer çok kasıldıysan ılık duşa gir canım belki kasların gevşer
Bende 1 paket aldım, yanına da lohusa pedi koydum. Kişiden kişiye değişir ama sonradan elimde kalmasın diye de fazla almadımKızlar belki saçma bir soru olacak ama depend 1 paket yetiyor mu acaba ya 9’lu. Karar veremedim, sonradan uğraşmak da istemiyorum her şey hazır olsun.
Ben de 1 paket almaya karar verdim, ihtiyaç olursa daha sonra alırım.Bende 1 paket aldım, yanına da lohusa pedi koydum. Kişiden kişiye değişir ama sonradan elimde kalmasın diye de fazla almadım
Yaa düşün tüm bu yaşadıklarımız üstüne nelerle uğraşıyorumTövbeler olsun bahane bulmak istemiyorum ama o ne öyle kızzzz
Uf ya bazıları ellerinde olsa çocuklarının çocuklarını da kendileri doğuracak. Ne kadar kıskançlarKaKızlar sizinkiler bişey mi ya anlatayım da gülün (ama sinirden) benim kv önce doğuma girmek istedi sonra genç olsa 3.yü doğurmak istedi sonracığıma foşur foşur sütü aktığını, cildinin o hamileliğinde çok güzel olduğunu söyleyip aa sende neden leke çıkmadı dedi hemen ardından plesantamı ve kolostrum sütümü cildine sürmek için istedi gençleştiriyormuş arkadaşlar allahtan eşim cevap veriyor ama yinede nato kafa nato mermer
Valla sadece Allah bizi korusun ve bol sabır versin diyebiliyorum artıkİlk kayınvalidem benim ilk doğumumda doğuma gitmeme izin vermemişti 5 dk bire düştü gitmem lazım diyorum. Yok sen anlamazsın gün sancısı onlar boşuna özele gidiyorsun fln bir de, Su ve leke yokmuş en son oğlu kızdı evdemi doğsun diye bir gittik doktora 4 cm açılma doğum başlamış. Allah akıl fikir versin hepsine
Valla benim rüyalarıma emzirdiği bile giriyo o kadar bozdu psikolojimiUf ya bazıları ellerinde olsa çocuklarının çocuklarını da kendileri doğuracak. Ne kadar kıskançlar
O değil de kiyafetler yenidoğan 50 cm şimdiden 49 cm şuan 2 haftaya 53 54 cm olsa sığar mı acaba ben anlamadım bu işten bişeHayırla güzellikle gelsin yavrucak. Cumartesi benim de kontrol 35+5 de gideceğim bakalım durum nedir en son 31. Hafta da gittim heyecanlıyım
1 paket depend ve 1 paket canped mesane pedi yeterli diye düşünüyorum mesane pedi de çok yarıyor tavsiye ederimKızlar belki saçma bir soru olacak ama depend 1 paket yetiyor mu acaba ya 9’lu. Karar veremedim, sonradan uğraşmak da istemiyorum her şey hazır olsun.