- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.421
Ay teşekkür ederim. Uyarınızdan sonra sonra dikkat ettim daha iyiyim. Uzun süre kaç kaldığımda aynı sorunu yaşadığımı farkettimEvet şeker belirtilerine benziyor birebir özellikte çok karbonhidratlı yemeklerden sonra oluyorsa şeker olabilir
Bebek bezi açısından içeriği temiz ürün bulmak pek mümkün değil, hepsi genelde aynı sistem(malzeme). Sadece yüzeylerinin dokuması ve içinin kalınlığı(sıvıyı emecek olan malzemenin miktarı) değişiyor. Ben primayı, kokulu olduğu için sevmiyordum. İki çocuğuma da Huggies kullanmıştım ama sanırım artık Tr'de yok o. Ablam, Sleepy'den memnun kalmıştı. Molfix de fena değildir ama bence şu anlık aşırı almayın. Çocuk doğduktan sonra, cildine uygun olanı seçeesiniz.arkadaşlar şu an Bebek bezi ve ıslak mendil olarak içeriği temiz ürünlerden fiyat olarak en uygunları hangisi alanlar ya da piyasa araştıran var mi
evet benimde çıkmadı, ama dikkat etmeye başladım. Daha iyiyim. Sabah uyanınca hemen kahvaltı yapıyorum uzun süre aç kalmamaya çalışıyorum sizde uygulayın isterseniz belki faydası olur. Özellikle pazar günü kahvaltıdan sonra başladı akşam üzeri 5te kendime geldim. Kafamı kaldıramıyorumAynısını yaşıyorum yemek sonrası oluyor kafamıda toplayamıyprum sanki bi sersem ben şekerden şüpheleniyordum ama çıkmadı öyle bişeyde
Bu konuyu da daha önce konuşmuştuk burda ya , hormonların da etkisiyle insan daha duygusal oluyor tabi ister istemez beklentiye giriyoruz.Ama hiç beklentiye girmemek dünyanın en güzel hislerinden tam anlamıyla basarsak bunu çok iyi olacakNe güzel eşinizin ailesi yanınızda olmuş bizimkiler 2 sokak uzakta ama gelip bir iğne kaldırmadılar ben bu halimle toparlanıyorum aylardır ne diyim ki … umarım su durumda satılmaz oturduğunuz evo yüzden buraya yazıyorum samimiyetinize inanıyorum güzel kalbinize her zaman okuyorum yazıp can sıkmak istemiyorum cok bunaldığım zamanlar sizden destek almak için yazıyorum. Kardeşim bekar ailemle yaşıyor annem yaşlı esyaları getirsem o yorulacak beni yormamak için diye düşünüp getirmedim. Kayınvalidem arayıp sormuyor daha bir corap almadılar heves edip
Ebebgim pamuk mendili var yeni doğan bence en iyi temiz içerikli o ben ondan aldı. Bayb me markaarkadaşlar şu an Bebek bezi ve ıslak mendil olarak içeriği temiz ürünlerden fiyat olarak en uygunları hangisi alanlar ya da piyasa araştıran var mi
Evet ya hep bunu merak ediyorum doğum sancısı nasıl oluyor diye .Mesela adet sancısı gibi mi ya da şu sıra karnın aşırı sert olup bir ağrı oluşuyor o mu yoksa kabız oldugumuzdaki ağrı gibi mi ? Bir ara afedersiniz ama kabız olmuştum da dedim bu nasıl ağrı doğum da böyle mi oluyor acaba diye düşünmüştümDoğum sancısı adet sancısı gibi bir sancı değil çok büyük tuvaletin/gazın gelmiş gibi bir sancı ve istemsiz ıkınma isteği oluşturuyor. Ağrısı bele doğru vuruyor. Bu kadar tuvaletim var ama neden yapamıyorum dedirtiyor.
Bayb me e bebek pamuk mendili alın öyle ıslak mendil değil pamuk mendil değişik binsey baya iyi tavsiye ederimCanım bebem naturale sans vermek istiyorum. Esimin ailesi 2 tane 1 numara 1 tane de 2 numara prima almışlar. Prima çok pahalı onla devam etmem. Bebem naturel veya molfix düşünüyorum. Islak mendil yerine pamuk aldım baya bir stok yaptım ama ıslak mendile de ihtiyacım olur diye sleepy naturel yenidogan 12 li flaş indirimdeydi trendyolda ondan aldım.
Ay ben gördüm sabah öyle bi uyku arasında bakmıştım sepetime attım sabahta aldım bir baktım bitmiş indirim , ben de indirimsiz almışımKızlar hepsi burada ebebek kendi satıcısinda %50 indirim var. Aynılarını mağazada daha pahalı satıyorlar baya uyguna geldi haber vereyim dedim
Şiiimdi geldik eve. Şükürler olsun şu an gelişimsel bir problem yokmuş, umarım böyle devam edebiliriz iki üç hafta dahaGittiniz mi kontrole, hayırlı haberle alırsınız inşallah
Ben Yataş Juno aldım, kurtarıcı olduğunu düşünüyorum. Her yere her dakika park yatağı götüremem çünkü. Juno kullanan herkes iyi ki diyor gözlemlediğim kadarıyla.Tecrübeli veya araştıran anneler babynest gerekli mi sizce
ben de çok fazla araştırdıktan sonra Juno aldım ama geçen İlkadımlar uygulamasında bir video izliyordum, hemşire bu tarz yatakların sağlıklı olmadığını, sert ve düz zeminde uyumaları gerektiğini söyledi. eğimli ama düz reflü yatakları var ya onları önerdi. ben şöyle yaparım diyorum, gün içinde juno'da olur çoğunlukla ama gece uykusunda beşiğine koyarım juno'suz. öf herkes ayrı bir şey diyor her konuda.Ben Yataş Juno aldım, kurtarıcı olduğunu düşünüyorum. Her yere her dakika park yatağı götüremem çünkü. Juno kullanan herkes iyi ki diyor gözlemlediğim kadarıyla.
Her şeyi önden öğrenip en doğrusunu yapmak istiyoruz ama mümkün değil sanırım. Bazı şeyleri de yaşayarak öğreneceğiz artıkben de çok fazla araştırdıktan sonra Juno aldım ama geçen İlkadımlar uygulamasında bir video izliyordum, hemşire bu tarz yatakların sağlıklı olmadığını, sert ve düz zeminde uyumaları gerektiğini söyledi. eğimli ama düz reflü yatakları var ya onları önerdi. ben şöyle yaparım diyorum, gün içinde juno'da olur çoğunlukla ama gece uykusunda beşiğine koyarım juno'suz. öf herkes ayrı bir şey diyor her konuda.
Hiç bir şeyde net bir görüş olmaması beni de inanılmaz yoruyor yaben de çok fazla araştırdıktan sonra Juno aldım ama geçen İlkadımlar uygulamasında bir video izliyordum, hemşire bu tarz yatakların sağlıklı olmadığını, sert ve düz zeminde uyumaları gerektiğini söyledi. eğimli ama düz reflü yatakları var ya onları önerdi. ben şöyle yaparım diyorum, gün içinde juno'da olur çoğunlukla ama gece uykusunda beşiğine koyarım juno'suz. öf herkes ayrı bir şey diyor her konuda.
Her şeyi önden öğrenip en doğrusunu yapmak istiyoruz ama mümkün değil sanırım. Bazı şeyleri de yaşayarak öğreneceğiz artıkDün bir arkadaşım da bana bir iki video göndermişti, doğuma max 4 hafta var artık izlemek istemiyorum izledikçe kafam karışıyor, yaşayıp göreceeğim artık dedim. Kabullendim bunu.
Ben de gündüz Juno gece Juno'suz park yatak diye düşünüyorum aaaynen.
Hiç bir şeyde net bir görüş olmaması beni de inanılmaz yoruyor yayatağından kremine, mendilinden bezine, aşısından ilacına her şeyde her anlamda ikilik mevcut. Vallahi vaktim imkanım olsa ya pediatri ya kadın doğum okurum
Bayb me e bebek pamuk mendili alın öyle ıslak mendil değil pamuk mendil değişik binsey baya iyi tavsiye ederim
Ben sosyal medya kullanmıyorum, hele Bi de oradaki içeriklere maruz kalsam nasıl çıkardım işin içinden bilemiyorumaynen öyle gerçekten. yüzlerce video izledim, izledikçe kafam karıştı. tabi yararlı olanlar da oldu.
sosyal medya iyice çöplük zaten. izlenme derdine saçma sapan paylaşımlarla dolu. "bu hatayı sakın yapmayın! detaylar açıklamada" "doğru bilinen yanlışlar!"Ben sosyal medya kullanmıyorum, hele Bi de oradaki içeriklere maruz kalsam nasıl çıkardım işin içinden bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?