2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
O listeyi çoktan yaptım her gün de bsey ekliyorum üstüne Çok özeniyorum istediği her şeyi yiyen hamilelere ya hep aç hissediyorum ne yersen yiyeym ama kaçamak yaptgmda o kadar mutlu oluyorum ki ohh be doydum sonunda diye Tam o bahsettgn haftalardaym 33 olmak üzereyim.Bide şeyi merak ediyorum karnimizin catlayacagini ne zaman anlıyoruz böyle aniden olan bsey mi yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkıyor acaba

Eskiden vardı da artık o uygulama olmuyor sanırım

Canım selam. Ben de aynı durumu yaşadım reflor kullanmasam geçecek gibi değildi. Her şey olacağına varır. İhmal etme iyileş bir an önce. İshalin erken doğum riski oluşturduğunu sanmiyorum bu arada. Hastalık halin belki rahatsızlık oluşturur diye dusundum. Bu arada pirinc lapasi yaparsan anında etki gösteriyor.

Geçmiş olsun. Şu ishalli kusmalı salgınsa antibiyotiksiz zor geçiyor diyorlar. Bol bol su için. Kaçıncı haftadasınız?

Serum al canimm mutlaka ben surekli ishalim.senin yasadigin hastaligi yasadim ve su kaybini onle her tuvalete cikmana en az 2 bardak su ic ben hamileligim basindan beri ishalim bulamadilar artik doguracagim takmiyorum ama virus enfeksiyonda vardi bir zamanlar serum yedim bol bol iyi geldi cook gecmis olsun

Ben 2-3 gündür çok iyi değilim sanki. Bir sersemlik var üstümde. Sıcak mı etkiliyor bilmiyorum. Nefes de çok rahat alamıyorum gibi. İdrar tahlili yaptırdım protein kaçağı falan yok, tansiyonumu da kontrol ediyorum çok yükselmiyor. Başım dönüyor gibi, ağırlık hissi var gibi. Az sonra acile gideceğim ama böyle hisseden var mı? Biraz da kansızlık çıktı tahlilde doktor ilaçlarını kullan muhakkak dedi.

Resmen beni anlattın neredeyse 1 haftadır kendimi pek iyi hissetmiyorum tansiyonum da normalde döndü ama sersemlik halim devam ediyor demirim baya düşük çıktı sanırım ondan böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…