Yaa kıyamam sana, benim de 28. Haftamda ev sahibi arayip evi satacagini, çıkmamız gerektigini söyledi. Ustune gittigim kontrolde suyumun azaldığını, karin cevresinin 2 hafta geriden geldiğini, erken almak zorunda kalabilecegini söyledi doktor. Ev meselesi filan da karışınca ben yapmayı planladığım her şeyden vazgeçtim, bebek odasi mobilyalarıni filan iptal etmeyi düşündüm. Duvar kağıdı yapacaktım vazgectim. Sonra ailemin, eşimin ve eşimin ailesinin desteğiyle kisa sürede topladım mentalimi. Aklimda her seyi olağan seyrinde yaparsam, her sey yolundaymış gibi devam edersem bunun bana ve bebegime iyi geleceğini düşündüm.
Bugun suyumun normale döndüğü, karım cevresinin de 2 hafta değil 9 gün geride olduğu ve bunun çok önem arz etmedigi haberlerini aldım. Ev sahibi de evi hala satamadı. Biliyorum hormonların da etkisiyle negatife çekilmek cok daha kolay ama lütfen etrafında seni sevip anlayan insanlarla duygularını paylaşıp destek almaktan kaçınma.
Emin ol senin iyilik halin bebeğine de iyi gelecek. Sen de yap güzel hazırlıklarını, evini topladiysan bilmiyorum imkanın var mı ama kardeşinin, annenin, kayinvalidenin evinde hazırla bebisin giysilerini vs. İnan bana bu da bi terapi yöntemi.