- 24 Mayıs 2024
- 67
- 292
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #24.561
Uzun arayışlardan sonra, gitmemize de 15 gün kala perdeye ancak karar verebildik. Yerimiz dar olduğu için yere kadar olan tüm modeller çok boğacaktı. Ondan katlamalı olarak tercih ettik, kullanımının da zor olduğunu biliyorum ama mecbur kaldık. Haftaya cumartesi teslim edilecek, o yüzden henüz son hali yok ancak şartlar üzerinde anlaştık. Tek parça yerine 2 parça olarak yaptıracağız, camları birbirinden bağımsız açabilmek adına. Arkasında herhangi başka bir perde olmayacağı için black out astar dikerek teslim edecekler. Bursa'da olmalarına rağmen İstanbul için montaj hizmeti de sağlıyorlar. Modelimiz aşağıdaki gibi olacak. Takıldıktan sonra memnuniyetime göre de muhakkak yorum yaparım. Umarım bir fikir olurKızlar Selamlar, biraz geride kaldım tüm mesajları okuyamadım ancak umarım herkes için her şey yolundadır. Ya ben bebek odasının perdesi konusunda bir türlü karar veremiyorum. Kısa mı uzun mu, hangi renk, hangi tarz olmalı bilmiyorum. Pintererstte baktıklarımın trendyol gibi yerlerde karşılığı yok. Böyle soft, sakin ve şık olsun istiyorum. Siz neler tercih ettiniz? Bizim bir kızımız olacak. Fikir açısından odasının camını da ekliyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi haftalar Eki Görüntüle 3464614 Eki Görüntüle 3464615
Perdecinin instagram linki : ARIKAN HOME (@arikan.home) • Instagram fotoğrafları ve videoları