- 18 Ağustos 2022
- 2.074
- 2.925
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #23.941
Benimki de ya ayağı ya dirseği bilmiyorum sağıma soluma dayayıp duruyor. Öyle canım yanıyor ki. Karnımın derisi geriliyor. Saatlerce dil döküyorum oğlum nolur yapma diye32 ye 2 kala güncelleme geldi resmen bugün karnımı aşırı şişmiş gergin ve acılı hissediyorum. Bebek vurunca filanda acıyor bazen sizde de öyle mi
Benim demir 10 çıktı sanki çok düşük değil ama doktor düşük dediResmen beni anlattın neredeyse 1 haftadır kendimi pek iyi hissetmiyorum tansiyonum da normalde döndü ama sersemlik halim devam ediyor demirim baya düşük çıktı sanırım ondan böyleyim
Doktorun kendi söyledi, geçmeyen ishal susuzluk yerine konamadığında değerlerdeki düşüş erken doğum riski dedi ama çok üstünde durmadı. Geçmez ise mutlaka tekrar gel dedi. Pirinç lapasını deneyeceğim teşekkürlerCanım selam. Ben de aynı durumu yaşadım reflor kullanmasam geçecek gibi değildi. Her şey olacağına varır. İhmal etme iyileş bir an önce. İshalin erken doğum riski oluşturduğunu sanmiyorum bu arada. Hastalık halin belki rahatsızlık oluşturur diye dusundum. Bu arada pirinc lapasi yaparsan anında etki gösteriyor.
Kusma yok gerçi bir şey de yiyemedim. Antibiyotiği kendi doktorum kullanmamı istedi. Akşam alacağım ilacı.Geçmiş olsun. Şu ishalli kusmalı salgınsa antibiyotiksiz zor geçiyor diyorlar. Bol bol su için. Kaçıncı haftadasınız?
Daha fazlasını da yaptı sağ olsun canım eltim. Benden 3 ay sonra da o hamile kaldıElticilik müessesesi gerekeni yapmış
Bu bende görünmüyorGörünüyor şu şekilde:
10 düşük değil mi ya alt sınır 40 yazıyo benimkindeBenim demir 10 çıktı sanki çok düşük değil ama doktor düşük dedidaha da düşerse doğumda kana ihtiyaç oluyor haftada 3 gün kırmızı et yedi. Şu ara hiç yiyemediğim bir şey. Zorla yemeye çalışıyorum.
Laboratuvara göre referans değişebilir. Benimkinde ferritin alt sınır 13 yazıyor. Benim 14 çıkmış10 düşük değil mi ya alt sınır 40 yazıyo benimkinde
Benim plesanta da önde. Bugün 30+1 ama ölçümlere göre 31+1'im. Ben son zamanlarda çok sert ve şiddetli hissediyorum. Genelde yumuşak dönmelerini falan hissederdim. Ama günü gününü tutmuyor. Saymaya başlama dedi doktor. Erken dedi. Belirgin bir hareketsizlik hissedersen önemli dedi.Kızlar merhabaa ben bebek hareketleriyle ilgili bir sey sormak istiyorum. 31. Haftadayim, 20. Haftadan beri minik minik dokunuşlar hissediyorum az sekilde. Doktora cok az hissettiğimi söylediğimde plesantanin karin ön duvarımda yerleşik olduğunu, bebegin bunun arkasında kaldığı için hareketlerini az hissetmemin normal olduğunu söylemişti o haftalarda. Şimdi 30lara geldik, sizlerden okuduklarima baktığımda hareketlerini cok net, sert hissettiğinizi görüyorum. Internette saatte ortalama 10 hareket saymalisiniz vs diyor. Ben gun icinde toplasanız 10 net hareket hissetmiyorum. Plesantanin önde yerleşmiş olmasi bebek küçükken hareketlerini hissetmemi engeller, buyudukce daha net hissederim diye bekliyordum. Plesanta yerleşimi bu sekilde olan var mı aramızda? Varsa sizler de mi biraz daha az hissediyorsunuz?
Ferritinse tamam da demir demiş ya o yüzden düşük geldi bana daLaboratuvara göre referans değişebilir. Benimkinde ferritin alt sınır 13 yazıyor. Benim 14 çıkmış
Ben de hiç hissetmiyor değilim, hissediyorum ama gece hareketleri yüzünden uyandım, tekmesi canimi yaktı gibi seyler okuyunca tedirgin oldum. Gerci belki de erkendir o kadar çok hissetmek için.Benim plesanta da önde. Bugün 30+1 ama ölçümlere göre 31+1'im. Ben son zamanlarda çok sert ve şiddetli hissediyorum. Genelde yumuşak dönmelerini falan hissederdim. Ama günü gününü tutmuyor. Saymaya başlama dedi doktor. Erken dedi. Belirgin bir hareketsizlik hissedersen önemli dedi.
Cokmu geliyor sizinti seklindemi insallah 4-5 hafta en azindan daha dururlarKızlar gelen suyummuş yayatırdılar şimdi antibiyotik verilecek. Nstye bağlantım sancı durumuna göre doğum oluyomuş. Sancım yoksa bekleticez durdukları kadar.
En hayirli vakitte en guzel sekilde kavusun insallah canim dualarim sizinleHepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek alıntılayamadım. Sancım çıkmadığı için şu an bir doğum söz konusu değil şükür. Suyum sızmaya devam ediyor ama çok aşırı bir azalma söz konusu değil henüz. Ciğer geliştirici vurulacak ayrıca antibiyotik serum verilecek. Bir aydır evde yatış modundayım zaten ama neden bir anda geldi bilemiyorum tabisürekli akıyor altımdan. Bebekler iyi 1570 gr olmuşlar. Rahim ağzım 17 mm . Bakalım hayırlısıyla ne kadar duracaklar görücez
Görünüyor canım ben yapanların hepsini görüyorum. Görüntüde sorunu admin çözüyor özelden yaz. İmza alanım gözükmüyor duzeltebilirmisiniz diye o yapinca oluyor şu kişiye yazacaksınE görünmüyor eskiden isim altında görünürdü şimdi yok
Geçen gün doktora bunu sordum ben arada kaçamak yapıyorum haberiniz olsun dedimyaptığım zamanlarda da şekerim yükseliyor haliyle dedim o da dedi ki hep yukseklerdeyse dahiliyeye yönlendirmek gerekir dedi.Arada sırada oluyorsa sıkıntı yok dedi.Ben de arada aşırı canım istedgnde yapıyorum açıkçası bide benm genel olarak açlık sekeri sıkıntılı 105 in altına bir türkü inmiyorsa önemliymiş sanrm yani insülin fln gerekiyor anladgm kadaryla.İstahim çok fazla ve hiç bsey yiyememek beni mutsuz ediyor ben de böyle bir çare buldum.Zaten de hala kilo almıyorum sabitlendi hamilelikten beri 2 kilo , ama çok şükur bebiş alıyor almaya da devam eder inşallah sağlıklı bir şekilde
Benim diyete uyduğum sürece normal çıkıyor. Ama canım artık o kadar çekmişti ki dayanamadım yedim sütlü maraş dondurmasiydi 1 saat sonra baktığımda şekerim yükselmemis çok sevindimsaygidegermisafirler kızlar gerçekten zaman ilerledikçe kendimizi kontrol altında tutmak zorlaşıyor, sizi çok iyi anlıyorum. çok delirdiğimizde sütlü tatlılardan az bir porsiyon kaçamak yapabiliriz sanki ama normal sınırlar içinde ise değerlerimiz. bir de kaçamak sonrası ev içinde ya da dışarıda bir 10 dk yürüyün derim. en azından aniden fırlamasını engeller.
yabancı forumlardan gördüğüm kadarıyla, 32-36 hafta arası şeker değerlerimiz iyice yükselme eğiliminde oluyormuş, 36. hafta sonrası daha rahat ilerliyormuş. ne kadar doğru bilemiyorum, dr'a sorup teyit almadım. ama ben kalan haftalarda elimden geldiğince kendimi tutayım diyorum. ya sabır diyelim, doğum sonrası için listemizi yapıp motive olalım
Geçmiş olsun canm reflor iyi gelir probiyotik. Bol su iç şekerin yoksa haşlama patates ve pirinç lapasi tüket. Her wc sonrası su ic ki kayıp yerini doldursunKızlar sabah mide bulantısıyla uyandım ishal olmuşum. Karnıma da ara ara ağrılar girince kasılma ağrısı mı ishal sebepli mi ayrımını yapamadım. Doktor Nst ye gönderdi kasılma çıkmadı. Reflör diye bir ilaç önerdi günde 3 öğün. Sonuçlar için aradığımda kanımda enfeksiyon olduğunu söyledi. Antibiyotik yazdı. Hastalığın çok başında olduğum için suyun azalması ya da değerlerinde düşüş yok diyor ister hemen başla istersen düzelmezsen dedi. Bu nasıl iş, şimdi zar zor iki patates haşlayıp yiyebildim. Bu tarz ishal erken doğumu da tetikler dedi. Ne yapıp nasıl başa çıkacağımı da bilmiyorum
Ferritin 5 yazıyor alt sınırda 5 miş. Ben hgb yazan değere bakmıştım o değer 10 alt sınır 11 görünüyor. Bir de demir(serum) var o da 96 alt sınır 50 imişFerritinse tamam da demir demiş ya o yüzden düşük geldi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?