• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kac yasinda oglun coook gecmis olsun salgin var diyorlqr surekli bitmeyen salginlarla mucadeledeyiz ulkede her tur insan var her ulkenin hastaliklari icimizde biri bitse biri basliyor sen kendinide koru canim bagisikligina dikkat et cok
10 yaşında canım gerçekten ne salgını bitiyor ne virüsü. Hicbirsey yediremedim patates haslamasiyla duruyor neyse ki ilaclar fayda etmeye basladi. Bende elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah bulaşmadan atlatırım 🤲

Sabahtan toz karbonat serpiştir yatağın üstüne canım akşama kadar odanın camı açık şekilde karbonatla beklesin yatak. Akşama süpür karbonatı temiz çarşaf ser yatışa hazır ✨✋
Ah canım o gün eşim 2 litre beyaz sirkeyi yatağa boca etmiş koltukta uyuyoruz 🤦‍♀️ bu seferde sirke kokusundan mahvoldum yatak anlayacağın gitti. Atcaz mecbur tam delirmelik 🙄

Kızlar hepsi burada ebebek kendi satıcısinda %50 indirim var. Aynılarını mağazada daha pahalı satıyorlar baya uyguna geldi haber vereyim dedim 😊

Eklentiler

• 1000023632.jpg
    1000023632.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 75
Benim de yarın kontrolüm var. 35+1 olarak. Hatırlayanlar vardır belki, 34'ten sonra gelişim problemi yaşayabileceğimizi söylemişti doktor. İzinde olduğu için de yaklaşık 20 gündür kontrole gitmemiştik. Biraz gerginim o yüzden 😞
Son derece zorlu bir gebelik geçirdim, o yüzden şu an ekstra dua ediyorum gelişim problemi olmasın ne olur diye.
Dualarımız seninle.. İnşallah yüzün gülerek çıkacaksın doktorun yanından 🧿🤲🏻
Yok kullanmıyordum 😕 3 saat aralıklarla nstye giriyorum, sancı gözükmüyor inşallah taburcu olacağım doktor gördükten sonra
Çok çok geçmiş olsun 💐 Çok şükür her şey yolundaymış 🤲🏻🧿

Basur için var mu yaptığın bişi benimde dışta basur memeleri var şişti aşırı canım acıuor ne yapsam fayda etmiyor zaten ilk hamilelikte de sorun oldu bu durum tek korktuğun şey resmen :KK43:
Doktorum travazol kullanabilirsin dedi benim de dista basur memeleri var 10gundur vardi ama dün resmen asiri acidi sancidi

iki türlü de olabilir basur yada doğum başlangıcı kasıklardan gelen sancı şiddetiyle istemsiz ıkınma geliyosa sancı dakikalarını takip et baktın cok ıkınma oluyosa git acile baktır gecmıs olsun ☺️
Kasiktan sanci gelmiyor kuzum sadece makat bolgesinde sanci oluyor asiri buyuk tuvaletim varmis da istemsizce cikiyormus gibi bir his oluyor o an bir aci oluyor
iki türlü de olabilir basur yada doğum başlangıcı kasıklardan gelen sancı şiddetiyle istemsiz ıkınma geliyosa sancı dakikalarını takip et baktın cok ıkınma oluyosa git acile baktır gecmıs olsun ☺️

arkadaşlar şu an Bebek bezi ve ıslak mendil olarak içeriği temiz ürünlerden fiyat olarak en uygunları hangisi alanlar ya da piyasa araştıran var mi

Canım bebem naturale sans vermek istiyorum. Esimin ailesi 2 tane 1 numara 1 tane de 2 numara prima almışlar. Prima çok pahalı onla devam etmem. Bebem naturel veya molfix düşünüyorum. Islak mendil yerine pamuk aldım baya bir stok yaptım ama ıslak mendile de ihtiyacım olur diye sleepy naturel yenidogan 12 li flaş indirimdeydi trendyolda ondan aldım.

arkadaşlar şu an Bebek bezi ve ıslak mendil olarak içeriği temiz ürünlerden fiyat olarak en uygunları hangisi alanlar ya da piyasa araştıran var mi

Çok uzun zaman oldu ama kızımda İlk zamanlar uni baby kullansam da sonradan e bebek'in markası olan baby me'nin saf pamuk+su olan yenidoğan ıslak mendilini kullanmıştım çok memnundum, hiç pişik vs. gibi bir sorunla karşılaşmadım. Büyük tuvaletini yaptığında da evdeysem ıslak mendille temizledikten sonra poposunu yıkıyordum hemen. Yine baby me aldım öyle devam ederim.

Bebek bezi de hiç araştırmadım sanki yeni bezlerinin hepsi influencer annelerin abartması gibi geliyor :) Kızımda İlk zamanlar huggies kullanmış memnun kalmıştım sonradan primaya geçmiştim. Bu sefer de geçen akşam hepsiburadada kampanya vardı; prima premium care olandan 1 tane 1 beden 3 tane 2 beden aldım şimdiden. Böyle devam etmeyi düşünüyorum.

Ben yakin zamanda yegenlerimde kullanıp cok memnun kaldığımız için prime premium care den vazgeçmek istemedim. İlk bakışta pahali geliyor ama hem sızdırmazlıgi sayesinde mahvolmayan tulumlarin vs maliyeti hem de değişim gerektirme sıklığına bakinca aslında biraz daha ılımlı yaklasiyorsunuz. Trendyolda bazen öyle indirimleri oluyor ki geçen gün molfixin tanesi 3.20 tl ye denk gelirken prima premium tanesi 5 tl ye geliyordu. Bu şekilde indirimler yakalayabilirsem primadan vazgeçmek istemiyorum.
Islak mendil olarak da yine yakin zamanda yegenlrrimde kullanıp uni baby markasından cok memnun kaldık. Uni baby bildigim kadarıyla yaş gruplarına göre içeriği değişen ambalajlara sahip. Yenidogan sadece pamuk ve su içeriğinden oluşuyor.

Kasiktan sanci gelmiyor kuzum sadece makat bolgesinde sanci oluyor asiri buyuk tuvaletim varmis da istemsizce cikiyormus gibi bir his oluyor o an bir aci oluyor

Doğum sancısı adet sancısı gibi bir sancı değil çok büyük tuvaletin/gazın gelmiş gibi bir sancı ve istemsiz ıkınma isteği oluşturuyor. Ağrısı bele doğru vuruyor. Bu kadar tuvaletim var ama neden yapamıyorum dedirtiyor.

Ne güzel eşinizin ailesi yanınızda olmuş bizimkiler 2 sokak uzakta ama gelip bir iğne kaldırmadılar ben bu halimle toparlanıyorum aylardır ne diyim ki … umarım su durumda satılmaz oturduğunuz ev 🤲🏻 o yüzden buraya yazıyorum samimiyetinize inanıyorum güzel kalbinize her zaman okuyorum yazıp can sıkmak istemiyorum cok bunaldığım zamanlar sizden destek almak için yazıyorum. Kardeşim bekar ailemle yaşıyor annem yaşlı esyaları getirsem o yorulacak beni yormamak için diye düşünüp getirmedim. Kayınvalidem arayıp sormuyor daha bir corap almadılar heves edip
Insallah içinizi ferahlatacak ne kadar güzellik varsa kisa zamanda bulur sizi. Ne zaman dertleşmek, paylaşmak isterseniz seve seve yanınızda olmak isterim. Bazen sadece anlatabilmek bile yük atıyor insanın ustunden. İnanıyorum ki bebisler kucağımıza gelince daha önce bizi üzen, telaslandiran ne varsa silinip gidecek. Yepyeni bir hayata başlayacağız. Az kaldı, sabır. 🌸💕

Bebek bezi 2 paket aldım elimin altında olsun diye hemde çevremde kullananlar memnunmuş.
Islak mendili de aynı şekilde yenidoğan olarak satılıyor 12li paketini aldım indirimdeyken.
Birde e bebekten temizleme pamuğu aldım öncelikli olarak pamuk kullanmayı düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_2274.jpeg
    IMG_2274.jpeg
    19,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2275.jpeg
    IMG_2275.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 24
Doğum sancısı adet sancısı gibi bir sancı değil çok büyük tuvaletin/gazın gelmiş gibi bir sancı ve istemsiz ıkınma isteği oluşturuyor. Ağrısı bele doğru vuruyor. Bu kadar tuvaletim var ama neden yapamıyorum dedirtiyor.
Ayyy ilk dogumum olacak benim valla hic bilmiyordum bunları

Back