- 31 Aralık 2023
- 495
- 955
- 23
- 26
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.561
Oyyyy allah iki küçük kuzunuzu size bağışlasın, güzelliklerle dolu uzun ömürleri olsun inşallahKızlar selammm27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Çok güzel bir duygu onları duymak, koklamak, öpmekdoğduklarında başımın yanına geldiklerinde iyi ki öpüp koklamışım bir daha ten teması yapamadık çünkü. Doktor her şey böyle güzel giderse bir kaç gün sonra ten tene temas yaparız dedi. Bekliyoruz .
Ön süt dediğimiz kolostrumu sağdım bir kaç kez verdim cociklerime. Şimdi de devam sütünü getirmek için, iyi beslenme, meme uyarısı devam ediyoruz. Genelde 3-4. Günden sonra gelirmiş. Bende durumlar böyle
Hoşgelmiş Elay ve LeylaKızlar selammm27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Çok güzel bir duygu onları duymak, koklamak, öpmekdoğduklarında başımın yanına geldiklerinde iyi ki öpüp koklamışım bir daha ten teması yapamadık çünkü. Doktor her şey böyle güzel giderse bir kaç gün sonra ten tene temas yaparız dedi. Bekliyoruz .
Ön süt dediğimiz kolostrumu sağdım bir kaç kez verdim cociklerime. Şimdi de devam sütünü getirmek için, iyi beslenme, meme uyarısı devam ediyoruz. Genelde 3-4. Günden sonra gelirmiş. Bende durumlar böyle
Ben de bundan yana çok sıkıntılıyım ismini her duyan çok yaramaz olur yandın diyorKızlar bu konuştuklarınıza ek bir de karar verdiğimiz isimle ilgili abuk sabuk yorumlar beni çok sinir ediyor. Annem teyzem falan ay vazgeçmediniz şu isimden, ay bilmem kimler koyar o ismi, aman başka isim mi bulamadınızlar. Hele bi de karar verdik dememize rağmen sürekli yeni isim önerisiyle gelenler! Kaynanam desen ayrı, sürekli kendi hamileliğindeki karnının büyüyklüğüyle karşılaştırıyor falan, ne alakaysaa ya da sorduk sankii. Fenalık geçirtiyor bazen en yakınlar bile insana ya
bu isim konusu ciddi anlamda benim yaram oldu :) Erkek bebeğe Güneş ismi konur mu, kız ismi diyerek beni ve eşimi çıkmaza soktular. Halbuki biz o ismi , cinsiyeti belli değilken erkek isim önerileri arasında görüp çok beğenmiştik..Kızlar bu konuştuklarınıza ek bir de karar verdiğimiz isimle ilgili abuk sabuk yorumlar beni çok sinir ediyor. Annem teyzem falan ay vazgeçmediniz şu isimden, ay bilmem kimler koyar o ismi, aman başka isim mi bulamadınızlar. Hele bi de karar verdik dememize rağmen sürekli yeni isim önerisiyle gelenler! Kaynanam desen ayrı, sürekli kendi hamileliğindeki karnının büyüyklüğüyle karşılaştırıyor falan, ne alakaysaa ya da sorduk sankii. Fenalık geçirtiyor bazen en yakınlar bile insana ya
Hayirli olsun canim durumlarinin iyi olmalarina cok sevindim insallah bian once toparlarlar evinize cikarsiniz beni tek biraktinKızlar selammm27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Maşallah canım güle güle büyüt güzel kızlarınıKızlar selammm27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Çok doğruBi de bunun "SEN DAHA DUR " versiyonu var.. Hamile kalırsın sen daha dur daha miden bulacanak. Sen daha dur hareketlenecek kaburgalarını tekma atacak. Sen daha dur doğum şöyle olacak böyle olacak. Sen daha dur uykun kalmayacak. Sen daha dur hele bi dişi çıksın, ayaklansın, okula başlasın sen o zaman gör vs vs vs... Hiç bitmiyorlar hiç...
Tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. en zor kısım geçmiş, inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evine dönersinKızlar selammm27 Ağustos 01.42 de Elay ve 01.43 te Leyla sezaryen ile dünyaya gözlerini açtılar ortalama 1400 gr doğdular. Şu an kuvözdeler. Genel sağlık durumları çok iyiymiş şükür Kendi kendilerine nefes alıp veriyorlar. Hayırlısıyla kilolarını da toparlasınlar, hep birlikte eve geçelim
Valla bende öyle yapıyorum. Nasıl doğacağını kendi seçecek diyorum ki gerçeğide bu. Deseniz ki ne istiyorsun, bende bilmiyorum. İkisini de yapmadım ki. Daha evvel hiç ameliyat olmadım, anestezi almadım, bölgesel uyuşturulmadım, normal doğumla doğurmadım. Akıbetimizi bekliyoruz teslim olduk sürece. Gerçekten çevredeki insanları anlamıyorum. Zaten belirsizlik bilinmezlik bambaşka bir hayata geçeceğiz onun kaygısı, bebek sağlıklı olsun bana bişi olmadan doğum olsun olursa eğer ne yapmalıyım milyon tane şey dönüyor kafamızda. Bebek bir mucizeydi, doğum da başka bir mucize bence. Ben en son şunu diyorum, su akıp yolunu bulacak. Korksamda, acısa da, zor da olsa geçecek ve daha iyi olacak sonuçta.. bebeğim ve kendim için sağlıklı olan ne ise o olsun istiyorum. Doğuran gurup arkadaşlarımızn hepsi mutlu, ne kadar güzel.. sıkıntıları olsa bile bebeklerine kavuşmuş olmak herşeyin ötesine geçmiş belli ki. Darısı hepimizin başına inşallah sağlıkla, mutlukla..Bu yüzden soranlara "Bakalım yaaa belli değil" diyorumDoğumdan sonra böyle yorumlar yapamazlar, sürpriz yapıcam onlara
Çok doğru diyorsun. Bende bununla alakalı sorun yaşadım. Kendi ailem hiçbir şekilde şu olsun bu demedi. Sadece güzel buldukları isimleri söylediler düşün bi diye. Eşimin yeğeni 10 yaş altı bir çocuk yani kendince bir isim belirlemiş, herkesinde kulağına koymuş. En son eşim bana söyleyince dedim ki, şu yaşımda bir tane çocuk doğurcam, müsade etsinlerde ikimiz koyalım adını dedim. Sonra kayınvalidem de aynı şeyi gündeme getirdi. Ya çok istiyor illa koy, olmadı göbek adı olsun, yok en azından hoca kulağına söylesin. O kadar münasebetsiz geldi ki bu konuşmalar bana, ne kadar sinir oldum anlatamam bile. Ben o ismi sevmiyorum koymayacağım onu dedim. Hadsizce sizin vermeniz gereken kararları başkaları değişik seviyesiz tavırlarla kendileri vermek istiyor. Yahu çocuğun anne babası demiyor mu, bu kararı onlar verecek yavrum, biz ismini seçemeyiz diye. Çok istiyorsun çocuğunun isim koymasını bir tane kardeş yap koysun çocuk adını.. değil mi ama ya..Kızlar bu konuştuklarınıza ek bir de karar verdiğimiz isimle ilgili abuk sabuk yorumlar beni çok sinir ediyor. Annem teyzem falan ay vazgeçmediniz şu isimden, ay bilmem kimler koyar o ismi, aman başka isim mi bulamadınızlar. Hele bi de karar verdik dememize rağmen sürekli yeni isim önerisiyle gelenler! Kaynanam desen ayrı, sürekli kendi hamileliğindeki karnının büyüyklüğüyle karşılaştırıyor falan, ne alakaysaa ya da sorduk sankii. Fenalık geçirtiyor bazen en yakınlar bile insana ya
Evet evet başta açmak için kanalları ben de öyle yapmıştım daha etkili oluyor. Sen de iyisindir umarım 3. günden sonra her şey çok hafifleyecek merak etmeİşallah
Hastanedeyim hala o yüzden onların pompası var odamızda ama elle sağmak ve uyarmak bende şu an daha iyi gidiyor. Yarın pompayla daha etkili olmaya başlarmış sanırım
Ben de sırtımda odun tasisam rahat edecek misin o zaman haketmis olur muyum hamileligimi falan demek lazım böylelerine Allah'tan ben herkesten uzakta yaşıyorum sağolsun zaten kimse de sormuyor nasılsin nasıl oldun diye o yüzden sorun yokevet evet resmen aynı hayatları yaşıyoruzkardeşimin kınasında 6 aylıktım ve çok yorulmuştum, ağrım vardı. anca selamım olan komşunun kocası ağzını yayarak dedi ki biz(!) 6 aylıkken hoplayıp zıplıyoduk sen yürümekte bile zorlanıyosun. o an kal geldi bir şey diyemedim sonra kafamda çok sinir oldum
aynı kişinin anası da ilk aylarımda şöyle demişti şimdiki hamileler çok nazlı, biz sırtımızda odun taşırdık. çıldırmalık
Bak aklımdaydı söylemeyi unuttum bizzat bana dese derdim de eşim açmıştı kapıyı, bana hep gelin diyor ismim var benim yahu benm varolusum gelin olmak mı Deryayim ya benBen de sırtımda odun tasisam rahat edecek misin o zaman haketmis olur muyum hamileligimi falan demek lazım böylelerine Allah'tan ben herkesten uzakta yaşıyorum sağolsun zaten kimse de sormuyor nasılsin nasıl oldun diye o yüzden sorun yokgeçen eşimin kuzeni kapıya geldi aylar sonra tesadüfen gelin gelsin bakayım bı karnı nasıl olmuş dedi sonra dedi aaa çok kibar olmuşsun hiç karnin da yok ne güzel dedi ama yüzünde en ufak gülümseme yoktu pek memnun kalmadı galiba
Umarım beklerler yaHayirli olsun canim durumlarinin iyi olmalarina cok sevindim insallah bian once toparlarlar evinize cikarsiniz beni tek biraktinbakalim benim ikizler gununu bekleyecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?