- 17 Kasım 2023
- 336
- 251
- 23
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.621
Merhaba kontrolünüz nasıl geçtiBizimde bugün kontrol günümuz sabah kasıklarimda ki sanciyla uyandım böyle bacagimiza giren kramp kasigima girmiş gibiydi inşallah iyidir miniğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kontrolünüz nasıl geçtiBizimde bugün kontrol günümuz sabah kasıklarimda ki sanciyla uyandım böyle bacagimiza giren kramp kasigima girmiş gibiydi inşallah iyidir miniğim
Normal pedde koyun diyorlar ondanda gerekir mi sizce ?1 paket depend ve 1 paket canped mesane pedi yeterli diye düşünüyorum mesane pedi de çok yarıyor tavsiye ederim
Onda o potansiyel var. Benim de ilk çocuğumda kvalidem bazı müdahalelerde bulunmaya çalışmıştı ama çok cesareti yoktu. Yoksa benim çocuk bakma yöntemlerim ona göre tamamen yanlıştı. Aradan seneler geçtikten sonra itiraf etmişti. Senin yaptığın doğruymuş, ben o zamanlar çok endişeleniyordum demişti.Valla benim rüyalarıma emzirdiği bile giriyo o kadar bozdu psikolojimi
Ay sorma son zamanlarda bende öyle oldum her şey batmaya başladıZaten hormonlar yuzunden asiri gerginim
Ayyy ne güzel yaaa maşallahhh Rabbim kavuştursun sağlıcakla tezdenKızlar selammm 27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Çok güzel bir duygu onları duymak, koklamak, öpmek doğduklarında başımın yanına geldiklerinde iyi ki öpüp koklamışım bir daha ten teması yapamadık çünkü. Doktor her şey böyle güzel giderse bir kaç gün sonra ten tene temas yaparız dedi. Bekliyoruz .
Ön süt dediğimiz kolostrumu sağdım bir kaç kez verdim cociklerime. Şimdi de devam sütünü getirmek için, iyi beslenme, meme uyarısı devam ediyoruz. Genelde 3-4. Günden sonra gelirmiş. Bende durumlar böyle
Çok geçmiş olsun canım inşallah toparlar bir an önceSağol canım flagyl diye bi bağırsak için antibiyotik verdi o ishali toparladı ama hala halsiz ve karnımda gaz var diyor birde bulantı inşallah toparlar hemen ogluşum
Kesinlikle buna bnde sinir oluyor sanki başkalarının gönlünü etmeliyiz sizin seçtiğiniz isim ne bnde daha karar veremedim kura çekecez bu gidişleKızlar bu konuştuklarınıza ek bir de karar verdiğimiz isimle ilgili abuk sabuk yorumlar beni çok sinir ediyor. Annem teyzem falan ay vazgeçmediniz şu isimden, ay bilmem kimler koyar o ismi, aman başka isim mi bulamadınızlar. Hele bi de karar verdik dememize rağmen sürekli yeni isim önerisiyle gelenler! Kaynanam desen ayrı, sürekli kendi hamileliğindeki karnının büyüyklüğüyle karşılaştırıyor falan, ne alakaysaa ya da sorduk sankii. Fenalık geçirtiyor bazen en yakınlar bile insana ya
Sağol tatlım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım inşallah toparlar bir an önce
Mesane pedi zaten normal pedin dahada uzunu bide kenarları lastikli sizdirmiyor oyuzden ben normal ped koymayacagim belki eve geçince kanama azalırsa o zaman alırım diye düşündümNormal pedde koyun diyorlar ondanda gerekir mi sizce ?
2 Defa nst ye girdim şükür iyi çıktı kontrollerimi artık haftada 1 yapacağını söyledi sorduğunuz için teşekkür ederimMerhaba kontrolünüz nasıl geçti
Bugün hastanede miydin canım benfe gittim iki defa çekti nst ilki tam çıkmamış oynamış bebek falan ikinciyi çektiler2 Defa nst ye girdim şükür iyi çıktı kontrollerimi artık haftada 1 yapacağını söyledi sorduğunuz için teşekkür ederim
Oh hadi maşallah diyelim çocuk için de geçmiş olsun ya, flagyl çok beter bir ilaçtır, probiyotik şeylerden yedir derim vücudu toparlasın2 Defa nst ye girdim şükür iyi çıktı kontrollerimi artık haftada 1 yapacağını söyledi sorduğunuz için teşekkür ederim
En hayırlısı ne güzeli olucak annesiSizin yazdıklarınızı okuyunca aşırı heyecanlanıyorum ciciko anneler
Bakalım bize neler olacak.
@l3el3ekce berfuto @Chucky10
Evet canım bende hastanedydim keşke haberlesseydik görüşürduk ya benimde oynamadı biseyler ye dedi doktor açtım zaten gittigimde, sonra tekrar çektiler. Senin nasıl durumlar bebis nasilBugün hastanede miydin canım benfe gittim iki defa çekti nst ilki tam çıkmamış oynamış bebek falan ikinciyi çektiler
Ay sorma sen diyince bir düşündüm. Ama sığar inşallah de senO değil de kiyafetler yenidoğan 50 cm şimdiden 49 cm şuan 2 haftaya 53 54 cm olsa sığar mı acaba ben anlamadım bu işten bişe
Sağol canım gerçekten ilaç gaz yaptı bu seferde onla uğraşıyoruz karnim agriyor diyor yarın cocuk doktoruna götüreceğim inşallah. Benim daha önce erken doğum riski filan oldu bide gebelik sekeri olduğu için sanrım haftada 1 e düşürdü. Senin bir sıkıntın yoksa o yüzden 2 haftada 1 normal. Büyük ihtimal 35 te gittiğinde nst çekilir çünkü rutin çekilmesi gerekiyor diye biliyorumOh hadi maşallah diyelim çocuk için de geçmiş olsun ya, flagyl çok beter bir ilaçtır, probiyotik şeylerden yedir derim vücudu toparlasın
Haftada bir muayene çok iyiymiş ben en son 33 te gittim, sonraki muayeneleri 35 ve 37 de yazdı doktor. Ben anlamıyorum çok mu rahat
kasılmam var diye 33te başka bir kurumda nst çektirmiştim sancılarım 20 altında çıkınca kendi takip edildiğim yerde nst de bakılmadı. Acaba 35 te gittiğimde bakılır mı bilmiyorum. Bir yandan da inşallah durumu iyi görmüştür, perinatolog nihayetinde ciddi bir şey olsa sıkça çağırırdı diyorum
Nasıl oldun canimKızlar benim karnımda sertleşme oluyor ve aralıkları sıklaştı gibi hissediyorum, bu sertleşme normal mi