2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Günaydın kızlar. Dün akşam eşimle kafeye gitmiştik benim karnım acıktı kremalı mantarlı makarna yedim saat 11 gibi. Eve geldik 1 gibi yatağa yattım midem bulanmaya başladı 2 kere afedersiniz istifra ettim. Mantarları çıkardım hep hatta. Ve karnımda sancı gibi karın ağrısı gibi bir şey oldu. Rennie mide ilacı içtim doktorum yazmıştı mide yanması olduğunda içmem için. Benimki bulantıydı ama yine de rahatlattı sanki midemi. Uyuyup uyanınca şükür hafifledi şimdi. Sizce neden olmuş olabilir bu

Artık gebelikte son haftalar midemize baskı çok, belki yediğiniz ürünlerde ağırlık yaptı, sindirememis olabilirsiniz

Hafta sonu eşim hasta gibiydi bana da geçti herhalde, korkunç bi boğaz ağrısı/pütürlenme ile uyandım balgam gibi bi şey var atamadım da, öksürdükçe canım yanıyor resmen. Ihlamur dışında yapabileceğim bi şey var mı sizce

Tuzlu suyla gargara yapıp ardından ballı limonlu ılık su içebilirsin canım. İnşallah geçer en kısa sürede

Merhaba, epiduralle normal doğum olunca sancılar daha az hissediliyor dimi ? Çok teşekkür ederim anlattığınız için :))
Ağrı az hissediliyor ama kasılma olduğunu anlayabiliyorsunuz çünkü karnınız toplanıp geri gevşiyor. Bir de zaten epiduralin düzeyini de ayarlıyorlar, doğumu engelleyecek düzeyde vermiyorlar. Zaten yanınızdaki personel ve doktorunuz nst'den takip edip ne zaman ıkınmanız ve durmanız gerektiğini de söylüyor.
Esasen normal doğum yapacaklara, imkanları varsa epidurali tavsiye ederim. Büyük bir kolaylık. Kahraman olmaya gerek yok, bu imkanlar varken.

Kızlar randevuda çıktım. Çatı muayenesi yapıldı Nst yapıldı. Doktor %85 normal doğum dedi . Ancak bı aksilik olursa sezeryan olacak dedi epidural öneriyorum dedi. Bebek iri karbonhidratı kesmen lazım yoksa doğumda omuz çıkması gibi sorunlar yaşanabilir dedi. Karbonhidratsız nasıl duracam ben

Mantarlar zehirledi mi acaba diye düşünüp korktum baya bebişe bi şey olmasın da
Bana aynı şey balıkla olduu, balığın tazeliğinden emin olduğum hâlde sanırım bana da o ağır geldi ve aynı senin gibi çok kötü oldum. Çok kusunca hastaneye gittim. Sadece serum taktılar, zehirlendiysen bile bundan başka bir şey yapamayız 7-8 saat sonra vücudun kendini temizler korkma dedileer. Bir şey olmadı çok şükür Bünyemiz hassas, oluyor arada böyle şeyler. Daha hafif şeyler yemeye çalışırsın bundan sonraa.

Bebiş kaç kilo olmuş ki? Boyu falan nasıl? Çatı muayenesi acıttı mı?

Çoğumuz aynı şeyleri hissettiğimiz için herhalde normal bir süreç. Dört hafta önce gittiğimde doktorum da söylemişti ilerde bebek büyüdükçe biraz daha zorlanacaksın demişti. Bunlardı herhalde söyledikleri :) öte yandan sıcaklar da dayanılmaz hale getiriyor.

Canım nasıldı çatı detay anlatsana . Bebek ne kadar önde ve iriymis öyle söyledi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…